Detoxcamp

Mä oon useampaan kertaan ylistäny tota Yves Rocherin Detox-juomaa. Niille jotka asiasta on lukenu aiemmin, eikä vielläkään vois olla vähempää kiinnostuneita voi lopettaa lukemisen tähän :)

Mä tilasin tuota juomaa heti kun tulin Suomeen, koska vaikka kuinka monta kertaa oon käyny asian tarkastamassa, ei Balilla Yves Rocherin liikkeestä tätä vaan löydy. Mutta muutaman sattuman kautta (esim se, että laitoin mun yhteystietoihin mun indonesian puhelinnumeron) en koskaan saanu postin saapumusilmotusta paketista ja siinä vaiheessa kun tajusin että paketti puuttuu oli se ehtiny lähtemään jo takasin. Sain kuitenkin onneks, ihan kun tilauksesta, Yves Rocherilta yhteydenottoa, että jos yhteistyö kuurin osalta taas kiinnostaisi. Koska mun ruokavalioni joka on koostunu lähinnä leivästä ja juustosta ja suklaasta viimesen reilun kuukauden aikana ja siihen päälle mahtui myös joulu ja uusvuos jotka mulle suuria ruokajuhlia, niin tota ylimäärästä turvotusta oli havaittavissa.

_DSC0143

Torstaina siis aloitin tuon kymmenen päivän kuurin ja näin neljännen aamuna olo on kevyempi. Kävin ihan kiinnostuksen vuoksi vaa’alla ja kiloja on lähteny yks mikä on ihme, koska oon sisällyttäny tähän niin perjantain buffet aamiaisen Kiilassa, pätkiskakkua, viiniä ja karkkia Lauralla ja eilen tehtiin vielä vohveleita ja pastaa. Tulokset ois siis luultavasti huomattavasti parempia  jos ois tota syömistä viittiny ees hieman tarkkailla, mutta näillä mennään. En oo koskaan laittanu itteäni millekkään nälkäkuurille eikä se tohon kuuriin kuulu muutenkaan.

Suurimmat erot huomaa tässä vaiheessa lähinnä siinä, että aineenvaihdunta toimii ja vessassa saa hypellä.  Tota juomaa juodaan litra päivässä ja oon sen litran yleensä pyrkiny nauttimaan niin, että illalla se ois jo loppu, ettei tarvi yöllä herätä vessaan.  Mä tykkään ton mausta, maistuu lähinnä jääteeltä, eli jos jääteestä ei tykkää niin tonkaan nauttiminen ei mitenkään mielyttävää ole..

Teen vielä yhteenvedon myöhemmin tästä mun tän kertasesta kuurista. Onko teillä jo kokemuksia tästä?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply pikkis sunnuntai, tammikuu 18, 2015 at 18:04

  Yritin tilata tosta linkistä pakettia, mutta sivut ei hyväksy postinumeroa eikä sähköpostiosoitetta.. Ihan käytössä olevat tiedot kyllä ovat. Asun tosin ulkomailla, mutta ei kait sillä ole väliä tarjouksen voimassaolon suhteen.

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 18, 2015 at 22:19

   Juu voisin kuvitella että kun noi postikulut kuuluu tohon hintaan niin ei kata ulkomaan paketteja…

 • Reply Alisa A sunnuntai, tammikuu 18, 2015 at 20:28

  Nyt oli pakko tilata, kun oli niin hyvä tarjous! Odotan innolla yhteenvetoasi kuurista ja oman kuurini aloittamista.

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 18, 2015 at 22:20

   Mä kirjottelen miten tää etenee :)

 • Reply Saana maanantai, tammikuu 19, 2015 at 10:41

  Jeejee, tilattu! Tilasin tän kerran aiemminkin sun suosituksella ja makuhan on ihana!! Kesää kohti kevyempänä, kiitos tästä

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 19, 2015 at 11:01

   Munkin mielestä se on ihan superhyvää! Ei haittais vaikka sitä pitäis juoda enemmänkin kun toi litra päivässä :)

 • Reply viivi maanantai, tammikuu 19, 2015 at 18:20

  Jee tilaukseen meni! Kaikki pöhötystä poistavat tekijät on tervetulleita nyt tähän loman jälkeiseen kondikseen, ja sen lisäks toi on ihan sairaan hyvän makusta!:D nimim. Varmaan 20 pulloa vedetty

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 19, 2015 at 19:21

   Ihanaa et mä en oo ainut joka on koukussa :D Mä mietin et pitäiskö tilata viel kaks, niin sit ois kolme pulloa jotka vois ottaa mukaan :D Mutta joo, toi on niin helppo alkustartti kun saa nesteet nopeesti pois, niin jaksaa ihan erilaisella tarmolla sitten treenatakkin :)

 • Reply Miia maanantai, tammikuu 19, 2015 at 22:05

  Just viikko sit sanoin kaverille et tilattasko taas pullot ja seki oli sitä mieltä että joo. Pikkusen jäi mutta tää tarjous tuli just sopivaan saumaan ja heti meni tilaukseen!

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 19, 2015 at 22:12

   Noni hyvä :) Joo toi on ihan huippu kun voi jakaa ton kahtia. Sit voi tapella kumpi saa ton geelin :)

  Leave a Reply