Winter is not a season, it’s an occupation

Heräsin ihan liian aikasin koska mun facebook ja whatsapp räjähti vähän. Yks meijän ”baliperheen” jäsen ilmotti suurelkeisesti, että on saanu tarpeekseen Balista ja aikoo jättää lost boy elämän. Tästä piti sit keskustella kaikkien järkyttyneiden kanssa ja vakuutella epäilijöille,  että Baliin voi oikeesti kyllästyä. Mä en oo maininnu viel kellekkään, että meillä on kans suunnitelmissa sanoa heipat Indoille ja siirtyä eteenpäin. Ihan nyt vaan sen takia, että se on vielläkin vähän liian hyvää ollakseen totta ja jos kaikki meneekin päin helvettiä niin eipä tarvi sit selitellä. Tiedä sit millasen lehdistötilaisuuden Pee aikoo järjestää. Toivottavasti ei kovin suurta, koska tiedän että mä tuun saamaan tästä päätöksestä syyt niskoilleni ja musta puhutaan monsterina joka rajottaa Peen elämää. (Eikö se oo tyttöystävien tarkotus, viedä kaikki hauska pois elämästä)

IMG0182

Soldiers Beach, Central Coast, NSW

Ootte siis hirveen etuoikeutettuja kun oon jakanu tän suuren salaisuuden teijän kanssa. Voin teille urputtaa sydämeni kyllyydestä jos jutut ei meekkään suunnitellusti. (suomalainen pessimisti taas kukoistaa) Hassua et kaikilla menee hermo samaan aikaan. En kyl ihmettele. Ei oo kivaa poistua himasta kun ei koskaan tiedä että koska ryöstetään tai räjähtääkö jossain pommi. Ehkä mun pitäis alottaa joku Aussimyönteinen kamppanja ja voisin siirtää kaikki mulle rakkaat ihmiset yhteen kommuuniin Ausseihin. Voitais sitten elää kaikki sielä Central Coastin nukkuvassa lähiöhelvetissä. Täytyy alkaa parittamaan sinkku indoja ja eurotyttöjä ausseille, niin ei tuu viisumeidenkaan kanssa ongelmia. Oon ollu vähän huolissani, että oonko yksinäinen Ausseissa, niin ois sit sekin ratkastu. Tai sit alan vaan kutsumaan ihmisiä eri puolelta ausseja kylään. Meil on ylimääräsiä makuuhuoneita, uima-allas ja Foxtel, sinne vaan! Voin perustaa surffikoulun eksyneille suomalaisille.

Mulla on ollu aika vähän työvuoroja tällä viikolla, mikä on mahdollistanu vähän turhankin hyvin mun GTA-koukutuksen ja sen että oon ekaa kertaa ehtiny kunnolla näkemään kavereita. Ens viikolla on onneks taas paluu ruotuun kun on normaali työviikko. Loppuu se jokapäivänen playstationin hakkaaminen ja sosiaalinen elämä.

00U9oC-162829584

Soldiers Beach, Central Coast, NSW

Mun koko suomivisiitti on menny ihan supernopeesti ja silti tuntuu että oisin ollu täällä ikuisuuden. Tää pari kuukautta täällä on ihan liikaa jos ois ollu vaan muutaman viikon, niin ois ollu ehkä aktiivisempi siinä että ei rötväis kotona verkkareissa ja leipois kakkuja, toisaalta oon kotona, ei kai sen pitäis olla mitään hirveetä suorittamista? En oo vielläkään varannu lippuja takas, pitäis ehkä saada aikaseks niin ehkä ottaisin sellasen loppurutistuksen. Tai sit leipoisin vaan lisää muffineita ja pelaisin vähän lisää playstationia.

Tajusin just et mun pikkuveljvellä on synttärit tänään. Taitaa olla jonkun kermahirvityksen aika!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply huhhhh sunnuntai, tammikuu 11, 2015 at 19:17

  mä pelkään että et saa Peetä sieltä pois =(

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 11, 2015 at 22:59

   Niin mäkin. Vaikka tää oli sen idea alunperinkin.

 • Reply dumdumdum sunnuntai, tammikuu 11, 2015 at 22:58

  Mä varaan jonkun nurkkauksen siitä kommuunista, ajalle ”sitten joskus”! Voin samalla etsiä difallia-surffaria :D

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 11, 2015 at 22:59

   tervetuloa :D

 • Reply nanna maanantai, tammikuu 12, 2015 at 08:11

  Moikka! Suunnitellaan ystävän kanssa reissua Balille tän vuoden lopussa – mietittiin jotain marraskuun loppupuolta. Kuka siitä enemmän osais sanoa ku sä! :D mikä olis sellane järkevä budjetti kaheks viikoks? Niin, että pärjää ja välillä vähän paremminkin muttei vedä täysillä överiks. Oon yrittäny googlailla ja monissa keskusteluissa sanotaan et 20-25 e/päivässä riittäis :O kiitti etukäteen!

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 12, 2015 at 09:30

   Marraskuun lopussa saattaa sit jo tulla vettä :)

   Jos hotellia ei lasketa mukaan niin 20/25e päivä riittää kyllä. Mulla on tallennettuna kännykkään lista jonkun päivän rahan käytöstä joka menee näin :

   croisantti ja latte 25 000
   vitamiinivesi ja 1,5l vesipullo 15 000
   saronki 30 000
   2 bisseä 50 000
   tölkkikokis 8 000
   spagetti bolognese + vesi 65 000

   = 193 000 -> about 13€.

 • Reply nanna tiistai, tammikuu 13, 2015 at 07:43

  Kiitos tiedoista :) Eihän meille tullu toi sadekausi edes mieleen tässä kohtaa ku innostuneina selataan vaan kaikkee muuta :D

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 14, 2015 at 22:53

   Juu :) Ei se mikään maailmanloppu ole, mutta kannattaa henkisesti tosiaan varautua ! :)

 • Reply Katie tiistai, tammikuu 13, 2015 at 08:06

  Haha! Näen jo sieluni silmin kun sun ukko on tienpäälle ja mulla menee hermot omaani niin sitten otan aina lennot Melbournesta Merin suomityttöjen viiniterapiaan…;-)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 14, 2015 at 22:48

   sinne vaan ! :D Mä laadin kysymysluettelon valmiiks :D

   • Reply Katie torstai, tammikuu 15, 2015 at 09:21

    Ihana vaan viiniä kehiin niin alkaa elämää tärkeinpiin kysymyksiin löytyä vastaukset kun itsestään…;-) joko olet lentoliput buukannut?

    • Reply Meri torstai, tammikuu 15, 2015 at 14:32

     hahha :D Totta. En oo vielä, täytyy varmaan täl viikolla viel varailla…

 • Reply Minnaliina tiistai, tammikuu 13, 2015 at 17:57

  Hei joko sä oot arponut sen kännykän?

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 14, 2015 at 22:20

   Oon! Voittaja vastas niin salaman nopeesti etten ehtiny laittaa sitä postaukseen asti ees, ni on unohtunu ilmottaa kokonaan !

 • Reply xod keskiviikko, tammikuu 14, 2015 at 22:03

  No mä voisin ainaki tulla pariks viikoks pitää sulle seuraa ausseihin :D Samalla voitas ettiä mulle kiva aussimies… ?! t. kyllästynyt suomeen

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 14, 2015 at 22:20

   Musta tässä on tositv-formaatin ainekset valmiina. Kaheks viikoks mun luo lomalle ja sinä aikana sit niin monet tinder deitit kun vaan kerkii :D

   • Reply xod perjantai, tammikuu 16, 2015 at 22:07

    Joo, muutama suomityttö sinne! I’m in!!

    • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 18, 2015 at 15:48

     :)

 • Reply laurak perjantai, tammikuu 16, 2015 at 14:53

  Tarviiko jonkun erityisen ”viisumin”, että voi jäädä lomailemaan pitemmäksi aikaa ausseihin? Oon kattonu sitä australian rajalla ohjelmaa ja tuntuu et ne lähettää kaikki takas kotimaahan :D
  Ite sain just sen verran kivasti rajaa et voisin tulla ottamaan aurinkoa pariksi kuukaudeksi asseihin.

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 18, 2015 at 15:52

   kolme kuukautta saa olla ihan taval turistiviisumilla. Joo se australian rajalla saa kyl ihan vainoharhaseks :D Mutta suomi on niin ”matalan riskin” maa ettei niitä kauheesti kiinnosta mitään. Multa oo koskaan kysytty mitään sen suurempia ku oon maahan menny vaikka ei oo ollu paluulippua tai mitään :)

   • Reply myös Australiassa lauantai, tammikuu 24, 2015 at 10:02

    FYI: Ne on todella tarkkoja Australiassa noitten viisumejen kanssa, vaikka onkin Suomalainen. Varsinkin jos on ollu WH visa ja sitten ottaa 3kk turistivisan ja sitten menee lomailee ulkomaille ja tulee takasin. Mun kaveri (suomalainen nimenomaan) just sai kolmen vuoden bannit täältä. Se laitettiin suoraan kentältä toiseen koneeseen Suomeen, kun hän yritti tulla lomaltaan takasin Australiaan.

    Eli kandee pitää viisumit kunnossa!

    • Reply Meri lauantai, tammikuu 24, 2015 at 10:14

     Mitäköhän tossa sitten on ollut? Tai jos kaikki viisumit on ollu voimassa eikä oo ollu niin tyhmä että tekis turistiviisumilla duunia niin miks ihmeessä bannataan?

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post