Turquoise Summer – Or Winter

Mä oon päättäy et Ausseissa on ikuinen talvi. Ihan sama että anoppi just eilen valitti neljänkymmenasteen lämpötilasta. Ehkä tästä johtuen oon tuijotellu mun neuleita ja pitkähihasia ja miettiny että tarviinko bootsit mukaan matkaan. Mulle jäi traumat siitä viime talvesta siellä. Mä olin puoliks jo päättäny et indoihin takas en mene ja siitä Peellekin olin urputtanu ja onneks päästiin yhteisymmärrykseen tässä asiassa. Olin salaa vähän huolissani, et mitäköhän siitä tulee kun se pääsee yksin sinne riehumaan kavereidensa kanssa, että mahtaako kaivata akkaansa sen jälkeen enää ollenkaan. Mutta niin oli söpöä viestiä tullu jouluaamuna ja sen jälkeen joka päivä että turhaan huolehdin.

Koko näytön kaappaus 30.12.2014 211825.bmp

Mun ois siis pitäny tulla Suomeen jo kauan sitten niin oisin päässy paljon aiemmin pois Balilta. Ja oon sitä mieltä että vegemiten ainut oikea paikka on roskis.

Olin jo alottamassa kosmetiikkapaljouden haalimista mukaan Balille kunnes tajusin ettei mun tarvi enää jäädä sinne. HURRAA.  Koska oon ollu hetken jos toisenkin nettikauppapimennossa, en tienny ettei Feeluniqueta oo enää olemassa vaan ilmeisesti se on nykyään Allbeauty. Jerseyn saarilta se on muuttanu Guernseyn joka on toinen  noista ärsyttävistä brittilän saarista joista tulleja ja alveja joutuu pohtimaan kun Suomeen tilailee. Onneks Ausseissa ei tarvi pohtia sitä vaan saan vihdoin tilattua esim uudet reiskat kadonneiden tilalle.

Kuvakaappaukset1-001

Allbeautyssä on kuitenkin on ilahduttavan paljon mm. OPIN ja ORLYn lakkoja jos ei jaksa tilausta tehdä 8ty8Beautyyn tai metsästää yksittäisiä värejä ebaysta. (mun pitäis jaksaa ettiä täydellinen neon pinkki lakka jota oon metsästäny pienen ikuisuuden)

o.29924

Ainut minkä haluaisin tilata nyt heti paikalla on Escadan Born In Paradise. Toisaalta ilmeisesti ens kesän tuoksu Turquoise Summer on myös tullu jo kauppoihin. Rakastan noita kesähajuja niin ällömakeita kun ne onkin. Ostin Marc Jacobsin Daisyn, mutta se jäi käyttämättä ja odottaa nyt sitä että muistan laittaa sen kirpparikassiin / huuto.nettiin. Fragrance Directillä pikkupullo  Paradiseä ois vaan 20 puntaa, tota uutta en nopeella googlaillu löytäny muualta kun Shopping4netistä. Onko kukaan löytäny ulkomailta nettikaupoista? Entäs Suomesta hyllystä?

Mun piti kirjottaa Australiasta, mutta jotenkin tästä tuli nettikauppamainos?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply hhh perjantai, tammikuu 2, 2015 at 14:16

  Viron ja ruotsin laivoilla myydään, suomessa en oo nähny

  • Reply Meri perjantai, tammikuu 2, 2015 at 19:21

   jeps!

 • Reply nanna93 perjantai, tammikuu 2, 2015 at 16:59

  Born in paradisea löytyy monessa koossa varmasti miltä tahansa sokokselta. Itselläni on se ja se on pöööövekt!

  • Reply Meri perjantai, tammikuu 2, 2015 at 19:20

   Täytyy käydä haistelemassa!

 • Reply Silja perjantai, tammikuu 2, 2015 at 18:53

  Kyllä feelunique on vielä ihan toiminnassa :) http://www.feelunique.com/

  • Reply Meri perjantai, tammikuu 2, 2015 at 19:10

   Mitä helvettiä :D mulla heitti suoraan allbeautyn sivuille viel aiemmin… :D

 • Reply Laura lauantai, tammikuu 3, 2015 at 11:25

  Allbeauty on entinen cheapsmells :)

  • Reply Meri lauantai, tammikuu 3, 2015 at 11:47

   Joo sen huomasin, ajattelin että ne on jotenkin yhdistyny feeluniquen kanssa :D

 • Reply miip lauantai, tammikuu 3, 2015 at 23:56

  Googletin mitä on Vegemite. Mitä helvettiä, kuka haluaa jotain hiivajätettä leivälleen??? Whaaaat! Oksensin vähän suuhuni.

  Ei mulla muuta. Kivaa viikonloppua!

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 18, 2015 at 15:53

   Se on ihan kamalaa. Ja maistuu nimenomaan jätteelle. Ja näyttää. yäkyäykyäk

 • Reply enna sunnuntai, tammikuu 4, 2015 at 22:21

  Turquoise Summer on hyvä, ei oo liikaa vaniljaa. Born in paradisen kookos ei ollut mun mieleen. Mä en edes muista mikä vuosi nyt on ja on jo kesätuoksu…

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 14, 2015 at 22:54

   Mä rakastan vaniljaa, mutta silti se ei oikein uponnu. Tai se oli ”ihan kiva” mut sellanen etten oo kokenu viel tarvetta tilata…

 • Reply achladi maanantai, tammikuu 5, 2015 at 23:35

  Miksi ihmeessä en oo kuullut, että Escadan uusi kesätuoksu on jo tullut?! Pakko päästä tuoksuttelemaan heti! :D Vielä on kyllä edellisiäkin jäljellä ties kuinka monen vuoden takaa, mutta ei se oo ennenkään estänyt ostamaan uutta…

  Rakastan myös tuota Marc Jacobsin Daisya <3 Uusi pitäisi jo saada vanhan tilalle.

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 14, 2015 at 22:54

   Musta tuntuu että ne tulee joka vuos aina vähän aiemmin… Mä en ollu kummankaan fani. Oon vähän hämmentyny. En oikein tiiä mistä löytäisin hyvän hajuveden :(

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post