Sunnuntai

Hellurei.

Viikonlopusta selvitty suurinpiirtein yhtenä kappaleena. Lähin eilen aamulla seiskan jälkeen himasta ja selvisin takas muutama tunti sitten. Onneks huomenna on vapaapäivä niin saa hetken ehkä rauhottua (eli siivota ja pestä pyykkiä ja tehä kaikkea muuta mitä nyt muuten on jääny rästiin tän viikon aikana) Oon tottunu liian helppoon elämään kun oon ihan raato ekan viispäiväsen työviikon jälkeen.

Duuniin paluu on sujunu muuten melko kivuttomasti. Mitä nyt tossa yks päivä järkyttävässä hedarissa luulin yhtä tyttöä mallinukeks ja yritin siirtää sitä. Onneks vaan olkapäästä, koska normaalisti kun nostan mallinukkea niin tartun kiinni tissistä ja perseestä, kun niistä saa tukevimman otteen. Siihen ois voinu loppua meikäläisen työura varsin vikkelään. No oispahan ollu syy lähteä takas aurinkoon :D Mun alunperinkin varsin säälittävä rusketus on kadonnu olemattomiin ja oon ihan yhtä kalpee kun kaikki muutkin. Täytynee käydä Solariumissa jossain vaiheessa, koska mun ihoon ilmestyy heti jos jonkinlaista näppyä kun ei valohoitoa enää tuukkaan päivittäin. Ei oo helppoa!

En tajuu ollenkaan et Joulu on jo ihan kohta. En oo tehny yhtään mitään jouluvalmisteluja. Ajattelin että käyn huomenna pistää postiin paketin kovasti myöhäsen joulupaketin Ausseihin. Ehkä suomalaista suklaata tai jotain anopille kun se on kuulema ostanu mulle lahjan (varmaan lisää niitä pre-pregnancy vitamiineja, joita se yrittää syöttää mulle) Peen mielestä fasun sininen maistu lakritsille, niin ei ehkä sitä, mutta ehkä geishat vois olla ihan jees? En tiiä. En kestä jos ne ei tykkääkkään siitä mitä lähetän, koska otan henkilökohtasena loukkauksena aina jos joku ei tykkää jostain suomalaisesta ruoka-asiasta. (Salmiakin ymmärrän) En tiiä mitä siitä tulee, kun joskus saan Peen Suomeen asti ja se ei pitäiskään esim karjalanpiirakoista tai Oltermannista. Ero ois vääjäämätön.

924472_414006888746848_434351101_n

Sain irtokarkkeja vihdoin! Söin pari pääkalloa ja syötin loput namit äitille kun tuli niin paha olo. Kannatti odottaa se 13kk tätäkin herkkua :D

Voisin kattoa jakson mastercheffiä ja harkita sitten nukkumista että pääsee huomenna ihmisten aikoihin ylös.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply