Tiistai.

Mä haluaisin jo palata normaaliin unirytmiin. Nyt pysyn hereillä jo melkein puoleen yöhön, mutta silti heräsin taas ennen kuutta, enkä saanu enää unta. Peellä oli onneks aikanen työpäivä ja yhteydetkin toimi, joten ehin pari tuntia tekstailla sen kanssa ennenku piti nousta sängystä ylös ja alkaa henkisesti valmistautumaan työpäivään. Mulla oli eilen eka ikäväpuuska ja kiukuttelin taas itekseni sille, miten paskaa on elää kaukosuhteessa. Saatiin onneks viimeks puhuttua asiasta kunnolla ja edistystä on jollain aikataululla tulossa. Toisaalta keksin aamulla että voisin haluta muuttaa esim Englantiin pariks vuodeks, täytyy alkaa markkinoimaan tätä ideaa.

Bali-ikävää ei oo ollu yhtään. Vaikka harmaus toki masentaa, niin en oo vielä hyppäämässä koneeseen. Oon ollu harvinaisen kyllästyny kyseiseen paikkaan. Koko lähtö suju aika vähin äänin, en jaksanu mitään suuria farewell-illallisia tai tilaisuutta. Carlosilta tuli aika katkera viesti et kiva ku sanoit moimoi:t. Vilkutin sille kyllä auton ikkunasta kun lähin, ei oo mun vika ettei se nähny. Aiheutin sille jo paniikin kun itkeskelin tyttöjen huoneessa sen jälkeen ku Pee oli lähteny ja se sattu paikalle. Luuli hetken, että meillä oli joku elämääkin suurempi kriisi. Poikaparan maailma menis sekasin jos erottais, kun se ei tietäis kenen kanssa sen sit pitäis leikkiä.

Mua on huimannu ihan sikana siitä asti kun tulin kotiin. Tai sellanen olo, kun välillä on risteilyn jälkeen kun päässä heiluttaa, niin välillä tulee sellasia kohtauksia. En tiiä missä kiikastaa. Toivottavasti ei ois korvatulehdusta tai mitään nyt taas tulossa, mulla on vielläkin traumat siitä viime vuotisesta. Toisaalta nyt sais ehkä kunnon hoitoa täällä suomessa.

Ajattelin että alotan huomenna sen huuto.net urakan, joten palataan siihen ehkä illalla. Aamusta on luvassa arvontaa! Pientä hyvittelyä siitä että oon ollu niin surkimus bloggaaja viime aikoina :P

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 Comments

 • Reply Sarkku tiistai, joulukuu 16, 2014 at 21:42

  aikoinaan ku ite lensin suomesta balille nii mulla oli n. viikon ihan samanlaista huimausta! Vaikee selittää tosiaan mutta samanlainen ku jos pienenä oli koko päivän huvipuistolaitteissa niin yöllä vielä sänkyki heilutti välillä:D meni ohi kuitenki eli tuskin sullakaan hätää:) ps. Koskaan aiemmin ei ollu siis tullu mitään tollasta eikä myöskään jälkeenpäinkään..

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 16, 2014 at 21:58

   Mullakaan lentojen jälkeen ikinä.. Jos on ollu veneellä pitkään, niin sen jälkeen on sänkykin keikuttanu… Toivottavasti menee pian ohi. Vähän ikävää ku kävelee jossain ja tuntuu et maa lähtee jalkojen alta yht’äkkii…

 • Reply Elleee keskiviikko, joulukuu 17, 2014 at 01:03

  Moikka! Mua kiinnostais tietää miten sulla on vakuutusasiat ollu tuolla balilla, ootko ollu jollakin
  pidennetyllä matkavakuutuksella vai miten? Entä oletko ns. virallisesti siirtänyt kirjasi ulkomaille vai oletko ollut ikäänkuin ”pitkällä lomalla” asuessasi ulkomailla? Itse näitä asioita pohdiskelen kun ulkomaille ”muutto” lähitulevaisuudessa edesssä vähän pidemmäksi aikaa ja mietin kuinka pitäisi toimia näissä asioissa. mukavaa joulun aikaa :)

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 17, 2014 at 09:25

   Mulla on kirjat ollu suomessa ihan vaan sen takia, että mulla ei oo kiinteetä osotetta ollu missään vaiheessa ja mulla on toiminimi jolle putoaa postia koko ajan.. Vakuutus mulla on ollu aktiasta, johon oon pystyny ostamaan lisäkuukausia. Tosin nyt suunnitelmissa ettiä uus vakuutusyhtiö mutta en oo vielä kerinny pyytää tarjpuksia muualta…

 • Reply Mmarika keskiviikko, joulukuu 17, 2014 at 16:48

  Oiii kuolasin tota sun Valleygirlin hametta jo sillon aikoinaan ja mietin et haluun sen jos joskus myyt sen (en muista kirjotinko kommenttiiki sulle siitä :D ) Nyt siis yritän huutaa sen itelleni :))

  • Reply Meri keskiviikko, joulukuu 17, 2014 at 18:53

   mä rakastan tota hametta, mutta en vaan käytä sitä ikinä niin ajattelin et parempi luovuttaa sellaseen kotiin jossa joku sitä rakastaa sen ansaitsemalla tavalla! :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post