Bali-vaimojen arkipäivä

Yritin tänään kolme tuntia säätää lentoja, mutta ykskään pankki ei ollu suostuvainen tekemään yhteistyötä mun kanssa ja sain kaiken muun hyvän lisäks vielä Nordean nettipankin lukittumaan, kun sössin tunnuslukujen kanssa, että liput ei ihan vielä oo takataskussa, mutta suunnitteilla kuitenkin. Hitaasti mutta varmasti. Ehkä.

Näin ihan kauheeta painajaista joka oli niin todentuntunen että olin suunniltani viel kun heräsin ja kun Joz soitti aamulla, että missä meen ilmotin että oon peiton alla enkä aio poistua sieltä ollenkaan. Noin minuuttia myöhemmin mua revittiin jalasta aamupalalle, enkä saanu ees ottaa peittoa mukaan.

Pörrättiin kaupoissa, koska Joz lähtee huomenna Ausseihin viikoks ja sielä ei kuulema oo yhtään kauppaa. Mä kävin kolmeen kertaan kokeilemassa yksiä All About Even – shortseja (mun yks suosikkimerkkejä täällä, suomessa sitä myy ainakin Defshop) mutta jätin sit kuitenkin ostamatta, koska A. en tarvi yksiäkään shorteja ja B. en tarvi yksiäkään shortseja. C. En todellakaan tarvi yksiäkään shortseja. Tilaan ne ehkä sit netistä Suomessa.

Yritettiin molemmat säätää lentoja hetki jos toinenkin jonka jälkeen oltiin molemmat niin stressaantuneita, että korvattiin illallinen Bloody Marylla ja mentiin Jozin luo pelaamaan Gran Turismoa. Tunnin autopelaamisen jälkeen mulla on tosi vahva luotto omiin ajokykyihin ja on aivan sata varmaa etten mee auton ratin taakse kun Suomessa oon. Vuoden katellu tätä toispuoleista liikennettä ja ausseissa ajanu sen verran kun ollu pakko, niin oon vaaraks sekä itelleni, että muille.

IMG_1947

(toppi Sheinsidelta saatu, pyörä jäännös jostain 70-luvulta.)

Todella uskottava prätkähiiri ja Peen toinen tyttöystävä aka. sen ”mootoripyörä” jota se rakastaa suuresti. Loukkaantuneena siitä, että en saa sitä käyntiin, saati osaa ajaa sitä, uhkaan vuoroviikoin tuikata sen tuleen tai myydä sen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jemina tiistai, marraskuu 25, 2014 at 17:52

    Mä oon tulossa Balille ens viikolla<3 Wihii en malta odottaa! Nää sun postaukset ei yhtään helpota tätä:D

  • Reply dina tiistai, marraskuu 25, 2014 at 21:17

    Hei ! Täällä postauksessa https://www.rantapallo.fi/fastforlove/2010/11/25/250/ pitäis ilmeisesti olla joku mahtivideo mustikkashottien teosta, mutta se ei näy koska video on yksityinen.. Toi olis kiva nähä kun tota shottiohjetta täältä etin ja tietty tälleen nostalgisesti neljän vuoden jälkeen video vois olla aika hauska ;-)

  • Leave a Reply