Home sweet home.

Paluu kotiin sujunu hyvin. Sydneyssä sato kaatamalla kun lähin joten paluu tänne lämpöön oli ihan jees. Lento oli tosin aika kamala, mulla oli joku tosi friikki valveuni/painajainen, jossa ”heräsin” unesta siihen, että lentokonetta evakoidaan, mutta mä olin jumissa mun paikalla, enkä päässy ulos. Siinä vaiheessa ku heräsin en ollu varma oonko elossa vai kuollu. Oon aika hyvin oppinu elämään mun lentopelon kanssa, mutta loppu lennon olin kyllä aika paskat housussa.

Nyt on ollu niin kuuma, ettei päiväsaikaan tarvi tehä muuta ku ettii lähin tuuletin tai ilmastointi ja pysytellä sen edessä mahollisimman tiiviisti. Meillä himassa ilmastointi on säädetty 18 asteeseen, mut silti on liian kuuma. Tänään aamupäivän vaihtoehtonen ilmastointi löyty Spasta, kävin uusimassa varpaiden geelilakkauksen ja otin tunnin hieronnan (yht n. 20€) Oikein virkistävä pari tuntinen.

Aikaero aussikodin ja Balin välillä on kolme tuntia, mikä on just sopiva aika että oot mahollisimman väsyny koko ajan. Oon heränny aamuneljältä nyt kolmena aamuna ja yrittäny sit nukahtaa uudestaan kunnes oon luovuttanu noussu ylös. ILtasin oon nukkumassa viimeistään yheksältä. Kävin aamulla lenkillä rannalla ja kun tulin kotiin joskus puol ysin aikaan oli jo niin kuuma et silmissä sumeni viimesen parinsadan metrin aikana. Vartin kylmä suihku ois ehkä korjannu asian, mutta koska tääl ei oo satanu ikuisuuteen niin pitkiä suihkuja pitäis yrittää välttää. Makasin sit ilmastoinnin alla kylmäpakkaus otsalla ja yritin jäähtyä. Landlord (mikäseonsuomeks) just sano et toivottavasti satais pian ennenku vesi on kokonaan loppu. Sit ei tarvi käydä suihkussa enää ollenkaan. Täytyy ehkä ostaa varastoon kosteusliinoja.

Mä poistun ulos tekemään sadetansseja ja sen jälkeen yritän metsästää jostain jotain ruokaa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

8 Comments

 • Reply jannis lauantai, lokakuu 18, 2014 at 17:30

  Huh, tuli tästä jotenkin tosi elävästi mieleen tuskainen viime kevät Balilla. En saanut edes öisin nukuttua, vaikka kävin joka ilta ennen nukkumaan menoa kylmässä suihkussa ja nukuin tuulettimen alla märkä pyyhe päälläni. :D Rannalla ei voinut maata 5 min kauempaa kun muuten tuntui käristyvänsä elävältä (vaikka olin reissannut tässä vaiheessa 3 kk rantakohteissa ympäri Aasiaa), kaduilla kulkiessa oli pakko käydä viilentymässä 2 min välein ilmastoidussa kaupassa… siellä mä vilukissa oikeasti KÄRSIN kuumuudesta. En ymmärrä, miks Thaikut, Kambodza tai Laos ei ollut läheskään yhtä tuskainen? Muuten Bali oli kyllä yks reissun suosikeistani. Nyt tänä talvena riittää parin viikon Kanarian matka ja +20.

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 21, 2014 at 13:43

   +20 kuulostaa taivaalta :D ees suomen nollakelit ei pelota just nyt :D

 • Reply mimi keskiviikko, lokakuu 22, 2014 at 13:53

  Täysin postakseen liittymätön asia! Olen vuosia lukenut blogiasi, ja tämä on oikeastaan ainut jota enää jaksan seurata. En tiedä mikä sinussa on, mutta kerta toisensa jälkeen näppäilen itseni tälle sivulle ja aina yhtä innolla luen kuulumiset :)
  Tiedän, että saat kritiikkiä elintavastasi, mutta täältä suunnalta saat pelkkä rispektiä – kunpa olisin itsekin joskus yhtä rohkea ja vain lähtisin maailmalle!

  Ainiin! Ja pakko mainita :D hyvä ystäväni oli myös Balilla muutaman kuukauden, tapasi australialaisen miehen, rakastuivat, mies muutti Suomeen ystäväni luo ja nyt asuvat onnellisesti yhdessä ja ovat saamassa perheenlisäystä :) Kummallista tämä elämä.

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 21, 2014 at 13:42

   Mä nostan hattua kaikille niille tytöille jotka saa aussipoikansa huijattua suomeen :D En tajua miten ne sen tekee!

 • Reply Tiia keskiviikko, lokakuu 22, 2014 at 21:57

  Näit kirjoituksias on ihan parasta lukea :) 11 Päivää niin täältä kylmyydestä lähtee kaksi kalpeanaamaa kohti ausseja :) ja jouluksi olis bali suuntana :)

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 21, 2014 at 13:41

   ENJOY!

 • Reply Pita torstai, lokakuu 23, 2014 at 11:47

  Moikka! Matkakuume kasvaa kun lukee näitä sun postauksia! Mulla olis ehkä suunnitteilla reissu jonnekkin lämpimään alkuvuodesta. Mikäslaiset kelit siellä Balilla on yleensä tammikuun loppupuolella? Jos hakee rantaa ja snorklausta, onko ihan väärä ajankohta? :D

  • Reply Meri perjantai, marraskuu 21, 2014 at 13:41

   Hmmm.. no joo, kyllä ehkä. Tai sateeseen saa varautua… Gileillä pääsee snorklailemaan kyllä ympäri vuoden ja rantaakin sielä on jos ei pienet sateet haittaa :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post