last day in down under

Pee pilaa mun blogin. Aina kun se tulee kotiin, niin mulla ei muka oo aikaa olla koneella yhtän ja kun se lähtee ni oon viikossa ehtiny unohtaa jo kaiken. Onneks tänään osu samaan saumaan myös pakkaaminen, mikä ei oo missään nimessä mun suosikkihommaa joten kummasti löytyy aikaa taas koneelle.

Viimonen päivä Ausseissa taas pariin kuukauteen ja huomenna kohti Indoja. Vähän sekavat fiilikset mennä takas, toisaalta on kivaa nähä kaikki, toisaalta oisin hyvin voinu jäädä tännekkin. Suunnittelin vähän et voisin tulla Jouluks takas, mutta saa nyt nähä mitä tapahtuu. Ollu ihan superkiva reissu, varsinkin sen jälkeen ku pääs takas Central Coastille, Tääkään ei oo yhtään pöllömpi paikka kun ei tarvi koko ajan palella. En tiedä tuunko enää koskaan selviimään Suomen talvista. Toivottavasti ei tarvii.

Häistä selvittiin kunnialla, mun mekko oli monen muun vieraan helman pituuteen verrattuna melkein maksi-mittaa, joten stressasin sitä ihan turhaan. Ois vaan pitäny muistaa, että näiden etiketti on vähän toista verrattuna Suomeen (missä sieläkään olla turhan tiukkoja) ja on ihan ok (tai jos ei oo niin siitä ei välitetä) pukeutua kirkkaanpunaseen satiiniseen miniminimekkoon, joka ei jätä yhtään mitään arvailun varaan. Häät oli perjantaina, oltiin varattu porukalla häiden jatkopaikan läheltä huoneisto pe-la yöks ja lauantai vietettiin jonkun poikien kaverin takapihalla ja hengailtiin ja grillailtiin. Kotiin päästiin lauanai-iltana tunnin yöunilla ja eilinen meni koomatessa. Illalla ajoin edestakas Sydneyyn, pudotin Peen kentälle ja tulin kotiin. Meinasin nukahtaa kotimatkalla pariinkin otteeseen.

10670101_10205122966338413_5028130577247532983_n

Pojat opetteli youtuben avulla tekemään kravattisolmun sen jälkeen kun niille selvis ettei tytöistä oo mihinkään. Oon meijän kameralla otetuissa kuvissa yhdessä, puoliks ja sumusena. Täytyy toivoa, että oisin vahingossa eksyny jonkun toisen kuviin.

Voisin lähtee kaupassa käymään ja täyttää jälleen kerran ne hiton tamponivarastot ja sen jälkeen alkaa tuijottelee mun tavaroita ja toivoa, että pakkautuis ite laukkuihin. Elättelen toivoa et anoppi ruokkis mut illalla, koska ei huvita tehä yhtään mitään. Huomisesta alkaen voi taas elää ravintolaruoalla, eli viimeistään viikon sisään inisen siitä miten paljon kaipaan kokkaamista.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Tonttu Joulupukinmaasta maanantai, lokakuu 13, 2014 at 08:47

  Hei Meri, en mitenkään halua valittaa mut ootko ajatellut tehdä tuolle bannerille jotain :D? Sellanen ei niin talvinen- kuva ois kiva :D

 • Reply Wendi maanantai, lokakuu 13, 2014 at 12:23

  Heips meri, ollaan tammikuun alkupuolella tulossa balille. Onko millasta keliä yleensä tammikuussa balilla? eli mitäs ois odotettavissa… jos jotai hotelli suosikkeja niin saa mainita, sieltä paremmasta päästä – ei varsinaisesti olla mitää reppureissailijoita:) pikkasen yli viikon loma kyseessä, minne päin balia kandeis suunnistaa? upeat rannat auringonpalvontaan ja rentoutuminen ostosten lomassa haussa

  Täytyy myös mainita että sulla on ihanan aito blogi, jatkahan samaa malliin! ilo lukea

 • Reply Milja keskiviikko, lokakuu 15, 2014 at 12:26

  Oon just vasta alannu seuraa sun blogii! Niin miten päädyit tonne ausseihin/baliin? Mitä opiskelit Suomessa ennen lähtöä? Ja miten sulla on varaa kustantaa kaikki? Vaikuttaa kyl aiva upeelta sun elämä siel :)!

 • Reply xod keskiviikko, lokakuu 15, 2014 at 18:10

  Mulla ei oo viimesen kolmen postauksen kuvat näkyny :( Vaikka kuinka monta kertaa päivitän, näkyy että tossa on kyllä joku kuva mutta se on vihreetä pikselimömmöö??

 • Reply annni keskiviikko, lokakuu 15, 2014 at 19:32

  Pitkään oon miettiny, et mikä saa palaamaan tähän blogiin aina ja aina vaan, vaikka postauksia saattaa ilmestyksiä välillä aika harvakseltaan… Yhtä yksittäistä tekijää en osaa sanoa, se on vaan joku yleisfiilis mikä sun kirjotuksissa on! :) Sun elämä vaikuttaa tietty kyl seesteiseltä siellä kaukana, Suomessahan on tosiaan jo melkein pakkasta (!). Mut ois kiva nähdä tarkempaa häälookkia! Näyttäis kyl siltä että oisit tossa kuvassa?! :D

 • Leave a Reply