Birthday Blues

Sain syntymäpäiväherätyksen puol kuus tänä aamuna kun kolme vuotias (kuusvuotiaan painonen kiwi-nugetti) kiipes mun päälle ja alko kiljumaan BABY CHICKEN BABY CHICKEN JONNY BABY CHICKEN. Suuri perhetapahtuma oli vihdoin koittanut. Yhdestätoista kananmunasta, jotka oli ollu minihautomossa oli yks kuoriutunu. Mulla on petetty olo kun sieltä ei tullukkaan maailmaan sellasta söpöä keltasen pörröstä kananpoikaa vaan harmaa limapallo, mutta on se silti aika söpö. Mun on myös tunnustettava, etten oo koskaan ajatellu ettei kanat muka ite hautois niiden munia näin kotioloissa, vaan että niille hankitaan oma laatikko jossa ne voi kaikki sitten hautoa yhdessä. Ja luulin myös että ne ois keltasia ja söpöjä. Kaupunkilaistyttö taas ihmeissään.

Jonny nimes ensimmäisen kanan Auntie Meriks, josta oon oikein otettu. Ikäeroa mulla ja nimikko kanalla (tai kukolla, kuka tietää) on muutama vuos, muuten ei eroa juurikaan ole.

IMG_1749.PNG

Huomatkaa kellonaika. Oon ehtiny tuijotella vauvakanaa (nyt niitä on jo kaks ja kolmas on ulkona ihan näillä minuuteilla) syödä aamupalaa, pelata candy crushia, pet rescueta, ja diamond diggersiä, pelata loputtoman UNO-matsin, vastata sataan sähköpostiin, korjata mun hajonneet rintsikat, käydä suihkussa, tuijotellu mun  matkalaukkua ja miettiny miten viikon aikana hankitut kolme mekkoa ja kolmet rintsikat (löysin kolmet rintsikat 18 eurolla, Targetista. En oo aikoihin ollu näin onnellinen) voi tehä sen ettei mun matkalaukku mee enää kiinni. Lähetään ens yönä ajamaan Brisbaneen, huominen siellä ja keskiviikkona sit kotiin Central Coastille. Torstaina en aio nousta sängystä vaan nukkua kaikki univelat pois. Ehkä nousta siinä vaiheessa kun Cupcake Wars alkaa ja siirtyä sohvalle tunniks ja mennä sit jatkamaan unia.

Pee soitti vihdoin eilen jollain hiton sateliittipuhelimella ja toivotti hyvää syntämäpäivää (oletan että se oli muistanu päivän väärin) joten paattikin on pinnalla ja poika tulossa kotiin viikon päästä. Pelasti illan ja viikon ja koko elämän. Tyhmää miten onnelliseks toisen äänen kuuleminen voi tehä.

Musta tuntuu tänään noin 21-vuotiaalta joten päätän sen olevan mun ikä seuraavan vuoden.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Karrie maanantai, syyskuu 29, 2014 at 11:48

  Paljon onnea 21-vuotiaalle! :)

  • Reply Meri maanantai, syyskuu 29, 2014 at 11:53

   Kiitos!!

 • Reply Anne maanantai, syyskuu 29, 2014 at 19:07

  Paljon onnea 21-vuotiaalle! Itsekin tavoitan ylihuomenna tuon huikean merkkipaalun ;)

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 30, 2014 at 08:37

   Onnea etukäteen :)

  Leave a Reply