Huoh

viikko ausseja takas ja sen sijaan et kaipaisin Balia, haluisin vaan Suomeen mun normaalin perheen luo. :D

Oon edelleen jumissa Rockhamptonissa, en oo paikan suurin fani. Tää oli ihan kivaa ku Pee oli täällä viime kerralla, mut nyt kun se on töissä no vähä ankeeta. Heräsin viime yönä siihen että naapuritilan lehmä meni hulluks ja ammu niin lujaa et puol Rockya varmaan heräs. Lisäks keskellä vieraan perheen suurta perhedraamaa on aina yhtä kivaa. En oo saanu mitään yhteyttä Peehen koko viikkoon, mikä tekee mut hulluks. Oletan et joku ilmottelis jos koko hiton paatti on uponnu.

Halusin vaan aussikotiin Central Coastille, oon ihan ihmishirviö täällä. Menin tänään vessaan itkemään hetkeks kun mulle sanottiin ettei astioita tarvi huuhdella tiskaamisen jälkeen. Kyllä mä helvetti osaan tiskata ja mä aivan satavarmasti huuhtasen ne astiat myös jatkossa sen jälkeen ku ne on saippuavedessä pesty (tiskirätillä). Varsinkin kun perheessä on alle vuoden ikänen vauva. Kas kun ei sekota fairia suoraan siihen äidinmaitokorvikkeeseen. Lasten lasvatuksesta en mitään tiedä, mutta en usko että saippuavesi on hyväks vaikka pientä hiekan ja mullan syömistä kannatankin.. Alan ymmärtää miks Peetä ärsyttää mun tapa juoksuttaa vettä koko sen ajan ku pesen hampaita (vihaan kun lavuaari in täynnä hammastahnaa) nää varmaan kävis kylvyssäkin samassa vedessä koko perhe jos ois mahollista. Kai nää on niitä kulttuurieroja.

In law- suku kyllä osaa olla ihana. Anoppi onneks vissii huomas mun tuskan kun se oli ostanu mulle juustokakun ja pullon mun lemppariviiniä ja tites vaan kerran jotain lastenlapsiin liittyvää (”onpa kiva mekko, toihan menee sittenkin kun oot raskaana”)

Ei siis hohdokkain mahollinen alku tälle lomalle. Maanantai iltana onneks suunta kohti Brisbanea, siellä yötä ja sieltä sit aussikotiin muutamaks viikoks. Lupasi olla Balilla joskus lokakuun puolessa välissä kun kaveri ilmotti hankkivansa silarit ja mä lupauduin hoitsuks. Kutan FIFO- vaimot vauhdissa.

Onneks sentään on ollu kivoja kevätpäiviä (+32 ja aurinkoa täydeltä taivaalta) niin ei tarvi palella. Pakkasin tänään sen saippualla täytetyn vauvan autoon ja mentiin uimaan läheiseen uimalaan. Tykkään lapsista jotka ei osaa puhua. Niille voi puhua suomea ja laulaa lastenlauluja suomeks ilman että ne saa raivareita.

Kylläpä helpotti.

Jos meen vaikka suihkuun ja nukkumaan ja toivon että nää on vaan PMS oireita ja selviin jäljellä olevasta kahesta päivästä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

10 Comments

 • Reply emms lauantai, syyskuu 27, 2014 at 18:43

  kaikkea hyvää sinulle :)

  • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 28, 2014 at 22:32

   Voi kiitos :)

 • Reply sara lauantai, syyskuu 27, 2014 at 21:53

  Ikävöitkö koskaan Gold Coastille/ootko ajatellu käydä siellä joskus uudestaan? :)

  • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 28, 2014 at 22:31

   Haluisin käysä ehdottomasti. En niin kaipaa, vähän tuli haikee olo ku ajo siitä joskus ohi ja tunnisti tutut liittymät jne…

 • Reply Hannah sunnuntai, syyskuu 28, 2014 at 13:20

  Toi tiskaushomma on vaan NIIIIIIIIIIN outoa!! MIKSI niitä ei huuhdella?! Sama homma briteissä.. Ja sitten saatkin juomaasi kivan saippuaisen sivumaun :D WHY??? :D nojoo ekologisuudesta pisteet, mutta silti, huuhtelulla kiitos!

  • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 28, 2014 at 22:30

   Ees erikseen sit huuhteluvesi jos ei valuvan veden alla haluu huuhdella.
   Onneks meil on aussikotona astianpesukone :D

 • Reply Why? sunnuntai, syyskuu 28, 2014 at 20:50

  Hei, miksi ihmeessä miehesi on joka kuvassa suu auki? miten oikeesti olet haksahtanut moiseen..

  • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 28, 2014 at 22:29

   Varsinkin kun se kävelee ympäriinsä vielä aina suu auki. Tai ehkä toi on sen tapa olla kuvissa, kommentista vois päätellä että kuulut duckface-ikäryhmään? Ei mua sen ulkonäkö niin kiinnosta :)

 • Reply ottoizakaya torstai, lokakuu 2, 2014 at 14:36

  Hahah ei hemmetti!! Tiskausjuttu sai myös mut tuhannesti burniksen partaalle ausseissa, varsinkaan kun 2 ekassa kämpässä ei ollut konetta. Traumat. :D Luulin että olin ainoa.

  • Reply Meri torstai, lokakuu 2, 2014 at 22:41

   Et todellakaan. Mä en vaan ymmärrä. Lapset ei myöskään käy suihkussa kylvyn jälkeen vaan nousee saippuavedestän ja pukee vaatteet päällensä. Oon juonu viimesen viikon pelkästään mun omasta juomapullosta, sain traumat iäks

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post