Hiiohei

Lentokentällä taas.

Suuntana Brisbane, josta huomenna suuntaan eka Rockhamptoniin muutamaks viikoks ja sieltä sitten Central Coastille jossain vaiheessa. 10.10 on Peen parhaan kaverin häät, joihin pitäis keritä. Mua jännittää päästääkö ne mua maahan ku oon ravannu muutaman viime kuukauden aikana edes takas ja aina yhensuuntasella lipulla. Mutta toivottavasti siel ei kukaan ala nillittää. Oon kattonu liikaa Australian rajalla -ohjelmaa ja oon aina ihan kakat housuissa ku sinne meen.

Mulla oli Balilla mukana yks mekko jonka vois ehkä laskee hyvällä tuurilla juhlavaks. Lainasin Tiwiltä korkokengät ja meinasin alkaa itkee ku kokeilin niitä. En oo melkein vuoteen moisia kidutuskapistuksia kiskonu jalkaani ja pelkkä kokeileminen sattu. Täytyy vähän kysellä tytöiltä että mitö ne meinaa kiskoa päällensä häihin, että pitääkö tässä keritä viel mekko-ostoksille. Mulla oli suuret suunnitelmat käydä eilen kiertää Bershka, Stradivarius ja pull&bear ja kattoo jos sielt ois joku kolttu löytyny, mutta meni tyttöjen kanssa mun läksärit sen verran pitkäks, että maattiin kaikki sikiöasennossa meillä ja katottiin Gossip Girliä koko eilinen päivä. Tänään oli siis kauhee paniikkipakkaus, siivous jne ja pohdin just et mitäköhän oon unohtanu himaan kun matkalaukku paino 12kg ja siinä on mun ja Peen vaatteet. Se selvinee huomenna. Onneks Rockhamptonissa ei oo hirveesti tekemistä, niin kerkii ostoksille. Tosin se tarkottaa autolla ajamista ja olin just tottunu siihen, ettei tarvi ite ajaa mihinkään.

IMG_0370-0.JPG

Miten voinkin näyttää aina yhtä ruumiilta kun lennän? Toivottavasti otin ees aurinkolasit mukaan ettei anoppi saa sydänkohtausta aamulla kun hakee mut kentältä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply paula lauantai, syyskuu 20, 2014 at 15:43

  Hei! Kiva yllätys että sulta oli uus postaus. Oon alkanu lukee sun blogii oikeestaan vasta nyt kesällä mutta vaikutat tosi siistiltä tyypiltä. Oon ite lähdössä kahden viikon päästä ausseihin talveksi ja oon päässy sun blogin kautta fiilistelee reissuelämää. :) keep posting

  • Reply Meri torstai, lokakuu 2, 2014 at 22:59

   Mä yritän, nauti ausseista!!

 • Reply Bambizzz perjantai, syyskuu 26, 2014 at 16:47

  Ei nyt liity postauksen aiheeseen mitenkään, mutta: oon tulossa lähiaikoina sinne suuntaan pariks kuukaudeksi kiertelemään. Tuntuu, että vähän joka puolella on aika ajoin ollut juttua lutikoista ja kuinka ne on nykyään niin yleisiä ja yks tuttukin onnistui niitä nimenomaan Balilta saamaan. Ootko itse törmännyt koskaan noihin paskiaisiin ja olisko jotain kikka kolmosta (tai mahdollisesti paikkoja, joita välttää) jotta ei tois niitä tuliaisena kotiin? Terkuin hermoheikko panikoija

  • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 28, 2014 at 22:35

   Bed buckseja tääl kyl ikävä kyllä joissain hotelleissa on, se on ihan huone kohtasta.. Mulle ei koskaan oo sattunu onneks. Ei siis kannata kaikkia vaatteita kaataa sängylle, kyllä ne paskiaiset sut ekana yönä heti syö :P sit vaan ilmottamaan että haluu toisen huoneen. Netissä on varmasti jotain oppaita miten voi tarkistaa että onko niitä vai ei? sen verta yleinen ongelma aasiassa on, mulla ei ikävä kyllä oo mitään superkikkoka :(

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post