Ostoksilla

Tästä meidän muutosta johtuen olin pakottettu Carrefouriin (vrt Prisma) ostamaan kaikkea tärkeetä pikkusälää niinkun pyykkikoria, roskista ja ilmanraikastinta (edellisellä asukkaalla on ollu hurmaava tapa polttaa röökiä vessassa ja mä en kestä yhtään tupakan hajua)

Voin kuvitella tilanteen. Alkuviikosta Carrefourin kaks isointa pomoa Wyan ja Agus on pitäny hätäkokouksen.

W: Kuule Agus, meillä on nyt ongelma. Asiakas viettää Carrefourissa vaan keskimäärin tunti viiskytseittemän minuuttia ennen kassalle suuntaamista.
A: Miten se on mahollista, vasta kuukaus sittenhän me peukaloitiin ostoskärryjen renkaita niin, että ne menee ihan miten sattuu ja että niiden ohjailuun tarvii jokaista vartalon lihasta aina lantiopohjan lihaksista lähtien, eikö se hidastanu asiakkaita?
W: Sanoppa muuta. Mutta tää on hälyttävää.
A: Onko sulla mitään ehdotuksia?
W: No mä mietin, että mitä jos pyöräytettäis koko kauppa ympäri ja piilotettais jotain avaintuotteita.
A: Mahtava idea! Tai jos vaan rikotaan osastot niin että missään ei oo mitään logiikkaa. Miten muuten kassat, kai ne on yhtä hitaita kun ennenkin?
W: Ehdottomasti. Sovittiin että asiakkaan ostokset pakataan jokainen tuote eri pussiin, koska meillä täällä Balillahan yritetään päästä eroon muovipusseista. Jaetaan niitä asiakkaille niin ei oo meijän riesana jos kaikki addressit meneekin läpi ja ne kielletään kokonaan ja meijän kaikista kolmestakymmenestä kassata kortinlukija toimii vaan joka kolmannella, että asiakas voi sitten käydä sielä maksamassa hitauden varmistamiseksi.

Niinpä tänään kun astelin Carrefouriin luottavaisin mielin, että selviän mun kymmenen kohdan ostoslistasta ennätysajasta oli yllätys suuri kun totesin suurin piirtein jokaisen tavaran vaihtaneen paikkaa. Ilmaraikasteet löyty luonnollisesti keskeltä paperiosastoa, henkarit eläinosaston vierestä, säilytyslaatikot sen sijaan oli selkeesti hittituote, koska niitä oli joka paikassa, mutta kaikki oli sellasta varastokokoa, ei mitään järkevää mikä ois sopiva alusvaatteille. Jatkojohtoja, minimattoa, lamppuja enkä hammasharjatelinettä löytäny kovista etsiskelyistä huolimatta. Kalaruoan löysin rakennustavaroiden vierestä ja shampoon keskeltä liinavaatteita. Vessapaperi oli korvattu hiekkapaperilla ja siinä vaiheessa olin niin kypsä etten enää jaksanu. Yleispuhdistusaine oli siirretty pois muiden pesuaineiden luota, ois varmaan löytyny juustohyllystä.

Taksikuski onneks suostu tuomaan mut naapurihotellin pihaan asti, näytin varmaan niin rasittuneelta kun selvisin ulos. Yleensä ne ei suostu ajamaan yks suuntasia väärään suuntaan niin että päästäis tänne asti.

Nyt on niin poikki että siirrän pakkaamisen huomiselle (tää on rankka muutto kun etäisyyttä ei juurikaan ole. Jos keksin miten meijän vessan ikkunan saa auki niin voin työntää kaiken tavaran sisään nykyisen kämpän pihasta uuden kämpän kylpyammeeseen

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply emppu torstai, syyskuu 11, 2014 at 15:15

  Tänään oli äärimmäisen vittumainen päivä, mut tää postaus sai mut nauramaan. :D Kiitti Meri!

 • Reply Lotte torstai, syyskuu 11, 2014 at 22:30

  Pakko kerrankin kommentoida, vaikka en osaa tätä lajia sit yhtään… Kiva kun oot taas ruvennu postaileen hiukan useammin. Tää sun tyyli on just niin hyvä, että oon jo useamman vuoden sun blogia seurannut. :)

  Näen sieluni silmin, kun siellä tunget niitä kamoja ikkunasta ja se sun uus vuokranantaja pölähtää paikalle ;).

  Mukavaa muuttoa kuitenkin ja nauti elämästä siellä lämmössä! Mä ihailen, että oot siellä jos se tuntuu hyvältä. Ei kannata haikailla tänne oravanpyöräyhteiskuntaan :).

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 6, 2014 at 01:45

   Juu ei oo kiire takas kotiin, vaikka arkea ikäävöinki!

 • Reply marianne perjantai, syyskuu 12, 2014 at 10:00

  Tää on vähä offtopic tähän postaukseen, mut uskaltaako balille miten tulla yksin lomailemaan? Ilmeisesti sieltä saa melko nopeesti tuttuja? Mulla ois kuukaus aikaa marraskuussa reissata mut kellään tutulla ei oo vapaata/rahaa lähtee ja pakko alkaa miettii tällastaki vaihtoehtoa :D

  • Reply Meri lauantai, syyskuu 13, 2014 at 07:30

   Uskaltaa!

  • Reply ttaa keskiviikko, syyskuu 17, 2014 at 22:00

   Mieki oon miettiny ihan samaa! Kattoo nyt miten noi kesätyö rahat riittää.. :)

 • Reply charlie perjantai, syyskuu 12, 2014 at 13:40

  moi, ihanaa kun postailet taas ja usein <3 pelastat mun toimistopäivät näillä kun ikävä balille on kova :)

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 6, 2014 at 01:45

   Mä en saa tota linkkiä auki, mutta linkin tekstistä päätellen ois ollu huippu :D

  Leave a Reply