Tarkenee.

Hyihitto.

Mun eilinen lenkki alko tosi hyvin kun 20m päässä himasta törmäsin viiksivalluun ja kumppaneihin jotka oli aikasella illallisella. Koska urheilu on oikeestaan yliarvostettua niin päätin, että pää selviää ihan yhtä hyvin myös mozarellatikuilla. Ja loputtomalla määrällä jekkushotteja sillä seurauksella että ryömin noin viis tuntia myöhemmin lenkkarit edelleen jalassa takas kotiin ja kaaduin sänkyyn ja nukuin 15h putkeen ja jatkoin unia sen jälkeen vessan lattialla koska mun sisuskalut ei halunnu pysyä sisällä. Mä en tiedä miks ylipäätänsä viitsin koskea alkoholiin kun siitä seuraa aina yhtä kamala olo.

En ees muista koska oisin viimeks päässy yhteenkään baariin asti.

_DSC0211

Viiksivallun kanssa on ollu aika jännää. Vaikka kaikki tunteet on aikaa sitten haudattu, niin silti aina välillä muistaa miks siihen aikanaan lankes. Toisaalta myös jotkut asiat saa mut ihmettelemään miten viittin haikailla sen perään niinkin kauan. Pee on vähän räjähdysherkkä aiheesta varsinkin sen jälkeen kun se vastas mun puhelimeen tossa joku aika sitten ja se oli viiksivallu joka soitti. Onneks viiksivallu sattu olee yhen ruotsalaisen tytön kanssa jonka kanssa oon hengaillu niin pystyin syyttämään sitten sitä että oltiin tytön kanssa sovittu että ne ilmottelee kun on Kutalla eikä oo mun vika jos se nyt sattuu olemaan Viiksis joka mulle sattuu soittamaan. Että jos se nyt kuulee että oon ollu samassa ravintolassa syömässä niin luultavasti se ottaa asian niin että oltiin kahestaan romanttisella illallisella.

Okei toisaalta jos käännän asian toisinpäin ja Pee hengailis jonkun vanhan lomahoitonsa kanssa sillä aikaa kun mä oon muualla niin siinä putoilis päitä. Mutta en voi sille mitään, että satutaan olemaan samaa kaveriporukkaa. Ois miettiny sitä sillon kaks vuotta sitten ku poimi mut baarista jäätelölle. ET IHAN OMA VIKA.

_DSC0191Mun pitäis lähteä rannalle, vaikka mulla onkin täydellien spotti tossa mun pihalla jossa on hyvä löhötä bean bagilla ja leikkiä ipadilla. Ja aina välillä tulla ilmastointiin viilenemään tai viilentämään ipadia kun se ylikuumenee. Ahmasin päivässä Avioliittosimulaattorin, jota suosittelen lämpimästi ihan kaikille. Sen jälkeen luin uudestaan vadelmavenepakolaisen että jonkun Ahernin hömppäkirjan. Mulla on ollu ikävä suomeks lukemista. Onneks Elisa Kirja ja eräs huippu novelliblogi on olemassa :) Ja täällä on muutama kirjakauppa jossa myydään käytettyjä kirjoja, niistä saattais tuurilla löytää jotain hömppäkirjoja. Täytyy seuraavalle suomesta tulijalle laittaa tilaukseen myös pari pokkaria dippijauheen ja ruisleivän lisäks..

_DSC0203

_DSC0230

”joo ihan sama, kuolen tähän kuumuuteen”

Nämä äärettömän ajankohtaset ja todelliset asukuvat otettiin ihan vaan siks, että sain esiteltyä ton takin jonka Sheinsideltä sain päivää ennenkun lähin ausseista. Tullu tosi tarpeeseen tässä kolmenkympin helteessä. Lupasin sen kaverille joka joutu lähtee ausseihin kun siellä on kuulema vaan 20 astetta.

Rantakeli Suomessa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply rosita maanantai, syyskuu 8, 2014 at 09:01

  Hei Balimeri,

  voisitko linkata sen novelliblogin tänne? Kuulostaa kiinnostavalta! :)

 • Reply emppu maanantai, syyskuu 8, 2014 at 14:51

  Tuo takki on aivan ihana! :) Kiva kun olet alkanut postaamaan useammin ja nyt näitä asukuviakin.

 • Reply reetta maanantai, syyskuu 8, 2014 at 16:56

  Käske jonku lähettää sulle sinne postissa kirjoja :) kai ne joskus perille tulee :D

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 6, 2014 at 02:02

   En usko että tulee :D

 • Reply Marjoriikka keskiviikko, syyskuu 17, 2014 at 22:34

  Ihana asu! :)

  -Marjo
  http://forever-day.blogspot.fi

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 6, 2014 at 01:44

   kiitoksia ! :)

  Leave a Reply