Jos mä tähän lähden, mitä en tehnyt muiden tähden…

…niin ole mulle sen arvoinen

Riikka, tää otsikko on niin sulle ;D

Asioilla on tapana järjestyä. Eiks niin. Mulla on tänään ollu niin loistava päivä ettei mitään järkeä. Sellanen että tekis mieli hypellä ympäriinsä koska oon niin happy happy. (kevyttä maanisdepressiivisyyttä ilmassa, kyllä)

_DSC0038-001

Olin hetken aikaa vähän häntä maassa, koska mun bff Joz lähtee hetkeks lomalle Kutan pyörremyrskystä. Ymmärrettävää sinänsä, tästä helvetistä tarvii lomaa aina välillä. Parasta tässä asiassa on kuitenkin se, että Joz kysy jos haluisin olla talovahtina siihen asti, että se palaa takasin. Kyseessä ei oo ku kuukaus tai pari, mutta koska olin enivei muuttamassa muualle, niin tää tuli täydelliseen saumaan. Lisäks Jozin naapuritalo on vissiin vapautumassa jossain vaiheessa ja mulla on hyvin aikaa mielistellä omistajaa että vuokrais sen mulle.

Ja kyllä, kyseessä on talo. Mulla on oma keittiö, kaks makkaria, ulko-olkkari ja puutarha. Mun ainut tehtävä on pitää Benedict-kala elossa ja kattoa ettei kukaan pojista päätä muuttaa taloa bordelliks.

_DSC0045

Mitä tähän mun suureen draamaan tulee, niin siinä ei oikeestaan ees oo mitään kummempaa. Kai. Tai typerä mitättömästä asiasta riita Peen kanssa joka paisu ihan naurettaviin mittasuhteisiin. Sen seurauksella, että mä tungin herran kamat kassiin ja käskin painua helvettiin. Luonnollisesti Peen vikana päivänä täällä, niin että ei saatu sitä missään vaiheessa selvitettyä ja kun meijän yhteydenpito sen työssäoloaikana rajottuu viesteihin jotka tulee perille aina joka kolmas kerta niin ei ees olla yritetty lähtee selvittelee mitään. Se tulee loppuviikosta tänne, että saa nähä sitten saadaanko selvitettyä vai ei. Vaikka alkuun olin ihan paskana ja sitä mieltä että elämä ei jatku jos tästä ero seuraa, niin nyt alkaa sekin jo tasaantumaan. Maailma on täynnä prinssejä ja mua on vaan yks ja vaikka siitä kun oon viimeks on rakastunu on kevyesti reippaasti yli viis vuotta niin olkoon. Mun maailma yhteen mieheen kaadu. (pari lasia viinä ja parun luultavasti taas silmiäni irti päästä, mutta tänään on hyvä fiilis)

Musta tulee hullu kalanainen jos ei muuta ja pidän huolta että Benedict saa kalavauvoja joita voin sit hoivata.

_DSC0025-001

Paita – Sheinsideltä saatu | shortsit ginalta ja kengät edelleen henkkamaukan.

Oon aika tulessa, koska otettiin asukuvat myös tänään ja eilenkin. Näistä kuvista kuitenkin kiitos vielä Marille! (voitko tulla jo takas)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Helinä maanantai, elokuu 18, 2014 at 17:49

  Ihana nähdä sut iloisena :) kaikki selviää/hoituu aina jotenkin. :)

 • Reply Jennaclaudia maanantai, elokuu 18, 2014 at 18:09

  Sä oot kyllä niin asennemuija, hahah! :)

 • Reply xod maanantai, elokuu 18, 2014 at 21:15

  Sun blogi on mun lemppari mutta MIKSI tää postaus ei oo lainkaan näkynyt bloggerissa?? Vaikka oon koko illan sitä selannu ja päivitelly? Kuinkakohan monta muuta postausta oon missannu????
  Ja viime kommentissa kerroin lataus-ongelmasta, no nyt tulin kirjottamaan tätä kommenttia ja painoin tuolta postauksen alta sitä jotaki että kommentoi, noh ei tapahtunu mitään muuta ku ”lataus” ilmestyi taas lataamaan jtn. Kokeilin uudestaan, sama juttu. Numero nimen perässä vaan muuttu :D Nyt oli siis jo ”lataus (8)”. Kolmannella kerralla vasta sain tän lomakkeen auki… Missään muualla en oo tätä ongelmaa huomannu, mitä ihmettä :/

 • Reply Sipe maanantai, elokuu 18, 2014 at 23:09

  Oon nautiskellut sun teksteistä kun oot taas kirjottanut enemmän, eli jätte kiva! :–) tsemppiä mieshaasteisiin, kuka niiden kohde nyt ikinä sattuu olemaankaan. ;)

 • Reply Mari tiistai, elokuu 19, 2014 at 04:01

  Siis mulla oli joku maailman hirvein bangkok ja mun elämä vitutus eilen, itkin vaan silmät päästäni ettei ois ikinä pitäny mennä siihen koneeseen, ei myöskään helpota et nyt kouluun…. Eli aivan varmasti oon siel 2 viikon päästä, ja sit et päästä mua pois :-D

  • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 7, 2014 at 10:33

   TUU JO!

 • Reply ttaa tiistai, elokuu 19, 2014 at 11:15

  Aivaaan ihana toi siun paita! Tosin nyt miun varmaan pitäis kaikkee muuta kun pitää siusta kun kerroit miulle uuden nettikaupan, johon seuraava palkka varmaan menee kokonaisuudessaan… :D plus ihanaa että oot taas alkanu kirjotella enemmän.

  • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 7, 2014 at 10:33

   Tuol on aivan ihania toppeja!

 • Reply Ann tiistai, elokuu 19, 2014 at 13:59

  Ihana nähdä sun hymyilevän! you go gurl!

 • Reply emppu torstai, elokuu 21, 2014 at 00:11

  Kiva nähdä näit asukuvii pitkästä aikaan. Toivottavasti saatte Peen kans asiat selvitettyä. :)

  • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 7, 2014 at 10:31

   Jotain vaihtelua :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post