viime viikkolla

Oon unohtanu taas painaa ”julkaise” – nappia. Tässä siis tunnelmia viime viikolta. Ja hei kiitos kommenteista eiliseen, ne oikeesti piristää ♥

KOTONA! Balilla. Mulla ei oo viimeseen viikkoon ollu muuta ku rippeet mun aussiliittymän jäljellä olleesta netistä, joten oon ollu suhteellisen pimennossa. Olin varma etten pääse koskaan kotiin, viimeset pari päivää meni sellasella etana vauhdilla ettei tosikaan.

Olin Peen systerin luona ja sain jakaa huoneen 4 vuotiaan Dexin kanssa. En oo lähes viikkoon nukkunu kunnolla koska ko herra puhuu, itkee ja inisee unissaan. Rakastan nukkumista ja musta tulee aika hirviö jos mut herättää kesken unia / pitää hereillä joten en ollu varsinaisesti parhaimmillani koko Brisbanessa olon aikana. Onneks kaikki kuittautu sillä että ihmiset kuvitteli että ikävöin vaan Peetä. En malta odottaa iltaa, että pääsee nukkumaan omaan ylhään yksityiseeni. Koska oon heränny koko viikon viimeistään puol kuus, en malta odottaa monelta huomenna ponkasen ylös, Balin ja Brisbanen välillä kun on vielä se kaks tuntia aika eroa.

Lento meni aika kivasti siihen nähden että viime aikasten tapahtumien takia pelkäsin enemmän kun pitkään aikaan. Kärsin ennen ihan jäätävästä lentopelosta, mutta se on tässä parin viime vuoden aikana kun on tullut lennettyä enemmän kun tarpeeks kadonnu lähes olemattomiin. Vähän sen jälkeen kun oltiin noustu iski kauhee turbulenssi (eli kone täris vähän) ja olin ihan itkukurkussa kiipeemässä vieressä istuvan Indo papan viereen turvaan. Mutta muuten hyvä ja pääsin läpi maan Candy Crash Sagan levelin jossa oon ollu jumissa varmaan kuukauden. Tiesittekö ko pelissä saa lisää elämiä jos siirtää puhelimen/ipadin kelloa eteenpäin. Siirtelin kelloa eteenpäin muutamia tunteja kerrallaan koko lennon, että mun ipad on lähellä elokuun puoltaväliä ja kun laitoin kellon takas oikeeseen aikaan, on mun seuraavaan elämään aikaa noin 15 000 tuntia. Tähän auttaa onneks se, että asentaa koko ohjelman uudestaan. (Tieto jota ilman kukaan ei voinu elää, mutta varsin kätevä varsinkin lennoilla.)

EEENIVEI. Olin varma ettei mun oo tarkotus nousta ees koneeseen, kun oli kauhee säätö että sain itteni ees checkattua sisään lennolle. Balille kun lentää, vaaditaan paluulippu. En oo koskaan koittanu lentää ilman paluulippua vaan jos paluun ajankohta on ollu epäselvä, niin oon bookannu vaan halvimman lennon ulos Indoista jonka oon löytäny. (Air Asialla on Medanista on lentoja Kuala Lumpuriin about kympillä) Koska kukaan ei koskaan oo kysyny multa paluuloppua, olin ajatellu etten viitti vaivautua ostamaan koko lentoa, mutta sitten aamupalaa tänään järsiessäni tulin siihen tulokseen että ehkä en ota riskiä kun kyse nyt on kuitenkin vaan siitä kymmenestä eurosta. Bookkasin siis Medan – KL lennon noin kymmenen minuuttia ennen lähtöää ja hyvä että bookkasin, koska ensimmäinen asia jonka varsin tympee Garuda Indonesian työntekijä multa kysy oli, että onko mulla lippu ulos maasta. Näytin varausvahvistuksen kännykästä, mutta se ei kuulema kelvannu vaan piti olla paperi versio.

No onneks lähtöaulassa oli tietokoneet ja tulostin, että pääsin surffaamaan ylihintasta ja ylihidasta nettiä. Muuten hyvä, mutta en päässy kirjautumaan mun gmailiin koska sen mielestä kirjautuminen Ausseissa on epäilyttävää. Mun suomiliittymän simkortti on turvallisesti jossain indonesiassa, ehkä, jota ois tarvittu että oisin voinu saada jonkun varmistuskoodin tekstiviestillä. Pienen kikkailun jälkeen löysin kuitenki oman varaukseni Air Asian sivuilta ja sain jonkun epämääräsen paperin tulostettua ja raahauduin takaks tiskille. (mun matkalaukun vetojuttu hajos sopivasti menomatkalla ausseihin, joten matkalaukun liikuttelu on ärsyttävää. Jouduin saman tympeen tädin tiskille, ja se tuijotteli mun lipppua hetken jos toisenkin jonka jälkeen totes että tää sun lippu ei oo ulos Balilta, että miten ajattelit päästä Medaniin. Olin jo sanomassa että lentämällä, mutta koska en ollu ihan satavarma että millä saarella Medan on enkä halunnu lähtee säätämään uusia lentolippuja Balilta Medaniin joten sopertelin jotain laivasta ja surffimatkasta (mun surffilauta loisti poissaolollaan) ja se onneks riitti.

Seuraava mutka koitti kun täti kysy mun käsimatkatavaroista. Olin jättäny mun urheilukassin Peen siskon hoiviin, mikä oli hyvä koska seuraavaks alettiin punnita mun käsimatkatavaroita. Pelkästään mun reppu oli liian painava, mutta sitten jollain logiikalla se, että otin mun läppärin pois punnituksen ajaks riitti siihen, että sain reppuuni lapun johon oli merkattu sen paino.

Selvisin turvatarkastuksista läpi enkä joutunu yhteenkään läpivalasuun tai pyyhkäsytestiin, mikä oli melko historiallista, koska jostain syystä oon aina se kiintiöblondi joka noihin valitaan (kannatti värjätä tukka vihreeks) Olin pienessä paniikissa kun check-in täti oli myös lähtöportilla, mutta onneks se ei enää kiinnittäny muhun sen suurempaa huomiota vaikka mun yks reppu oli muuttunu olkalaukuks, repuks ja urheilukassiks.

Kävelin meijän vanhaan koti-guesthouseen todetakseni että se on täynnä. Pojat onneks lupas ilmottaa heti kun vapautuu tilaa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Emilia perjantai, elokuu 8, 2014 at 10:55

  !!!! Kannattaa kääntää kelloa ja sit avata peli, sit tässä välissä kääntää kello takasin oikeeseen aikaan ja sitten pelaa vasta. Saa uudet elämät mutta kello pysyy koko ajan oikeessa ajassa:) t. Koukussa candy crush sagaan

  • Reply Meri sunnuntai, elokuu 10, 2014 at 17:36

   !!! kiitos tästä!

 • Reply sanni perjantai, elokuu 8, 2014 at 20:20

  Heippa! Oon lähdössä ens kesänä Balille ja haluisin kysyä että mistä etit hostelleita yms majotuspaikkoja? Kannattaako varata etukäteen vai vaan kävellä sisään ja kysellä oisko vapaata? :)

  • Reply Meri sunnuntai, elokuu 10, 2014 at 17:35

   Agodasta löytyy aika hyvin hostellit. Kesä on high season aikaa, että voi olla täyttäkin, mutta kyllä jostain ihan varmasti löytää aina tilaa :) Mä en oo varannu moneen vuoteen mitään paikkaan, mutta tiedän mihin mennä niin mulla on siihen suhteen etulyöntiasema…

 • Reply döks sunnuntai, elokuu 10, 2014 at 13:16

  Maksetaanko sulle oikeesti vieläkin tästä blogista?

  • Reply Meri sunnuntai, elokuu 10, 2014 at 17:34

   ihan älyttömiä määriä.

   • Reply Ansku tiistai, elokuu 12, 2014 at 16:42

    Hahaa! Paras vastaus ever!!

    ps. ihmiset on tyhmiä..

 • Reply Riina sunnuntai, elokuu 10, 2014 at 18:40

  Tsemppiä Meri kaikkeen. Oot niin mukavan kuuloinen ihminen, että sulle toivois vaan kaikkea hyvää :)

 • Reply Formula+loma tiistai, syyskuu 2, 2014 at 22:44

  Moi. Eli kannattaako kaikkien aina buukata se paluu lippu etukäteen?? Olen tulossa syyskuun lopulla Singaporeen kattomaan formulat ja sitten buukkasin lennon heti sinne Balille, mutta en vielä paluuta mihinkään…(paluu lippu lokakuun alussa Singaporesta Suomeen).

  • Reply Meri sunnuntai, syyskuu 7, 2014 at 10:18

   Riippuu ihan lentoyhtiöstä, kaikki sitä ei kysy mutta jotkut voi sen vaatia. Että kannattaa olla valmiina katottuna vaikka jotkut halvat lennot jotka voi sit nopeesti ostaa lentokentällä, jos sitä lähtöselvityksessä vaaditaan…

  Leave a Reply