18072014

Jeiiij

Näyttää kovasti siltä, että Brisbane on muuttumassa Baliks! Jippii! Oon ollu ihan naanatalin aurinkona koko päivän ku vaan ajattelenki sitä mahdollisuutta että pääsen takas aurinkoon ja lämpimään. En malta odottaa rantaa, koska mun rusketus vetää vertoja Edwart Cullenille, erona se, että oon vaan harmaa enkä kimaltele yhtään. En oo ollu näin valkonen sen jälkeen kun keksin solariumin olemassaolon. Ja oon ihan vähän innoissani myös siitä että pääsen uittamaan mun uutta surffilautaa ja polttamaan näitä muutamaa juusto ja paahtoleipä-kiloa jotka aussit on mulle kerryttäny.

20140430_210106

Ihan pikkasen ahdistaa meijän tavaroiden purkaminen ja mahdollisesti uuden kämpän metsästys. Tai sit muutetaan samaan vanhaan ja jumahdetaan taas sinne kun se on niin helppoa. Kadut joilla on suostuvainen asumaan on rajottunu noin kahteen, koska en uskalla ajaa pimeellä skootterilla enää yhtään ja muutenkin haluun voida kävellä kotiin ilman että mulla on aina kauheeta saattopartiota mukana. Kirjotin tossa aiemmin siitä, miten paljon ryöstöjä Balilla on viime aikoina ollu, tää on johtanu siihen ettei ykskään meijän kaveriporukan tyttö kävele yksin kotiin. Tässä oli joskus taannoin pieni väärinkäsitys ku olin lähössä baarista himaan ja kaikki oli vähän kiireisiä. Carlos oli sitten pyytäny jotain sen kaveria, jota mä en tunne, kattomaan että pääsen turvallisesti kotiin. Muuten hyvä, mutta kun se ei sanonu mulle mitään ja mä juoksin kotiin ihan paniikissa ja soitin itkien Peelle et joku friikki seuras mua kotiin enkä uskalla poistua himasta enää ikin.

20140430_210227

Mun Brittikaveri Tiwi on vihdoin tulossa Balille joskus kuukauden päästä, tyttöihin on edelleen hirmu vaikeeta tutustua ja varsinkin sellasiin jotka jaksais tota meijän poikien meininkiä. Onneks mun Kuta House Wife – kohtalotoveri Jozie on aina olemassa, mutta kiva laajentaa tätä piiriä. Voisin ottaa elokuun tavotteeks löytää ainaki yks uus tyttökaveri :D Semmonen joka tulee mun kans kattoo kaikki huonot tyttöhömppäleffat ja jaksaa pitää Geordie Shore-maratoneja mun ja Jozien kanssa (uus tuotantokausi alkaa ens viikolla!!)

20140430_210312

Värjäsin tänään mun hiukset. Olin täysin unohtanu, että ne kotivärit ja sävyt jotka on Suomessa todennu hyviks, ei toimi samalla lailla täällä. Lopputuloksena vihree tukka. Kävin ostaa jonkun tosi lämpimän blondin kevyt värin ja toivon että sen punapigmentti veis tätä vihreyttä pois. Jos ei auta niin täytyy iskee sitruunaa päähän huomenna, se on yleensä auttanu ainakin.

20140430_213644

Onneks tilasin Sheinsideltä viikko sitten talvitakin. Toivottavasti se ehtii tulla ni oon ainaki lämpönen lentomatkan.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply taija perjantai, heinäkuu 18, 2014 at 13:45

  Oon ollu nyt kk balilla, yksin, ja yhdyn tohon että tyttökavereita on vaikee saada. Tän kk aikana oon saanu tasan yhen tyttökaverin ja miljoona poikakaveria :-D ja nyt mua pelottaa, muutan Brisbanee maanantaina, mitähän mä osaan siellä tehä yksin :D

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 18, 2014 at 14:08

   Brisbanessa on aika paljon suomityttöjä, sun pitää löytää ne!

   • Reply annabrisvegas sunnuntai, heinäkuu 20, 2014 at 04:09

    Joo suomityttöjä löytyy täältä :) vai lasketaanko 32vee vielä tytöksi?!

    • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 20, 2014 at 05:03

     Ehdottomasti!

 • Reply suvi perjantai, heinäkuu 18, 2014 at 14:03

  Hei! Upeeta jos oot palaamassa balille! Ite oon tulossa sinne syyskuunlopussa yksin eli jos kaipaat rempseetä tamperelais likkaa piristämään sun päivii paskoilla jutuilla nii …let me know :D

  Terkuin suvi :)

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 18, 2014 at 14:08

   ilmottele vaan ku oot huudeilla! :)

   • Reply suvi torstai, heinäkuu 24, 2014 at 18:50

    Joo ilmoittelen heti ku oon huudeilla :p!

 • Reply Veera lauantai, heinäkuu 19, 2014 at 23:06

  Hei! Satunnaiskysymys sulle, koska oot ilmeisen paljon sillä puolella pallo reissannut. Millanen kenttä Kuala Lumpur on vaihtaa konetta? Onko selkeä ja toimiva? Jos ei satu mitään epätavallisia vastoinkäymisiä, onko kaks tuntia riittävä aika vaihdolle? Oon varailemassa lentoja ausseihin, Perthiin ja lähes kaikki vaihtoehdot sisältää vaihdon siellä. Ikuisesti traumatisoiduin vaihdosta Pariisin kentällä kun matkailtiin maailman hitaimmalla lentokenttäbussilla hakemaan laukkuja ja checkkaamaan ne uudestaan, vajaa kolmetuntinen meni tosi tiukille sillon.

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 20, 2014 at 05:05

   En oo ollu KL:n kentällä kai ku kerran, mut se oli kyl tosi helppo! Lisäks kaikki puhuu hyvää englantia (toisin kun pariisissa..) et vaikka jotain tuliskin niin joku osaa kyl neuvoo :) kaks tuntia riittää siis vallan mainiosti!

   • Reply Veera sunnuntai, heinäkuu 20, 2014 at 22:17

    Loistavaa! Kiitos. Eikun vaan varailemaan malaysia airlinesin tikettejä ja toivomaan, että heidän vuoden epäonnistumiskiintiö olis täynnä tältä erää…….

    • Reply Meri maanantai, heinäkuu 21, 2014 at 08:23

     joo toivottavasti :/

     Muista varata luottokortilla, jos firma sattuu menemään konkkaan ni saa ainakin rahat takas !

  Leave a Reply