Päivä Sydneyssä

Pee lähti kokeilee työntekoa isänsä johonki työmaalle ja mä olin ihan fiiliksissä, että saan olla yksin kotona, siivota rauhassa ja heittäytyä sen jälkeen sohvalle ja kattoo jonkun huonon tyttöhömppäleffan ja halia Tom-kissaa josta mun pitäis yrittää pysyä kaukana koska Pee on sille allerginen (tää ei luonnollisetikkaan oo toiminu kauheen hyvin koska mun sisäinen hullu kissanainen ottaa vallan aina ku silmä välttää) Mun loistavat suunnitelmat tuhos anoppi joka päätti tuoda 28-vuotiaalle pojalleen Spiderman lakanat ja jäi hengailemaan niin pitkäks aikaa että Spiderit oli varmasti sängyssä. Onneks mua muistettiin viinipullolla ja suklaalla, joten en voinu olla pitkään ärsyyntynyt.

IMG_0856-001 20140713_084734
Mä oon äärettömän ilonen, että mun anoppi on varsin rempsee tapaus ja tullaan hyvin toimeen, mutta mua välillä kammottaa se miten se hyysää lapsiaan. Joo ajattelen nyt liikaa edelle, mutta mä todella toivon että multa ei odoteta mitään 15 vuoden koti-äitiyttä ja sitä, että pesen lapsien pyykit ja kaadan aamiaismurot valmiiks siihen asti että ne täyttää 40. Ja että vahdin että poikien puolisot vaihtaa niille uudet supersankarilakanat säännöllisesti. (en oo varma että miten monta lasta oon tekemässä)

20140713_091412

20140713_093311

20140713_093718

Oltiin eilen koko päivä Sydneyssä. Peen veljen tyttö täyttää tänään viis, joten kiikutettiin neiti Sydneyn Sealifeen. Luulen että tyttö oli enemmän innoissaan junamatkasta ja lautta-ajelusta joka tehtiin Aquariumin jälkeen kun itse kaloista, mutta pääasia että oli onnellinen päivän päätteeks. Sydneyn Sea Life ei ollu mitenkään kummonen kokemus, siitä on vuosia kun oon ollu lintsin vastaavassa, mutta suurta haikalojen määrää ja muutamaa pingviiniä lukuunottamatta ei kovinkaan suurta eroa mun mielestä ollut.

40  (28€) dollaria oli ihan liikaa paikasta joka oli niin täynnä aasialaisia jättijärkkäreidensä kanssa, että välillä piti odottaa useempi minutti ettei photobomannu kenenkään peace-merkki poseerauksiin.

20140713_093557

Koska en oo vielläkään saanu hankittua kunnollista takkia olin ihan syväjäässä koko päivän ja sain taas kerran kuulla kuittailua siitä, että miten mulla voin olla kylmä kun Suomessa on kuitenkin -30. (tää on Peen mielestä suomen yleislämpötila, ihan sama miten usein sanon että kesällä on lämmintä ja kolmen kympin pakkaset on harvinaisia)

20140713_130319

20140713_130622

Jäätymisestä huolimatta oli oikein nätti päivä ja ihanaa vaihtelua aina päästä sivistyksen keskelle. Sydney tuo mulle mieleen New Yorkin ja siitä ehkä johtuu että rakastan kaupunkia syvästi.

Jos kaikki menee hyvin niin lähen parin viikon sisään roadtrippeilee Queenslandiin ja Brisbaneen, en malta odottaa että pääsen ees vähän pohjosemmaks lämpöseen. Mietin retkeä Gold Coastille, mutta saa nähä uskallanko mennä sinne asti. Toisaalta mulla on vähän ikävä Prinssi Harrya ja ois kiva käydä vaik lounaalla.

Arvontaan ehtii osallistua vielä huomis-iltaan asti!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kati maanantai, heinäkuu 14, 2014 at 07:57

  Brisbanee vaa!! Voin lähtee sun kaa viinilasilliselle(pullolle) ja voidaan jauhaa miten hankalia aussimiehet on haha

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 20, 2014 at 05:06

   Täytyy kattoo et miten nää suunnitelmat tästä kehittyy :D

 • Reply Sanna tiistai, heinäkuu 15, 2014 at 18:01

  En muista oonko koskaan ikinä ennen kommentoinut, mutta.. Musta on aina niiiin kivaa lukea sun blogia viinipullon kanssa pienessä hiprakassa. Ei sillä, kyllä tätä tulee selvinkinpäin (selvinpäinkin?) luettua, mutta jotenkin tullut jo perinteeksi että yksin kotona etkoillessa lueskelee viimisimmät postaukset.

  (Tää on siis positiivinen kommentti, ihan vaan siltä varalta että jos jäit pohtiin et oliks tää jotain vittuilua vai ei……)

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 20, 2014 at 05:06

   Hahaha :D blogeista saa hiprakassa aina paljon enemmän irti!

  Leave a Reply