WISHLIST

Yks Indonesiassa asumisen haittapuolia on se, että joudun sanomaan ei lähes kaikille yhteistyöehdotuksille mitä tarjotaan. Paikalliseen postiin kun ei aina oo luottamista. Niinpä kaikessa talvisessa kurjuudessaan Ausseissa posti ainakin onnistuu ilahduttamaan mua.

Sheinsideltä kysyttiin jos haluaisin valita muutaman tuotteen valikoimasta ja mielläni suostuin. Pieni valinnanvaikeus vaan, kun en tiedä että pitäiskö kartuttaa lämpimämpää vaatetta siltä varalta, että oon jumissa tääl viel ikuisuuden vai jotain kesäsempää Balille.

 

sheinside-002

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Menin tänään kirjastoon tekemään töitä, että saisin muka paremmin keskityttä, todellisuudessa käytin ainakin kaks tuntia siihen että surffasin noita sivuja ristiin rastiin ja pommitin Jozieta antamaan mielipiteensä millon mistäkin vaatteesta.

Lupauduin jossain mielenhäiriössä lapsenvahdiks huomenna ja saan kaks varsin villihköä lasta hoiviini aamu kuudelta. Ajattelin että aiheutan keittiöön maailmanlopun ja laitan lapset leipomaan muffineita.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Linda perjantai, heinäkuu 11, 2014 at 18:58

  Ihania noi vaatteet!

  Haha miten meni muffinssien leipominen? :D Itekin oon muutamia kertoja leiponut pikkulasten kans, kohta viisvee pikkusisko ei tiedä mitään parempaa kuin leipomisessa ”auttaminen”.

  • Reply Meri maanantai, heinäkuu 14, 2014 at 03:15

   Me turvauduttiin sellaseen valmiiseen cake-mixiin jota ei vaan voi mokata, siinä tulee kuorrutukset ja kaikki mukana ja ne on silti ihan superhyviä! :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post