Men cold

Kello ei oo viel ees yheksää ja mä oon saanu vaik mitä aikaseks. Kuten elämäni ensimmäisen ranskalaisen letin ja kaikkee muuta huippu tärkeetä kuten kaupassa käynti ja aamiaismurojen valinta. Onneks kohta pääsee päiväunille.

Oltiin eilen Peen kaverilla kattoo futista (…) mulle ei kyläilyn syytä kerrottu ku vasta kolme minuuttia ennen pelin alkua, mikä oli aika julmaa. Lisäks Pee oli pukenu mut päästä varpaisiin siniseen, jotta muistaisin varmasti minkä väristä joukkuetta kannatan. Olin niin otettu ku se kerranki kiinnitti mitään huomiota mun vaatteisiin ja kauheen otettu ku se tarjos omaa sinistä pitkähihastaan, etten osannu epäillä mitään. Mulla oli olo kun pikkulapsella jonka vanhemmat on pukenu sen johonkin söpönhassuun asuun.

20140619-103755-38275877.jpg


New South Wales voitti Queenslandin ekaa kertaa kaheksaan vuoteen, tää kävi selväks useemman kerran illan ja kotimatkan aikana.

Eilisen riemu loppu lyhyeen kun toi yks herätti mut keskellä yötä et sil on tosi huono olo. Mä tottakai panikoin ja olin puolimatkassa autoon ja sairaalaan kunnes kävi selväks että kyseessä on pelkkä flunssa eikä miesparka tienny voiko ottaa jotain limakalvokuivattajaa päälääkkeidensä kanssa. Miesflunssa tästä kaikesta viel puuttuukin. Nyt toi yks makaa sikiöasennossa sohvalla ja huokailee aina välillä kun on niiiiin kipee. Mikään flunssalääke ei enää kelpaa, ei myöskään mikään kuuma juoma joka saattais auttaa kipeeseen kurkkuun. Uhrina on kiva olla. Jätin sen kärsimään keskenään ja mietin viittinkö olla niin julma tyttöysätävä et lähtisin tutkimaan vaatekauppojen aleja mutta ehkä en luota siihen että toi selviäis muutamaa tuntia yksin.

Sillon ku oltiin sairaalassa ni poistuin jossain vaiheessa vajaaks tunniks hakemaan safkaa. Pee oli sinä aikana yrittäny nousta ilman apua ylös ja lähtee liikkeelle mikä oli ehdottoman kiellettyä. Lopputuloksena tippaletku oli ihan päin helvettiä ja irti seinästä. Olin jättäny hoitajien kutsunapin vielä oikein helposti saataville, mutta ei.

Pohdin että pitäiskö ottaa Iltasanomien kesäheilatestistä saatu Matti Nykänen todellisena vinkkinä, pakata kamat ja lähtee Suomeen.

Emma postas tän videon muutama hetki sitten ja on varsin osuva.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply J torstai, kesäkuu 19, 2014 at 15:14

  Voi ei, luulin jo innoissani, että puhuit MM-jalkapallosta ja Australian peleistä (Australia antoi aika hyvän vastuksen Hollannille viimeisimmässä matsissa), mutta kyse olikin jostain epäjalkapallosta :D Hah, aika ovelaa tuo teemaväreihin pukeminen. Miesflunssan kauheuden rinnalla kallonmurtumat yms on ihan pikkujuttu! :D

 • Reply Emmi L. torstai, kesäkuu 19, 2014 at 17:11

  Siis apua miehet on kyllä sellasia :D Just yks kaveri fb:n puolella kertoi kun oli lähettäny miehen ruokakauppaan ostamaan kolmea asiaa ja kolme kertaa se mies oli soittanu sen reissun aikana! :D Niin plus mä sain kesäheilatestistä Vesa Keskisen, olisin niin halunnu Antti Reinin!!!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Leave a Reply