Paluu surffivaimouteen

Oon aina laskenu hyviks puoliks mun aussirentussani sen, ettei surffaaminen oo niin iso juttu sille. Tää toipilasaika on kuitenkin tuonu huolestuttavia puolia esille mun hanipöössä. Lieneekö kyseessä päähän kohdistunu kova isku, vai mikä mutta herään nykysin joka aamu, viimeistään seittemältä siihen, että toi yks tarkkailee lähirantojen surffikameroita ja lukee muiden hullujen raportteja siitä, millaset aallot on.

20140615-085609-32169826.jpg

Itsestään selvyyshän on se, että Peellä ei oo mitään asiaa surffaamaan muutamaan hetkeen, mutta silti oon löytäny joka päivä itteni rannalta umpijäässä ja tuijottamassa aaltoja. Eilen istuttiin autossa ja tuijotettin merta varmaan puol tuntia. Vaikka surffaaminen on aina välillä ihan hauskaa onkin, ei mulla tulis mieleenkään mennä veteen kun palelen villapaidassa ja farkuissa jo pelkästään rannalla. Olin unohtanu tän coastilla elämisen, kun tuntuu et kaikkien elämä pyörii surffaamisen ja futiksen (vai rugbyn, kuka niitä erottaa) ympärillä.

Mulla on todella huijattu olo.

20140615-085610-32170568.jpg

Yritin silleen ystävällisesti huomauttaa, että asutaan maassa jossa on yhet maailman parhaista aalloista, mutta poika totes vaan, että ei sielä ehi kuitenkaan surffaamaan. Juu ei kun eletään niin pirun kiireistä elämää. Toisaalta jos kaikki vapaaviikot menis joidenkin surffiretkien ehdoilla, niin olisin vielä enemmän helisemässä. Eli ehkä parempi pitää turpa kiinni ja olla ilonen että pääsee ulos talosta aina sillon tällön. Central Coast kun on aika pöndeä.

20140615-085610-32170927.jpg

Muuten ollu kiva viikonloppu, otettu iisisti ihanaa kun ei oo tarvinu nähä yhtään lääkäriä. Vaikka Balilla on ihan OK sairaalat ja kuulema kaikki lääkäreiden raportit oli tosi hyviä, niin meille ei mm. mainittu rikkinäisestä tärykalvosta (josta kysyin moneen kertaan ihan vaan lentojen takia) kahesta murtumasta kallossa, halvaantumisriskistä ja mitäköhän näitä on. Mä tuun joka lääkärintapaamisesta entistä kalpeempana ulos kun mies uskoo olevansa vähintään Bruce Willis leffassa Unbreakable. Suosittelen siis lentämistä Singaporeen tai Perthiin lisätutkimuksiin jos Balilla loukkaannutte pahemmin.

Tää tulee vähän myöhässä, mutta mainostanpas silti että Yves Rocherilla on vielä tänään, sunnuntaina, voimassa kamppanja jossa saa valitsemansa tuotteen tilaajalahjaks

YR

 

Ilmaiseksi tulee tuote, jonka ekana klikkaat ostoskoriin ja tarjous koskee kaikkia alle 40€ arvoisia tuotteita. (ei kuitenkaan tuotesettejä) Kannattaa käydä selaamassa jos jotakin löytyis!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Hanna maanantai, kesäkuu 16, 2014 at 11:54

  Mitä sun poikaystävälle oikein taphtui kuulostaa hurjalta :o?? Tsemppiä sinne kylmyyden keskelle ei täällä Suomessakaan lämmin ole :/

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 19, 2014 at 07:12

   Se yritti tehä volttia ja löi päänsä :P

 • Reply Sonia keskiviikko, kesäkuu 18, 2014 at 14:24

  Hei, mulla olis tarkotus lähtee syksyllä kaverin kanssa kiertelemään Aasiaa, ni aattelin sulta kysyä että mistä oot yleensä ostanu sun lennot? :)

  • Reply Meri torstai, kesäkuu 19, 2014 at 07:12

   Ihan täältä rantapallosta verrannu et mistä millonkin löytää halvimmat

  Leave a Reply