Valivali.

Mulla on ihan järkyttävä koti-ikävä päällä. Tai arki-ikävä enemmänki. Haluisin herätä aamulla, pukea vaatteet päälle ja mennä töihin. Oon ollu enemmän ja vähemmän tuuliajolla kohta puol vuotta ja se on ihan liikaa. Varsinki ku elämä menee jotenki kolme viikkoa kerrallaan. Pee tulee duunista, viikko on halihalipusipusi ja sit oon kaks viikkoa taas vähän ulapalla ja häntä maassa ja lasken päiviä siihen että se tulee taas töistä. Ja vaikka mulla on aika vahva kaverikanta täällä, niin silti. Ja kun yritin selittää miten ikävä mulla on kunnon töihin niin toi yks ei tajua mitään. Omapa on valintani ja tiedän että tätä pitäis jaksaa sinnitellä viel toiset puol vuotta, ennen ku voi ruveta ees pohtimaan aussiviisumia. Parisuhdeviisumi kun vaatii sen vuoden yhteisasumisen ja satamiljoonaa muuta asiaa. Uskottelen itelleni että jos asuttais ausseissa ni elämä ois paljon hohdokkaampaa kun ois toivottavasti nykystä 15 neliön kopperoa isompi huusholli pyöritettävänä. Oon siinä pisteessä että haaveilen housewifen elämästä.

Balilla ei työnteko, edes vapaaehtoistyö, oo sallittua ilman asianmukaista viisumia, joka taas on reippaasti yli toista tuhatta ja helvetinmoinen paperisota. Perus kuukauspalkat on muutaman satasen kuukaudessa, joten aika turha investointi.

Blogin jatkon kanssa oon vähän kahen vaiheilla. Oon ollu maailman paskin bloggari viime kuukaudet ja kiitos teille uskollisille jotka ootte jaksanu roikkua mukana. Tiedän että jahka pääsen täältä pois niin intokin on ehkä taas erilainen kirjottaa. Tai ehkä mun pitäis ottaa pahasti pölyttyny järkkäri kaapin päältä ja yrittää päästä kamerakammosta yli ja pyytää Jozieta ottaa asukuvia aina sillon tällön. Ees sen verran että sais ton bannerikuvan päivitettyä.

Angstipäivä päällä. :D Voisin lähtee vahauttaa kulmakarvat (hävitin pinsetit) Balivierailijoille tiedoks, wax house beachwalkissa on superhyvä, supersiisti ja työntekijät supermukavia. Kulmien vahaus on about 4€ , kainalot 5€ ja brassi 10€.

20140527-142112-51672236.jpg

Mun uus suosikkiharrastus. Kasvonaamiot. Ja kasvonaamio selfiet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

37 Comments

 • Reply rosaa torstai, toukokuu 29, 2014 at 10:05

  Uskallakkin lopettaa tää blogi, ehei!! Ei sen väliä milloin bloggaat ja kuinka paljon tai edes mitä, mutta musta on ainakin ihanan piristävää lukee välillä muitakin kun kiiltokuvablogeja. Sitä paitsi, ihanaa lukee välillä suoraa puhetta parisuhteista, eikä ainaista salamyhkäistä mussutusta asiasta x ja y. :D Jatkat vaan, etkä ota liikaa stressiä tästä, ihan suotta! :)

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 07:05

   haha, en mää tiiä miten suoraa puhetta meijänkään parisuhteesta tulee, mutta en mä osaa jättää noin isoa osaa elämästä poiskaan..

 • Reply IraCassandra torstai, toukokuu 29, 2014 at 10:12

  Iso peukku asukuville!! :)

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 07:05

   opetan poikaystävän käyttää kameraa :D

 • Reply Hanski torstai, toukokuu 29, 2014 at 10:24

  En tiedä muusta, mutta vaikka harvakseltaan postailetkin nykyään, niin aina innolla odotan postauksias! Ne on niin realistisia ja kerrot miltä susta oikeesti tuntuu jne. Tää ei oo sellanen pelkkä pintaraapasu asukuva -blogi, johon ärsyttävän monet blogit on muuttumassa tai ne on jo sellasia. Mua ei ainakaan haittaa tippaakaan tää kuvattomuus ja hidas postailutahti :) Sun blogis palauttaa mut aina maanpinnalle niistä kaikista ”elämäni on täydellistä enkä halua kertoa mitään muuta mistään että lukijat eivät tajua että minäkin olen vain ihminen” :D

  T. Innokas lukijasi :)

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 07:05

   mä välillä toivon että osaisin pitää jotkut asiat itelläni, mutta kun tulee aina pieniä kirjotusripuleita..

 • Reply maiju torstai, toukokuu 29, 2014 at 10:31

  Voi Meri, älä lopeta bloggaamista!! <3 vaik en oo aikoihin kommentoinu mitää, pidän sun blogista yhä valtavasti! Ja tää on suolaa mun haavoille, niin ikävä Balille. Voi tyttö tyttö.toivottavasti saat kehiteltyä ittelles jonkinmoista arkirutiinia, et ees vähän helpottas. Mut toivon sydämeni pohjasta et blogin pitäminen jatkuu, vaik kuinka turhalta tuntus postata vaik kerran kuussa. Se riittää ja kelpaa. On vaa niin mukava lukee kaikkia sun ajatuksia ja kuulumisia. (oonkohan kehittäny itelleni jonku merionmunystävä-jutun)

  Oon oikeesti viimepäivinä miettiny sua, oot mulle täysin tuntematon ihminen, mut jotenki sun blogi vaa sai ajattelemaa omaa elämää. Sitä, et miks ihmeessä mä en salli itelleni sellasta irtiottoa et muuttasin Balille,(tai jonneki muuhun rakkaaseen paikkaan) vaikka tiedän et se tekis mut onnelliseks. Ei sillä etteikö suomielämä sais mua onnelliseks! Mut haaveilu pitkästä balielämästä ei vaan oo "hyväksyttävää" ja pitäs olla kunnon kansalainen, vakavasti otettava aikuinen, asettua aloilleen ja järkevöityä. Mut onhan tässä ajelehdittu enemmän tai vähemmän päämäärättönästi jo pitemmän aikaa. Toisaalta, mitä painaa vaakakupissa mun suunnaton halu matkustaa ja kokee uutta. Ja suunnaton rakkaus Bali-elämään. Ja se iso juttu tuol sydämessä, ku tuntee et nyt oon kotona.

  Kommentti oli ehkä sekavin ikinä, mut toivottavasti välitty se tsemppi, mitä haluun sulle välittää. Ja tietty, jaxuhali ! :D
  Ja ps, kuvat ois kivoja kyllä! Ei haittaa yhtään vaik vaa samoja katuja, rantoja, kauneushoitoloita kuvailet. Ja sun naamasta on aina kiva nähä kuvia. Vaikka niiitä kännykkäkuvia. Ei haittaa.
  (nyt alko tuntuu tyhmältä, tää on toki sun blogi enkä mä oikeesti vaadi mitään, jos sulla ei oo inspiraatioo tällä hetkellä!)

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 07:04

   Kyllä se jatkuu! Niin rakas harrastus ettei sitä oikein osaa lopettaakkaan! Ja tällaset kommentit auttaa aina jaksamaan! Kiitos siitä!!!!

 • Reply Heli torstai, toukokuu 29, 2014 at 10:38

  Tuo on mullekki tuttua. Olin yhdessä vaiheesa työttömänä muutaman kuukauden ja en ymmärrä miten ihmiset pystyy vaan oleen monta monituista vuotta tekemättä mitään ku itelle viikon loma alkaa tekeen tiukkaa. Musta tuntuu että ajattelet kuvat eri tavalla blogissa ku lukijat, haluat jotain hienoa mut meikälle kelpais vaikka kuva kivestä koska se on on kuitenki hienompi siellä ku suomessa :D tiäks mitä tarkotan? Se on sulle arkea olla balilla mut suomessa on ollu tosi ankeeta ja harmaata (ei sillä, oon ite nyt kyllä espanjassa kuukauden:D)

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 07:01

   ALan siis kuvaamaan paikallisia kiviä!

 • Reply Meri-fani torstai, toukokuu 29, 2014 at 12:36

  Blogin kanssa kahen vaiheilla…eiiih! Missään nimessä et saa ees harkita lopettamista! Vaikka päivityksiä tulee harvemmin ku ennen ja kuvia ei juuri oo, nii on tää sata kertaa mielenkiintosempaa luettavaa ku blogit, joissa päivitys on täynnä omakuvia. Niitei jaksa kukaan!

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 07:01

   okei, no hyvä kuulla et jaksatte tätä nykyistäkin menoa! :)

 • Reply annika torstai, toukokuu 29, 2014 at 14:27

  Voiei! Et saa kyllä missään nimessä lopettaa tätä blogii!! Vaikka kirjottaisitki harvemmin niin aina kun huomaan että sulta tullu uus postaus ulos niin päivä piristyy kerta heitolla! :) Olin nyt vuoden alusta balilla muutaman viikon ja etenki sen jälkeen on ollu kiva lukee sun juttuja kun tietää vähän mistä päin maailmaa sä kirjotat (eikä tietenkään lievitä mun bali-ikävää ollenkaan…) Kommentoin sulle kyllä todella harvoin :s Itseasiassa pitää paljastaakkin täs et satuttiin silloin siihen samaan paska”laivaan” joka tuli lombokista balille ja kesti jotain ikuisuuden se matka mistä avauduitki sillon täällä.. mut tosiaan törmättiin siellä vessassa (en kyllä oo varma voiko sitä kutsuu ees vessaks, sen verran alkeellinen nimittäin oli haha) mut jäädyin tietysti aika pahasti koska viimesenä oisin odottanu et siinä laivassa ois voinu törmätä ylipäätänstä kehenkään tuttuun tai edes tutun tuttuun… :DD mut oon ollu sun matkassa jo muutaman vuoden ja edelleen sun kuulumisia on aivan super mukava lukee ja sun kirjotus tyyli on sellasta et sitä jaksaa lukee vaikka ois pitempikin teksti ;D joten keep going tyttö!! (Okei, pitäis kommentoida useemmin ku sit tulee tällanen kilometriavautuminen haha)

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 07:00

   SE LAIVA OLI IHAN KAMALA ja olin jo työntäny sen ”vessan” pois mun mielestä… Yäk.

 • Reply Suvi torstai, toukokuu 29, 2014 at 15:47

  Moikka! uskon että oikean ”arjen” puuttuminen alkaa viemään voimia. Rutiinit ja työ on kuitenkin siinämäärin iskostununu meihin suomalaisiin, että vaikea sitä saada pois näiden työvuosien jälkeen. Haluan kuitenkin muistuttaa sinua meri että olet ollut hemmentin tärkee mun arjessa ja upea bloggari. Se että postaat 2x kuussa tai enemmän ei sinua määrittele. Ja tietenkin nyt vielä kerrottava että sinun ansiosta/ innoittamana otin duunista loparit ja matkaan balille syyskuunlopussa ainakin 2kk, ihan vain harjoittaa sitä kuuluisaa sielunhoitoa + kattoo onks ne aussimiehet oikeesti iha söpöjä? :D itse olen hoitsu ammatiltani ja ajattelin tehdä siellä jonkinsortin vapaaehtoistyötä, mutta tekstissäsi ilmeni ettei se onnistu ilman kunnon viisumeja? :o Noooh… iha sama, kyllä se rannalla makaaminenkin onnistuu :D

  Mutta anyways, pidä lippu korkeella. Elämä on liian lyhyt murehtimiseen. Jaksamisia! – Suvi

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 06:58

   Vapaaehtoistyö onnistuu kyllä, harva kieltäytyy avusta mutta se ei vaan oo laillista :D ELi siis jos aiot jäädä balille moneks kuukaudeks niin en suosittele, ihan vaan koska viisumi voidaan evätä…

 • Reply Katie torstai, toukokuu 29, 2014 at 16:18

  Hemmetti! Jatkanet blogia ja sponsorit maksaa! Vaikka päivität välillä harvoin niin mukana ollaan…:) etenkin asun itse täällä Australiassa nykyisin….. Sponsorit antakaa lisää rahaa Merille et saadaan näitä päivityksiä!;-)

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 06:57

   haha :D

 • Reply Emma torstai, toukokuu 29, 2014 at 16:36

  Moi Meri! Tämä kysymys ei liity mitenkään postaukseen, mutta voisitko auttaa mua? Mä suunnittelen reppureissua kaverini kanssa Aasian suuntaan ja Bali on yksi kohteista johon on aivan pakko päästä. Suunnitelma on herättänyt perhepiirissä aika suurta huolta, erityisesti tämän Balin kohdalla. Pelkona huumeiden, kidnappausten, terrorismin, ötököiden, mahataudin ja vaikka minkä vaara. Pystyks sanoa oman kokemukses perusteella, että onko tuollaisilla ennakkoluuloilla päätä tai häntää, että ootko omassa elämässäsi siellä törmännyt mihinkään tuollaiseen? :) Kiitti superisti vastauksesta!

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 06:57

   Huumeille sano ei, kidnappaus on varsin epätodennäkönen, terrorismin uhka lienee kaikkialla, ötököitä on mutta ei mitään vaarallisia, mahataudin riski on suuri.. :D Mulle ei oo koskaan sattunu mitään taskuvarakautta suurempaa ja oon kuitenkin melko pitkään tuolla haahuillu.. Maalaisjärjelllä pääsee pitkälle!

 • Reply emppu torstai, toukokuu 29, 2014 at 17:42

  Meri älä vaan missään tapauksessa lopeta tätä blogia Kyllä se elämä taas pian alkaa hymyilyttään. Sulla on siellä kuitenkin ihana mies ja mahtavat ilmat ja rannat yms. Tällähetkel tääl pohjois-suomessa on about 5-10 C ja vettä sataa! Tsemppiä!

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 06:55

   Joo luulen että kaks päivää suomessa ja se riittäis..

 • Reply paula torstai, toukokuu 29, 2014 at 22:44

  Tsemppiä!

 • Reply dumdumdum perjantai, toukokuu 30, 2014 at 00:00

  ÄLÄ PILAA MUN ILLUUSIOTA AJELEHTIMISESTA!!! :D Mut joo, arki-ikävä täälläkin: mä en ole kuuteen viikkoon käynyt saunassa, tehnyt nuudeleita kummempaa ruokaa tai nukkunut pitkään. Mälsää, mutta minkäs teet.

  Toivottavasti jaksat jatkaa, olisi aika outoa olla ilman tätä.

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 06:42

   oooooo sauna…

 • Reply lilian perjantai, toukokuu 30, 2014 at 13:00

  Eikö työviisumi maksais itsensä kuitenkin jossain vaiheessa takaisin?
  Näyttäisi varmaan ansioluettelossakin paremmalta, että on työskennelly ulkomailla, kun että on vaan hengannu.. Lisäksi saisit sitä arkea, rytmiä, sisältöä elämään ja ehkä työkavereista uusia frendejä.

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 06:42

   se on vaan vuodeks kerrallaan, eli luultavasti ei ehtis maksaa itteään takas. Töitä mä teen koko ajan että ansioluetteloon ei sinänsä tuu tyhjää kohtaa ja matkustelun / ulkomailla oleskelun sinne voi muutenkin merkaata.

 • Reply Kisu perjantai, toukokuu 30, 2014 at 13:12

  Etsi lähin koiratarha ja käy siellä leikittämässä, lenkittämässä ja hoivaamassa. Apua varmasti tarvitaan. Ubudissa itse vietin koirien kanssa monta pvää muutama vuosi sitten. Ja siellä mitään vapaaehtoislupia tarvita kun et ole töissä vaan koiria katselemassa ja viihdyttämässä. Suosittelen! Ja todellakin arvostan!

  http://www.bawabali.com/

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 06:41

   Nokun ilmeisesti sekin on laitonta. Paljonhan sitä tehään, mutta jos sattuu joku tarkastus tulemaan niin sit on ihmettelemistä. Ja viime aikoina on ollu jotain super ratsioita niin en oo vaan uskaltanu. Mietin jotain sijaiskotia hauvavauvoille joille ei shelterissä oo tilaa, mutta meijän kämppä on niin pieni ettei se ehkä ois kiva kellekkään…

 • Reply Lowra perjantai, toukokuu 30, 2014 at 16:06

  Oon ehkä kerran ikinä kommentoinut sun blogiin, mutta nyt tuli jotenkin fiilis/tarve sanoo vaan, et tsemppii :) kyl se arki sieltä tulee, kannattaa nauttia kun voi!
  Aussi partner visa….UGH..meikä just kokoaa paperikasaa/”todistusainestoo” kokoon sitä varten… FUN STUFF! Haha

  Terkkuja Brisvegasista ;)

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 06:38

   Mä päätin eilen että pakotan ton yhen vaan naimisiin, ni ei tarvi selitellä niin paljoa…

 • Reply xod lauantai, toukokuu 31, 2014 at 21:10

  Oi älä vaan lopeta, tää on paras blogi ikinä! <3 Ihan sama vaikka olis hiljasiakin taukoja tai mitä vaan, mutta oot huippu!

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 06:37

   en mä usko että osaan lopettaa…

 • Reply emilia keskiviikko, kesäkuu 4, 2014 at 16:20

  Törmäsin sun blogiin bloglovinissa! Siis ihana! Oon naureskellu näille sun jutuilles täällä puol tuntia. Aattelin vaan kommentoida että ihan mahtava blogi. :D

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 06:34

   voi kiitos, kiva kuulla! :)

 • Reply S torstai, kesäkuu 5, 2014 at 15:08

  Angsti päiviä on kaikilla! Sun blogis on ihan
  loistava ja nyt vaan kuvia nappaamaan ja paremmalle
  mielelle! kyllä sä kerkeet sitä duunia painaa kyllästymiseen
  asti :)

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 10, 2014 at 06:33

   joo yritän muistuttaa itelleni et töihin ehtii myöhemminkin!

  Leave a Reply