Rockhampton

Mulla oli suunnitelmissa tehä oikein kuvarikkaat postaukset, mutta tajusin just että mun kamera on turvallisesti anopin auton hansikaslokerossa.

Mulla on edelleen häntä vähän maassa kun pitää olla taas (vaikkakin Jozienraahas mut niskaperse otteella eilen autoon ja uluwatuun), varsinki ku anoppi koitti kovasti houkutella mua jäämään, mutta kun oli jo liput ja kaikki himaan, niin en sit viittyny niitä heittää hukkaan. Lisäks Balilla on muutama tyyppi jolle pitää sanoo heipat ja muutama tyyppi jotka on tulossa, joten ehkä selviin.

Meijän suunnitelmat muuttu taas vaihteeks, meijän Brisbanen loma muuttu Rockhamptoniin joka on Brisbanesta ehkä 700 kilsaa pohjoseen. Oikein viehättävä mesta, jossa mun suurimmat huvitukset oli juuston syöminen ja viinin juominen. Matka sinne suju oikein rattosasti, olin jumissa auton takapenkillä 5-vuotiaan lapsen kanssa joka vihas mua alkuun suunnatoman paljon, ja suostu kutsumaan mua vaan nimellä ”uncle P:s girlfriend” alkumatka menikin suurien kysymysten kuten sen, että miksi mä puhun niin hassusti ja mä miks mä ylipäätänsä tulin mukaan, ääressä. Ja sitä sen 8h putkeen. Loppulomasta olin saanu pikkuneidin sydämen sulamaan kun se kysy yks aamu ”uncle Ps girfriend, why did you take uncle P with you” ja vikana aamuna olin jo auntie Meri. Voitto.

Anopin kanssa tiesin tulevani toimeen siinä vaiheessa kun se oli ostanu mulle juustoa ja keksejä mulle ja pahotteli kun ei tienny mistä viinistä tykkään. Kello oli sillon viis aamulla, joten mun viinihimo ei ollu suurimmillaan joten päästiin tän asian yli.

Oltiin Peen systerin luona sellasessa ihanassa maalaistalossa jossa kaikki on vähän huiskinhaiskin. Tuli heti kotosa olo. Pientä paniikkia aiheutti se, että Peen siskontyttö ilmotti kaks minuuttia ennenku mentiin nukkumaan että samaiseen huoneeseen oli pari viikkoa aiemmin eksyny käärme. En uskaltanu kertaakaan käydä yöllä vessassa ku olin varma että käärme hyökkää kimppuun. Riemua aiheutti myös perheen kukko joka ei tajunnu ihan omaa paikkaansa ja viihty myös kauheen hyvin sisällä. Voin kertoo et mikään ei voita sitä kun kukko kiekuu metrin päässä korvasta puol kuudelta aamulla. Varsinkaan sen jälkeen kun oot viettäny koko yön peläten käärmeen hyökkäystä.

Jouduin kattomaan loputtomat määrät kotivideoita ja kuunnella ison kasan noloja lapsuuden tarinoita. Mun ehdoton suosikki oli kun Pee oli pienenä joutunu pulaan syystä X ja kaikki oli vähän vihasia sille. Se oli lukinnu ittensä vessaan ja kirjottanu seinään ”P sucks” ja tullu sen jälkeen itkien ulos et kato äiti mitä joku on tehny. Jotenkin kuulostaa niin mun poikaystävältä. Oon aika varma että mun äiti on palkannu jo tulkin kääntämään kaikki kivat ”oltiin ravintolassa syömässä ja Meri 3v päätti että vaatteiden käyttäminen on yliarvostettua” englanniks ja ne tulee meille pokkariversiona ihan näinä päivinä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 Comments

 • Reply northern soul perjantai, toukokuu 23, 2014 at 13:03

  Mulla on kamala angsti sanaa auntie kohtaan. En sieda, kun miehen sisarusten lapset kayttaa minusta sanaa auntie. En edes ole heidan tatinsa!!!!! Minulla on kahdeksan sisarusten lasta ja he riittavat, en todellakaan halua olla tati mieheni sisarusten lapsille. Ja toiseksi, vaikka olisinkin heidan tati, niin siltikin mua voi kutsua nimellani ilman etuliitetta auntie, joka on sanana ihan allopylly.

  T: Anna 31v

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 23, 2014 at 14:50

   Mä mietin että oonko jotenkin tosi tiukkapipo ku mua ärsytti se myös suunnattomasti, että olin päivän yks jälkeen Auntie :D ja kun tapasin kaikki ekaa kertaa viel. Jotenki voisin tajuta jos oltais oltu vuosikaudet kimpassa ja mun paikka ois jotenki ”vakiintunu” mutta nyt jo….

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post