Lähellä paikkaa Darwin, Australia

Reilu viikko Ausseja takana ja tänään pitäis muka lähtee takas kotiin. Mulla on ollut päivä tapettavana Darwinissa, joka on sama kun pitäis viettää aika Keravalla. Not much to do. Pyörin vaan kaupoissa ja ainut saalis on hiusväri ja hammastahna. Piti ostaa farkkushortsit mutta jotenki kammoksuttaa sovarit kun on täällä vetäny vaan valkosta leipää ja juustoa ja viiniä. Iltapäivästä kävin sukuloimassa ja syömässä vähän lisää ja nyt nökötän Darwinin kärpäsenkakan kokosella kentällä että pääsen koneeseen pariks tunniks ja takas kotiin. Vois alkaa piinaamaan ihmisiä et jos joku vois hakee mut kentältä skoballa kun lentokentän taksikuskit on välil vähän raskaita ja kun oon menny nukkumaan joka ilta viimeistään yheksältä niin luulen että oon joskus yhen aikaan aika zombie. Ei jaksa sillon yhtään hankalaa tyyppiä.

Pee lähti aamul duuniin ja järjestin todella viehättävän itkukohtauksen lentokentällä varmaan enemmän harmista siitä, ettei voinu jäädä pidempään ku siitä etten nää hanipöötä kymmeneen päivään. Rakastan Balia, mutta nyt kun sai olla vähän aikaa ”kotona” olla vaan, tehä ite omat ruokansa ja pestä omat pyykkinsä niin muisti taas miks se arkielämäkin voi olla ihan kivaa.

Toisaalta en malta odottaa et pääsee omaan sänkyyn nukkumaan ja aamulla rauhassa aamupalalle ja ruokakauppaan. Suunnittelin kyl salaisesti että muuttaisin Jozien luo muutamaks päiväks ku se tietää miten paskaa tää kaivosleskeily on (en tiiä miks oon itsepintasesti kaivosleski vaikka Peen duuni on kaukana kaivoksesta) ja tarviin jotain myötäistukea.

Unohin ostaa näkkileipää.

Ja niitä tamponeita.

Perkele.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

10 Comments

 • Reply Aliisa maanantai, toukokuu 19, 2014 at 19:08

  Moikka Meri! :) ajattelin heittää sua tämmöisellä postausidealla! Kun kuitenkin asut siellä Balilla ja tunnet mestan varmaan kuin omat taskusi, niin viitsisitkö tehdä tässä joskus jotain päivitettyä info-pläjäystä Balista/siellä asumisesta? Itsellänikin on muutto sinne edessä kesän lopussa, tosin vain väliaikaisesti mutta kumminkin :) olisi kivaa saada tietoa asumisesta/kulkemisesta/menemisistä ja sen semmoisista :)

  • Reply Meri torstai, toukokuu 22, 2014 at 09:34

   Joo tää on itseasiassa ollu suunnitelmissa :) tai jatkuvasti tulee mieleen juttuja jotka vois mainita täälläkin ! :)

 • Reply ipanapa maanantai, toukokuu 19, 2014 at 20:48

  Kysyähän saa! Vastaa, jos siltä tuntuu! :) Mut mitä duunia teet, että pystyt asumaan Balilla? Itken silmät päästäni tällä hetkellä, kun yritän miettiä, miten pystyisin samaan!!

  • Reply Meri torstai, toukokuu 22, 2014 at 09:40

   Teen erinäisiä kirjotusjuttuja suomeen, mitä nyt etänä vaan voi tehä :)

 • Reply Nomi tiistai, toukokuu 20, 2014 at 10:32

  Hei pakko kysyä kun en googlettamalla löytänyt, osaatko sanoa paljonko Converset Balilla maksaa? Just tässä mietin että tilaanko jo nyt vai odotanko reissuun :D

  • Reply Meri torstai, toukokuu 22, 2014 at 09:32

   Joku 30e ehkä, eli ehdottomasti osta täältä :)

 • Reply emppu tiistai, toukokuu 20, 2014 at 17:35

  Haha! Nauroin ääneen tolle lopetukselle. Perus kauppareissu, aina unohtuu jotain… Oon miettiny, et millä sä elätät itses Balilla. Suomen sosiaalimitälietuilla varmaan pärjäilee hyvin, Balilla kun kaikki on niin halpaa. Olis mahtava mennä Indoihin joksikin aikaa, kun opiskelut on suoritettu. :)

  • Reply Meri torstai, toukokuu 22, 2014 at 09:33

   Mä teen töitä suomeen koko ajan :) pystyn onneks tekee duunej jonkun verran etänä ja se riittää hyvin täällä elämiseen :)

 • Reply Lexie keskiviikko, toukokuu 21, 2014 at 06:28

  Riittääks myötäistueks inttileskeys? Täällä oon muutaman (tuhannen) kerran kironnu alimpaan helvettiin suomen puolustusvoimat, kun ei toiseen saa yhteyttä kun se rämpii jossain mettän keskellä. Vielä kun tää leskeytyminen tuli suht yllättäen, kun ensin olit villi ja vapaa sinkku (metsästysreissulla) baarissa ja seuraavassa hetkessä tajuat et oot inttileski joka valittaa kavereille elämän epäreiluutta :DD so I feel you…

  • Reply Meri torstai, toukokuu 22, 2014 at 09:32

   Musta tuntuu että tää on verrattavissa siihen.. Nyt kun muistelen omis inttileskiaikoja :D plussana tosin että ei tarvii kuunnella inttijuttuja ku poikaystävä tulee lomalle :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post