060514

Huomentaa! Heräsin aamulla siihen että Jozie oli hakkaamassa mun ovea ja pakotti lenkille. Lenkkeiltiin Seminyakkiin kattomaan kankaita, koska Joz haluu teettää uusia lakanoita ja nyt mullakin on kauhee into mennä kangasostoksille. Sen jälkeen kun päätin että koti tulee olemaan Balilla ainakin toistaseks niin kauhee hinku rakentaa kodista enemmän koti. Oikeestaan haluisin muuttaa uuteen paikkaan ja tiedän jopa mihin, mutta sääli vaan että siinä talossa asuu jo joku. Jos alan häiriköimään ja stalkkaamaan niitä niin että niiden on pakko muuttaa pois? Tai ehkä ne haluis vaihtaa niiden kaksion meijän yksiöön. Tää on kuitenkin n. 100m lähellä kaikkea yöelämää ja parhaimpia rafloja.

Mulla on hirvee kriisi itteni kanssa. Tai kun en oo koskaan ennen ollu valmis luopumaan yhtään mistään pelkästään jonkun pojan kanssa ja nyt oon heittämässä hyvästejä vaikka mille. Yritän vakuutella itelleni et se on normaalia ja et parisuhteessa pitääkin tehä kompromisseja, oon vaan tottunu olee niin itsepäinen pässi, että tää on ihmeellistä, että sitä on ihan vapaaehtosesti valmis luopumaan jostain. Onneks hitaasti mutta varmasti tännekkin rakentuu se turvaverkko siinä missä pari kk sit viel olin ihan itku silmässä sen kanssa et mitä hittoa tässä tapahtuu ni nyt on taas zen-tila päällä. Ja Jozie on mun elämän pelastus kun se tietää miten paskaa tää kaivoslesken elämä on. Jotenki ehkä verrattavissa inttileskeyteen, paitsi että mitään yhteyksiä siihen toiseen osapuoleen ei ole. Kyllä tää tästä ja jos menee perseelleen niin sit on aina Suomessa ne ihmiset jotka ottaa kopin.

20140505_123614

Yks päivä lisää Nusa Duassa. Siel on varsin monta rantaa, mutta ton löytää helpoiten kun pyytää taksikuskia tuomaan Bali Theatrelle. Tää on heti siinä takana. Kutalta taksi maksaa noin 100 000rp.

Ootan intopinkeenä aussireissua ja sitä että pääsee juomaan siideriä ja syömään kohtuuhintasta sinihomejuustoa. Ja ostamaan vaaleen hiusvärin. Ja tamponeita jotka maksaa alle 10e paketti (tiedoks niille jotka tulee tänne pidemmäks aikaa, varautukaa :D ) Ja koska oon flunssassa taas, niin ehkä tarviin jotain monivitamiineja että pääsen tästä kierteestä eroon. Mulla meinas iskee kevyt paniikki ku se agency joka hoiti mun viisumin pidennyksen kadotti mun passin. (joudun siis kerran kuukaudessa pidentämään mun viisumia) Normaalisti joudun olee ilman passia viikon, max 2. Nyt meni viis viikkoa. Eilen ku marssin sinne toimistolle valmiina riehumaan kunnolla niin olin ehtiny just ja just astua sisään ku ne jo iski mun passin mulle käteen. Tosin olin edellisviikolla suurinpiirtein itkeny siel ku yritin selittää et tavallaan pitäis päästä lentämään ulos maasta pian. Mikään ei saa aasialaisia paniikkiin kun itkevä länkkäri joka ei osaa pitää tunteitaan kurissa.

Rankka loppupäivä tiedossa. Pitäis viedä pyykit että saan ne huomiseks, suunnitella pakkaamista ainaki hetken, koska ajattelin selvitä 10 päivän reissusta pelkillä käsimatkatavaroilla, sit käydä ottamassa Shellacit (oon koukussa) ja sit mennä illal syömään viel kavereiden kanssa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Lissu tiistai, toukokuu 6, 2014 at 12:49

  Tuli vain mieleen, jos siinä teidän nykyisessä asunnossa on sisäilmaongelma. Siis jos teillä on huoneisto eikä läpituulettuva asuinmaja. Useat ”flunssat” sopisi oireisiin. Sitten sinulla olisi todellinen syy vaihtaa asuntoa :)

  • Reply Meri keskiviikko, toukokuu 7, 2014 at 04:04

   Tiedätsä mulle ei oo tullu ees mieleen vaik yleensä oon ekana epäilee sitä joka paikkaa !! Jeeeeeee pääsen muuttamaan !

 • Reply miina666 torstai, toukokuu 8, 2014 at 15:51

  Kestää aikansa sopeutua! :) Kumpa oisin itsekkin sopeutunut vähän parempiin keleihin omaavaan maahan :D Noh ehkä joskus vielä! Oon lukenu sun blogia pitempään jo, mutta oon jättäny vaan kommentoimatta! Näen sussa niin paljon samaa kun mussakin! Oon maailman itsepäisin ihminen mitä tulee parisuhteeseen ja on joutunu paljon harjotella kompromisseja! Mut kyl se tästä! Kaikkea hyvää sulle sinne! xxx

  • Reply Meri torstai, toukokuu 22, 2014 at 09:46

   Luulen että tällanen tekee hyvää, ainakin kasvaa ihmisenä paljon :) joo oisin voinu valita huonomminkin tän maan jossa nyt ”joudun” asumaan

 • Reply Anni torstai, toukokuu 8, 2014 at 21:16

  Kiitos tamppooni-vinkistä xD nimim. Syksysi vaihtoon tulossa

  • Reply Meri lauantai, toukokuu 10, 2014 at 11:28

   Haha mä unohdan sen joka kerta ku tuun tänne :D myöskään esim venukseen ei saa vaihtoteriä täältä vaik ihan ok kertakäyttöhöyliä saakin…

 • Reply sarbababa perjantai, toukokuu 9, 2014 at 10:50

  Heip, millainen paikka Bali on asustaa? Tai siis ilmeisen kiva jos säkin oot nyt sinne toistaiseksi päättänyt jäädä.. mut miten sinne kotiutuu ja millaiset sosiaaliset piirit sinne saa rakennettua, onko länkkäripopulaatio kuinka liukuvaa, onko aina jonkun läksiäiset vai onko siellä porukkaa myös pidemmän aikaa aloillaan? Nimim. suunnitelmissa täysin epälooginen itsensäetsimis&parantelureissu :D

  • Reply Meri torstai, toukokuu 22, 2014 at 09:44

   Täällä on aika paljon länkkäreitä jotka asuu täällä, tai saattaa käydä välillä pari viikkoa duunissa ja tulee sit taas tänne. Otti se aikansa niihin tutustua ja poikaystän joka on ravannu tääl viimoset viis vuotta jatkuvasti, avulla tutustunu viel paremmin. Ei siis onneks ihan kauheet vaihtuvuutta ihmisissä, inhoon hyvästejä!

 • Reply Anonyymi lauantai, toukokuu 10, 2014 at 16:55

  Oletko muuttanut balille pysyvästi??

  • Reply Meri torstai, toukokuu 22, 2014 at 09:41

   Mikään ei oo yhtä pysyvää ku muutos :) saa nähä mitä elämä tuo tullessaan!

 • Reply Emmi lauantai, toukokuu 10, 2014 at 17:58

  Voin niin samaistua tuohon kriisiin, että täytyy hylätä paljon tuttua ja turvallista sen tietyn henkilön vuoksi :)

  • Reply Meri torstai, toukokuu 22, 2014 at 09:40

   On tää sen arvosta :)

 • Reply Johanna sunnuntai, toukokuu 11, 2014 at 22:35

  Moi! Onko sun mielestä elokuun lopussa ja syyskuussa vielä high season pahasti käynnissä Balilla ja Gileillä? Lentolippujen ostamista suunnitellaan..:) Hauskaa Australian reissua!

  • Reply Meri torstai, toukokuu 22, 2014 at 09:39

   Hmm kyllä se taitaa olla,tai sillon on paljon eurooppalaisia kuulema :D

 • Reply Ellu maanantai, toukokuu 12, 2014 at 15:19

  Heii missä se Victorias Secret siellä Balilla nyt onkaan? Kutalla? :)
  Tulossa käymään siellä muutamaksi päiväksi täältä Ausseista tällä viikolla ja ois hinku päästä sinne vähä osteleen!

  • Reply Meri torstai, toukokuu 22, 2014 at 09:36

   Tää tulee kovasti myöhässä mut se on beachwalkissa, kutalla :)

 • Reply N tiistai, toukokuu 13, 2014 at 23:03

  Hei Meri,
  Tää ei oo nyt mikään vittuilukommentti, vaikka voi siltä kuulostaakkin. Mutta siis: millä sä elät siellä balilla? Tai siis meinaan että teetkö töitä siellä ollenkaan, vai elätkö säästörahoilla vai mitä? :D kun joskus itekkin haaveilin ulkomaille muutosta, mutta sitten tuli just ongelmaks se,että millä sitä sit elää jossain kaukana…?

  • Reply Meri torstai, toukokuu 22, 2014 at 09:35

   Säästöillä ja sit teen duunia koko ajan etänä suomeen joka sekin auttaa :)

  Leave a Reply