karhunpoika sairastaa

Oon taas kipee. Voi perkele ihan totta. Tästä blogista on tulossa kovaa vauhtia mun sairauspäiväkirja. Kaveri tuli tänne torstaina. Ajattelin et hitto, lähetään pyörii yöelämään kun en oo nenääni sielä hetkeen taas näyttäny. Join yhen drinkin ja sen jälkeen oli niin paha olo, että meitsi karkas nykyään aika tuttuun tapaan ennen kymmentä nukkumaan. Perjantaina pakotin itteni ylös sängystä, käytiin aamupalalla jossa sain kolme haarukallista munakasta pakotettua kurkusta alas. Sen jälkeen olin niin ähky että ei oo hetkeen ollu niin huonoa oloa. Kävin heittää passin toimistolle jossa hoidetaan mun viisuminpidennys ja kävin ruokakaupassa. Sen jälkeen olin niin puhki ja niin pahoinvoiva että oli pakko tulla kotiin. Olin olin hereillä yhteensä neljä tuntia ja nukuin koko loppupäivän.

lauantaina heräsin siihen että mahaan sattu ihan perkeleesti. Joskus kolmen aikaan alko ihan kauhee tärinä minkä ajattelin johtuvan alhasesta verensokerista, koska en ollu vuorokauteen saanu kurkusta alas muuta kun vettä. Ryömin alakertaan, ostin pari spriteä ja kiipesin takas ylös. Siinä vaiheessa kun saavutin oman, kolmannen kerroksen, olin niin poikki että olin varma että sydän lähtee rinnasta. Kahen tunnin päiväunet. Eilinen meni aika samoissa kantamoissa. Poikkeuksena että pakotin itteni syömään vähän jugurttia. Aika huonolla menestyksellä.

Ajatus ruoasta oksettaa edelleen. Ainut asia mitä himoitsen on puolukat ja Balin puolukkakanta on.. no olematon. Äskön kirjassa jossa luen puhuttiin omenoista ja ne ei ajatuksena okseta, eli täytynee huomenna metsästää omenoita (krhm soittaa Carlokselle että jos se vois mitenkään käydä hakemassa mulle kilon omenoita) Oon toki kotilääkäröiny itteäni ja google on kertonu mulle monta erilaista ameebaa, syöpää ja bakteeria ja vauvaa jotka mahollisesti mun vatsasta tällähetkellä asustaa. Ite oon ihan vaan stressin kannalla.

Hermo menee.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

10 Comments

 • Reply Heli maanantai, huhtikuu 14, 2014 at 16:51

  Balivauva <3

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 14, 2014 at 17:52

   laatuvauva, syntyy varmaan humalassa ja juo vaan bintangia.. tää mahis on onneks lähes pois suljettu :D

 • Reply nn maanantai, huhtikuu 14, 2014 at 17:09

  A- tai muu hepatiitti?

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 14, 2014 at 17:51

   rokotteet löytyy kyllä ;)

 • Reply Mona maanantai, huhtikuu 14, 2014 at 20:37

  Mä sain mun helmikuiselta Balin reissulta jonku tommosen tärinällä ja about 180 kertaa/min sydämen sykkeellä maustetun vatsapöpön. Kävin Suomen päässä kaikki testit ja toteamus oli että normaali turisti vatsatauti, ei salmonellaa eikä ameeboja. Tsemppiä paranemiseen!

  • Reply Meri torstai, toukokuu 22, 2014 at 09:52

   Luulen että mulla oli sama, koska moni muukin valitti samoja oireita… Ärsyttävä.

 • Reply Noora tiistai, huhtikuu 15, 2014 at 01:07

  Se on se Bali belly :)) Tai ehkä ei sittenkään kun oot kuitenki ollu siellä jo hetken hmm… Ei oo kyllä yhtään ikävä nuita samanlaiselta kuulostavia hetkiä, yäk. Tsemppiä sinne!

  • Reply Meri torstai, toukokuu 22, 2014 at 09:52

   Luulen että sitä se kuitenkin oli :( no onneks se on nyt ohi,

 • Reply helloo tiistai, huhtikuu 22, 2014 at 18:20

  Hei, millaset säät siellä on ollu nyt pääsiäisen aikaan? Suunnittelen jo vähän etukäteen ensi keväälle balin matkaa pääsiäisenä, mutta oon googlettamalla saanut vähän ristiriitaista tietoa siitä tuppaako pahimmat sateet sille ajalle :D

  • Reply Meri torstai, toukokuu 22, 2014 at 09:49

   Pahimmat sateet lienee joulu-tammikuussa eli pääsiäisenä oli jo oikein tosi jees! Tosi kivaa aikaa itseasiassa ku koko paikka ei ollu ihan kauheen täyteen ammuttu :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post