Monday, Monday, sometimes it just turns out that way

Hiiohei! Suunnitelmat muuttuu taas niin kovaa vauhtia etten pysy itekkään enää perässä. Kevyttä päättämättömyyttä ilmassa. Mun piti lähtee tänään alunperin käymään Thaikuissa, mut sit en lähtenykkään, sen sijaan löysin halvan menopaluun Helsinkiin, joten harkitsen tässä vakavasti pientä lomaa äitin luona ens kuussa. (ja ehkä paria päivää töissä jos mut huolitaan sinne) Haluisin varata liput heti paikalla, mutta ehkä oon nyt kiltti ja ootan siihen että poikkis pääsee töistä reilun viikon kuluttua ja yritän aivopestä sen siihen että loma stadissa ois ihan hirrrveen kiva juttu. Jos en saa, niin sit meen keskenäni. Pikkusiskon ylppäreitä en halua jättää väliin ja muutaman suomityttöjen päivittäiset snap chatit ruisleivästä on tehny tehtävänsä :D Enivei, luulen että pieni reissu kotiin tekee hyvää ja tarviin taukoa Kutasta enemmän kun kipeesti.

Muuten täällä on aika samaa vanhaa. Sitä normaalia pörräämistä ympäriinsä. Mun ihanat työt Emma ja Oona lähti kotiin viime viikolla. Tytöt on pitäny mut suunnilleen järjissäni viimoset neljä kuukautta ja on vähä outoa kun nyt ne ei enää ookkaan täällä. Meinaan alkaa itkee kun kävelen ulkona ja tyttöjen perään kysellään. Matkustamisen varjopuolia, tapaa niin paljon ihmisiä jotka asuu kuka missäkin, että aina on vähän ikävä jotakuta. Toisaalta mulla tällä viikolla tulossa yks kaveri ja sen jälkeen saan koko kesäks ihanan Marin tänne.

Kuta Beach alkaa pikkuhiljaa puhdistua mikä on luksusta, kun ei tarvi enää lähteä minnekkään pitkälle että pääsee rannalle. Veden kunto kun vaihtelee täällä vuodenajan mukaan. Käytiin Lauran kanssa nukkumassa just eilen oikein mukavan useamman tunnin torkut rannalla ja välillä pomppimassa aalloissa. Ja sit pysty kävelee kotiin! Mieletöntä.

Elämän pieniä iloja. Mulla on ollu vähän hidas aamu. Oon ollu lähössä aamupalalle viimoset neljä tuntia, mutta en oo edelleenkään päässy poistumaan metriä pidemmälle ulko-ovesta (vein roskat) mun piti viettää super hc-rantapäivä, mutta ehkä siirrän sen huomiselle. Kyl tää on vaan niin rankkaa :D Oon melkein innoissani lähössä suomeen nyt ja takas arkeen hetkeks, täällä kun nää ponnistelut on mitä on. Sit viel kehtaan valittaa miten vaikee elämä mulla on.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply henna maanantai, huhtikuu 7, 2014 at 08:53

  Mistä löysit halvat lennot ja mille aikavälille?

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 14, 2014 at 19:12

   ihan rantapallon lentohausta…Toukokuu-kesääkuu:)

 • Reply noonis maanantai, huhtikuu 7, 2014 at 10:33

  Jei, varmaan mielenterveydelle oikeasti ihan hyvä ratkaisu lähteä hetkeksi Kutalta jonnekin lentomatkan päähän, on se sitten Suomi tai Aussila :) Nauti, ja toivottavasti pääsette lähtemään molemmat!

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 14, 2014 at 19:12

   lomalle vaan täältä. Tuun kohta Perthiin kodittomaks. Tai jos tarviitte hauvavauva vahtia. niin tulen:D

 • Reply Mari maanantai, huhtikuu 7, 2014 at 17:16

  Enää 46 päivää niin saan tuoda mun muuttokuorman!!! :-D

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 14, 2014 at 19:12

   tuuu jo

 • Reply jeppp maanantai, huhtikuu 7, 2014 at 20:27

  siis kerrohan et mitä töitä teet siel suunnal? onks hyvä palkka?

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 14, 2014 at 19:11

   suomeen teen jotain satunnaista vaan :)

 • Reply ennis tiistai, huhtikuu 8, 2014 at 14:17

  Sulla on hieno asenne. :) Meinasin jo kommentoida jotain ikävää, kuten että mites tulevaisuus, työnteko, ura jne… Mutta sitten tajusin, että se olis vaan kateellisen panettelua. :D

  Vuosi sitten olin itsekin Balilla monta kuukautta ja nautin elämästä. Nyt oon kuitenkin vakituisessa työpaikassa (oikeella alalla) ja omistusasunto haussa. Jouluna kävin elämäni ensimmäisell all inclusivematkalla Kanarialla. :D

  Välillä muistelen kaiholla vapaata reissaamista, mut sitten muistan miksi halusin jo vakiintua ja arkihan se monen kuukauden reissussakin tuli, paratiisirannoista, riisiterasseista jne. huolimatta. Lopulta sitä kaipas just sitä Suomen tavallista arkea, ruokaa, ystäviä, jopa työelämää, mukavuuksia jne.

  Onko sulla tällaista ahdistusta/koti-ikävää ollenkaan? Ja nauti elämästä, ja muista et jokainen elää lopulta vain itselleen! :)

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 14, 2014 at 19:11

   Tietäisit vaan. Ihan kamala ARKIikävä. Ja se siinä kai on, että koskaan ei arvosta sitä mitä nyt on. Must ois ihanaa olla pakettilomalla et ois joku alku ja loppu tälläkin reissulla. kun nyt vaan haahuile jossain maanpinnan yläpuolell enkä tiiä yhtään mitä teen. :D

   Ja sehän tässä on. Hoen itelleni että elämä on lyhyt. Ja et oon korviani myöten rakastunu. Ja heittäydyn siihen ja silti ei oo viel helppoa.

   Mä en kaipaa vakiintumista. Mulla on ikävä työelämää ihan uskomattoman paljon. Mutta sit kun henkilöh A. työelämä on ausseissa ja henkilön B työelämä suomessa. Niin milläs ne sit yhdistää.

   • Reply noonis torstai, huhtikuu 17, 2014 at 17:02

    Henkilö B hankkii töitä Ausseista ja tulee tänne käymään ylipäätään ;) Sisu sanoo sulle tuolta lattialta wuh wuh ja haluaa lisää rapsutuksia!

    • Reply Meri torstai, toukokuu 22, 2014 at 09:50

     Sateeseen ja kylmään! Tuun kyllä pian!

  Leave a Reply