perjantai

Ääh helpottaa elämä taas vähän. Yritän muistutella itelleni että mulla oli ihan vastaavia kriisejä sillon aikanaan ausseissa. Kiitos kommenteista, ne piritsti kummasti mieltä. Tai kun muistaa että tässä tilanteessa ei oo yksin. Lisäks saatiin ton yhen kanssa puhuttua asioita läpi, enkä oo ainut joka hajoilee tän nykyisen tilanteen kanssa.

2014-03-04 13.08.56

Tässä on suunnitteilla nyt ties mitä, voi olla että lähen käymään Ausseissa hetkeks tai sit voi olla että jään tänne. Peen mielestä on ihan normaalia että menisin sen porukoiden luo hetkeks asumaan, mikä on muuten kiva mutta se ei ite olis siellä ja tälleen suomalaisittain musta ois outoa vaan pamahtaa paikalle. Varsinkin kun en oo siitä puheliaimmasta päästä niin ohhoh. Tietysti jos pitäisin viinipullon kainalossa koko ajan varmuuden vuoks niin voisin selvitä. Meille suomalaisille kun toi puheliaisuus tuntuu nousevan yhessä veren promillepitosuuden kanssa… Tietty että oonko anoppikokelaan silmissä sit mielummin hiljanen vai juoppo niin se on asia erikseen.

2014-03-04 13.08.48

Kaikki pojat on ihan innoissaan koko aallot on niin isot ja heräsin tänään 6:05 kun Pee tökki mua korvaan, että haluunko lähtee jonnekkin toiselle puolelle Balia kattoo kun sen kaverit surffaa. Olllaan pari kertaa yritetty olla ihan vaan Kutalla, mutta jopa siinä on niin isot aallot ettei sinne sekaan uskalla mennä ja kun hiekka on polttavan kuumaa, ei rannallakaan voi oikein maata. Ah, miten rankkaa. Päätettiin siis luovuttaa Kutan kanssa ja ryömittiin taksiin ja otettiin suunta kohti Nusa Duaa Löydettiin puol vahingossa ranta ossa ei olla ennen oltu. Siinä missä aiemmin ollaan sniikattu jonkun luksusresortin rannalle, niin nyt taksikuski vissiin eksy ja oltiin josssain puistossa, rannalla kuitenkin ja oli kyl niin luksusta. Niinkin pienet asiat kun se, että haistaa nurmikon sen viltin läpi ikuisen kuuman hiekan läpi tuntuu niin kotosalta. Ihan kun ois ollu himassa ja töölönlahdella vauvaöljyt pinnassa grillaamassa…

Pienet asiat, pienet asiat.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply enppa perjantai, maaliskuu 7, 2014 at 11:09

  moikka,
  onko sulla ollu tapana varata Balilla joku hotelli yöksi/kahdeksi ja sitten paikan päällä etsiä uutta majoitusta? ja millä mentaliteetillä oot paukannu hotelliin kysymään onko tilaa? vinkkejä muutenkin tohon majoitusasiaan otetaan vastaan, kun suunnitelmissa olisi lähteä Balille tänä vuonna.

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 7, 2014 at 11:56

   Yleensä vaan paukahdan paikalle ja toivon et on tilaa… toisaalta agodasta esim löytyy välil tosi hyvii tarjouksii hotelleista täältä et ne kannattaa vilkuilla läpi…

 • Reply Nomi perjantai, maaliskuu 7, 2014 at 12:15

  Hei osaatko suositella jotain paikkaa missä ois hyvä snorkalata Balilla? Ja pystyykö Balilla snorkaa suoraan rannalta vai täytyykö vuokrata vene ja lähtä vähän kauemmaksi? :) Oon Googletellut hirveesti paikkoja mutta en oo oikein ottanut selvää että voiko niihin tehä ihan omatoimireissuja vai oisko helpompi lähtee jonkun sukellusfirman kanssa.

  • Reply Meri tiistai, maaliskuu 18, 2014 at 04:41

   Padang Baissa pystyy ainaki snorklaa iha rannalla ja siel on jotain nähtävääkin. Nusa Duassa oon kans nähny paljon ihmisiä snorklaamassa, mut en tiedä onko siel muuta kateltavaa ku pohjaa ja hiekkaa…

 • Reply rosaa lauantai, maaliskuu 8, 2014 at 10:41

  Missä suunnalla Pee:n porukat asuu? Ei välttämättä olis huono idea käydä siellä ainakin vähäks aikaa, vaikka suomalaisena onkin välilä vähän vaikeeta toisten nurkissa. Mietin vaan jos ne asuis sulle uudella paikalla niin ainakin sulla olis siellä paljon tekemistä ja nähtävää. :) Ja toisaalta enemmän puolueettomalla maalla sun voi olla helpompi päättää mitä haluat. Vaikka en nyt tiedä onko aussitkaan niin puolueeton maa :D
  Ite kans vähän kriiseilen omaa reissani ausseihin kun kaikki vanha puskee aina pintaan, vaikka itse haluankin jatkaa eteenpäin ja unohtaa menneet. Noo saa nähdä mitä tästäkin reissusta taas tulee, kun huhtikuussa oon siellä kolmisen viikkoa :)

  • Reply Meri tiistai, maaliskuu 18, 2014 at 04:40

   Sydneystä joku tunti. Tuntuis vaan hassulta mennä sinne ilman Peetä :D Mutta jos mentäis eka yhessä ja sit jäisin snne ku se menis töihin tms. Sais vähän taukoa. KAUHEEN VAIKEEEEETA! Ehkä ollaan samaan aikaan aussimaassa!

   • Reply rosaa tiistai, maaliskuu 18, 2014 at 08:46

    Hahah, noo eihän se ikinä helppoo oo :D Mutta kannattaa yrittää, sinnä kyllä aussipojat paaaaaaaaljon helpompia on kuin suomalaiset, vaikka toki on nekin vaikeita, vähän vähemmän vaan. :D
    Hah totta! :)

    • Reply Meri perjantai, maaliskuu 21, 2014 at 04:30

     Mä en enää muista millasia suomipojat on, aika on kullannu selkeesti muistot :D

 • Reply Marjo keskiviikko, maaliskuu 12, 2014 at 21:08

  Mitäs Ausseihin? :) Täällä yks kade!

  http://forever-day.blogspot.fi
  -Marjo

  • Reply Meri tiistai, maaliskuu 18, 2014 at 04:36

   Kattomaan mahdollista tulevaa anoppia? :D

 • Reply Emmi keskiviikko, maaliskuu 12, 2014 at 21:15

  Kivoja reissupostauksia, vihreänä kateudesta säästä siellä :) Tässä postausta omasta viimeisimmästä Italian reissusta kuvien muodossa http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

  • Reply Meri tiistai, maaliskuu 18, 2014 at 04:36

   Italiaan on kyl pakko viel päästä..

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post