Ei yhtään kannattanu herätä.

Tiiättekö niitä aamuja ja päiviä kun kaikki vaan kaatuu niskaan samaan aikaan. Tekis mieli mennä peiton alle ja tuijottaa muumeja koko päivän ja toivoa että muuttuis näkymättömäks Ninniks. Jos asiat ois yhtään yksinkertasempia niin oisin varmaan Hennan kanssa ens viikolla tulossa takas Suomeen ja normaaliin elämään. Tää kolme kuukautta Balia kerralla on selkeesti mulle se raja jonka kerralla kestän. Ja varmaan se, että on nähny perhettä ja parhaita frendejä nyt on vaan muistuttanu niistä asioista jotka kotona on tärkeitä.

No onneks sitä ei oo tehny itelleen asioita niin helpoks että kotiintuleminen ois se helpoin ratkasu, että ei kai auta muuta kun hengitellä sisään ja ulos ja yrittää keksiä et mitä sitä oikein tekis. Perkeleen miehet kun tekee elämän niin hankalaks. Yritän vältellä kaiken paskan kaatamista Peen niskaan ja kiukutella vaan itekseni. Toisaalta yhessä tässä kahlataan, mutta jos odotan pari päivää siitä että toinen on päässy pois töistä ja kahen viikon pimennosta ulkomaailmaan ennenku annan palaa. Tekee varmaan hyvää myös rakennella asioita omassa päässään valmiiks. (ja kirjottaa blogia sillon kun ajatukset on eniten sekasin)

Kauheen vaikeeta. Varsinkin tällaselle draamakuningattarelle kun minä.

Onneks Suomesta sentään tulee päivityksiä lumisateesta ja rännästä samalla kun täällä hikoilee rannalla ja valittaa sitä et on niin kuuma ettei tiedä miten päin olis. Jos ois kesäkuu ja Suomessa aurinkoa niin jääminen ois entistä vaikeempaa. Yritän muistututella sitä että viime kesänä ku lähin maitojunalla himaan ku elämä vähän potki päähän katoin lentoja takas tänne parin viikon kuluttua.

wpid-IMG_20140303_151447.jpg

Tänään kiukuttelee näköjään netin (ja mun) sijaan kone. Ei menny ku viis minuuttia saada selain auki.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Mari tiistai, maaliskuu 4, 2014 at 04:12

  Ei hätää, tuun perjantaina sinne, kiukuttelet sitten mulle! :)

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 7, 2014 at 09:50

   jeeeeeeeeeeeeeeeeee <3

 • Reply nelli tiistai, maaliskuu 4, 2014 at 05:51

  Jos yhtään lohduttaa niin mä vietin jus helminuun Balilla ja eilen tulin takas Suomeen. Tuolla loskassa mun tennarit kastu sukkia myöten ja mietin siinä samalla et Balilla hiekka oli niin kuumaa et oli pakko juosta varjoon ettei jalkapohjat pala. Ei siis kannata tulla Suomeen, ei ihan vielä.

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 7, 2014 at 09:50

   Juu märät sukat ei oo se mitä kaipaan :D

 • Reply jj tiistai, maaliskuu 4, 2014 at 09:29

  Eipä se oo aina helppoo täälläkää plus viel toi paskasää..
  Mut ihanaa, et Pee!! Ja tsemppiä<3 kaikki aina järjestyy:)

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 7, 2014 at 09:49

   toivottavasti :)

 • Reply Kissi tiistai, maaliskuu 4, 2014 at 09:32

  Sun selkeesti pitäis nyt jäädä sinne vaikka loppuvuodeks ja kattoo sit et mikä kiinnostaa. Jos tuut ny himaan niin haluut lähtee takas enivei. Hommaa joku letkee duuni ja asetu aloilles. Tsemppiä ja anna ittelles armoo, ei lopullisia valintoja tartte tehdä, jos ei oo sellasta vahvaa hyvää tunnetta, että on tekemässä hyvää ( ja oikeeta ) ratkasuu.

  Ite kelailin samoja settejä ku hengailin ulkomailla eka suunnitelmien mukaan puol vuotta. Ahdisti osittain paluu ja jääminen, mutta ajattelin kuitenkin, että jään niin pitkäks aikaa kun hyvälle tuntu ja palasin stadiin 4vuoden oleskelun (ja uudessa kotimaassa vietetyn ihan normaalin duuniarjen) jälkeen, koska oikeesti HALUSIN tulla silloin himaan. Silloin se tuntu oikeelle. Että kyllä se tunne tulee, kun on tullakseen.

  T. keittiöpsykologi

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 7, 2014 at 09:49

   Niinhän se on ja siks en annakkaan itelleni lupaa lähtee himaan. Ongelma on lähinnä se, että en saa tehä mun nykyisellä viisumilla duunia ja työviisumi sit taas on reippaasti päälle tonnin…. Se on hullua miten ikävä sitä arkea ikävöikään ja kun tällä hetkellä vaihtoehdot on lähinnä tänne jäänti tai ausseihin meno eikä kummassakaan kunnon arkea oo tiedossa niin apua. Tai sit vois ottaa itteään niskasta kiinni ja alkaa käyttää tähän ne samat päivittäiset tunnit mitä suomessakin on tottunu käyttämään.

 • Reply tuulikki tiistai, maaliskuu 4, 2014 at 13:39

  Moikka! :) oon lukenu sun blogia aika pitkään ja oon tykänny. (::

  Pari kysymystä sulle.. Millaset shoppailumahdollisuudet Balilla on? Lähinnä et löytääkö sieltä esim. hyviä kesävaatteita? Ja sitte, et mitkä on sun suosikkirannat Balilla?

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 7, 2014 at 09:47

   Kesävaatteita löytyy kyllä. Kaikki surffimerkit on täällä esim huomattavasti halvempia kun suomessa ja outletit löytyy melkein joka merkille :) Lisäks katukojuissa myydään jos jonkinmoista kesähepenettä :) Pull&Bear, Stradivarius New Look, Top Shop jne kuuluu myös Kutan kauppatarjontaan :)

 • Reply Anni tiistai, maaliskuu 4, 2014 at 19:10

  http://www.youtube.com/watch?v=26SDD60m_kY

 • Reply KatieBell tiistai, maaliskuu 4, 2014 at 19:42

  Tsemppiä Meri! :) Mä luulen, että se ikävä ja negatiivisuus on omalla tavallaan vaan joku vaihe. Niinkuin kulttuurishokissakin on ensin se ihanuusvaihe, sitten masennusvaihe ja lopuksi se vaihe, missä hyväksyy, että kaikissa paikoissa on hyviä ja huonoja puolia (en väitä, että sulla olisi se, kun olet siellä Balilla ollut monta kertaa ja kauan :D). Ja jos tuntuu siellä tylsältä, niin miksi et tekisi enemmän jotain erikoista, vaikkapa jotain retkiä? :)
  (Suomessakin on ihanaa, mutta ite haluaisin vaan täältä johonkin lämpimään, äkkiä…:D)

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 7, 2014 at 09:45

   Niinhän se on, se on jännä miten sen aina unohtaa vaikka suomesta on lähteny useemmin kun kerran. Ja oon tainu jostain lukea että se yleensä iskee jossain kolmen kuukauden kohdalla… Päiväretkiä tehään koko ajan, se ikävä kohdistuu nyt vaan kai enemmän ihmsiin.

 • Reply neiti tee perjantai, maaliskuu 7, 2014 at 20:56

  Mitä jos kokeilisit elää ihan itsellesi ja itsesi kautta, etkä haihattelisi milloin peen, milloin s:n ja milloin j:n perään. Satunnaisesti luen sun blogia ja aina joku mies on jotain ja tekee tai ei tee sitä tai tätä. Ota lomaa miehistä nainen, rinta rottingille ja ole oman itsesi herra!

  • Reply Meri tiistai, maaliskuu 18, 2014 at 04:41

   Tai sit teen niinkun tuntuu hyvältä;)

  Leave a Reply