Kannatti herätä!!

Heräsin tänään puol seiskalta koska olin niin täpinöissäni.  Oon yrittäny lukee kirjaa mutta en pysty keskittyy ees Harry Potteriin kolmea minuuttia kauempaa kerralla. Suunnittelin et  kävisin herättää Hilden, norjalaisen tytön johon tutustuin muutama viikko sitten, mutta luulen että se heittäis mua jollain kovalla jos meen nyt koputtelee oven taakse. Joku pojista ois varmaan vielä eilsen jäljiltä hereillä, ainakin niistä viesteistä päätellen joita olin saanu viideltä aamulla, mutta en ehkä jaksa katella sitä menoa just nyt.

Syy tähän mun malttamattomuuteen on se, että Henna, mun bfffff tulee tänne tänään ja oon vaan niiiin innoissani ja onnellinen että nähään taas. Vaikka viestit kulkee vaivattomasti ja skype toimii niin silti on parasta nähä toista. Haluisin jo mennä odottamaan lentokentälle ja tuijottaa saapuvien lentojen listaa ettei kone vaan oo sekuntiakaan myöhässä. Alan niin varmasti parkumaan siinä sekunnilla kun Hennan nään. ♥

Toisaalta mua aina jännittää kun tänne tulee mulle rakkaita ihmisiä. Koska mulle Bali on niin rakas ja toinen koti ja täällä nää ihmiset (kaikista niiden outouksista ja välillä vielä oudommista jutuista huolimatta) vielä tärkeempiä, niin ajatus siitä että joku ei viihtyiskään täällä on kamala. Sillon ku porukat tuli niin olin eniten paniikissa, että raahataanko mut niskaperse otteella lentokentäälle ja laitetaan ekaan koneeseen, joka vie mut pois täältä, mutta ne onneks oli täällä kun kalat vedessä ja multa kysellään edelleen että missä mun vanhemmat on (JOO KIVA NÄHÄ SUAKIN!) Eli toivottavasti Hennakin täällä viihtyy. Vaikka nyt ajattelinkin että voitais lähtee ottaa hc-brunat loppuviikoks jonnekki eteläosaan ja jumiudutaan kuta vortexiin vasta ens viikolla.

Mun on pakko alkaa pitää kameraa mukana, tää kuvien määrä on ollu säälittävä. Kuvailen sit vaikka omia varpaitani. Tai noita kissoja jotka asuu mun terassilla. Tai maailman söpöintä koiraa joka kuuluu tän paikan omistajaperheelle.

_DSC0060

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

12 Comments

 • Reply Aradhel tiistai, helmikuu 25, 2014 at 08:18

  Heippa, oon tulossa parin kaverin kanssa Balille piakkoin joten ajattelin kysästä oisko sulla vinkata hotellia/hostellia? Ohjelmana on ihan vain perus chillailua, juhlimista jne, elikkä kiva sijainti on kai se suurin pointti. :)

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 25, 2014 at 10:28

   Poppies 1 tai 2, jl ronta ja benesari on varmaan parhaat spotit jos kuta-lomaa suunnittelee, sielä on vierivieressä paikkoja :) tosi moni paikka on sellanen joita ei voi varata etukäteen netistä et melkein kannattaa vaan iskee tänne ja käydä kurkkii noit hotelleita :)

   • Reply noppi tiistai, helmikuu 25, 2014 at 17:38

    Heips ja vielä, oletko ottanut muita rokotteita sinne kun ton hepatiittiyhdistelmän?:)

    • Reply Meri tiistai, helmikuu 25, 2014 at 20:23

     En :) jäykkäjouristus yms toki voimassa mut en muita!

 • Reply M tiistai, helmikuu 25, 2014 at 12:07

  Sä oot kyllä Meri niin hauska että ja jos maailma olis oikeudenmukainen niin sulla olis jo oma matkailu-ohjelma! Jos oisit mies, niin sulla olis se jo, mutta koska misogynistit hallitsee telkkaria edelleen niin siks ei (vielä!) oo.

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 25, 2014 at 20:26

   Siitä tulis ehkä maailmankaikkeuden surullisin matkailuohjelma :D

   • Reply M keskiviikko, helmikuu 26, 2014 at 10:35

    Eikä tulis, vaan coolein! :)

    • Reply Meri tiistai, maaliskuu 4, 2014 at 03:37

     :D

 • Reply Annike keskiviikko, helmikuu 26, 2014 at 16:05

  Moi Meri!

  En oo ennen lukenut sun blogia, tänään ekaa kertaa tänne eksyin ja haluaisin hirmuisesti tietää kauanko oot siellä Balilla asustellut? :) Ite oon siellä käynyt muutama vuosi sitten ja paikka oli aivan ihana! Taidanpa siis jäädä lukijaksi jatkossakin.

  • Reply Meri tiistai, maaliskuu 4, 2014 at 03:37

   Oon nyt tällä kertaa ollu reilu kolme kk täällä, alkuvuodesta olin saman verran :)

 • Reply Jonna keskiviikko, helmikuu 26, 2014 at 22:33

  Moikka!
  tälleen ihan btw minkä hintasta siellä on mäkkärissä esim. hampurilaiset ja ranskalaiset? :D

  • Reply Meri torstai, helmikuu 27, 2014 at 10:01

   BigMac ateria on joku 3€ :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post