maanantai

Huomenta!

postaus sisältää mainoslinkkejä

Tää on näköjään viides postaus jonka nimeän maanantaiks. Oon todella omaperänen näiden kanssa.

Sain porukoilta vedenkeittimen ja muistin eilen vihdoin ostaa kahvia joten voin nauttia aamukahvit sängyssä samalla kun selaan hesarin läpi. Ah mitä luksusta. Pohdin että laittaisko elämän risaseks ja kävis ostaa bintang marketista ruisleipää (vaan reilu 5€ paketti :D) niin vois tuntee olonsa lähes kotosaks. OOn valittanu tästä ennenkin, mutta ekana reissatessa mulla ainakin tulee ekana ikävä ruokaa. Ja vaikka välillä tuntuu että täältä saa länkkäriruokaa helpommin ku paikallista, niin ei se silti oo yhtään sama. Ikävä ruoanlaittoa. (MULLA!) Ja Oltermannia. Ja rasvatonta maitoa.

Täällä asumisen hyvä puoli on se, että nettishoppailu on ihan täysin nollassa. Mun suosikkiharrastus on metsästää ebaysta millon mitäkin (aasilaisten kauneudenhoito tuotteet on mielenkiintosinta ikinä) ja muutenkin surffata nettikaupat säännöllisesti läpi. Nyt on kavereita tullu ja menny siihen tahtiin, että oon käyny kurkkimassa säännöllisesti Nellyn ja Henkkamaukan tarjontaa, lähinnä bikineiden osalta tosin. Niiden kulutus kun on täällä niin kova ja varsinki uima-altaiden klooripitosuudet syövyttää biksut puhki ennätysvauhtia. Koska tein itelleni sen lupauksen että muistan lukea sähköpostit säännölliseti enkä aina sillon kun saapuneiden kansiossa on 600 uutta viestiä. Ehkä just sen takia bongasin Nellyn (kyllä.) mainospostin jossa oliElise Ryanin mekkoja 20 pinnan alennuksella. Lisäks oon sitä mieltä että koskaan ei voi olla liian aikasessa mitä kevään valmistujaisiin ja niiden pukeutumiseen tulee.

Desktop2-001

a | b | c | dHiljattain päivitetty12

e | f | g | h

Tarjous on voimassa 26. pvään asti. Tuolla oli myös kasa värikkäitä ja kukikkaita mekkoja.  Mä pukeudun lähinnä shortseihin ja löysiin toppeihin, mutta välillä tulee ikävä sitä että sais tällättyä kunnolla ja iskee korkkarit jalkaan ja lähtee tyttöjen kanssa tanssii jalat kipeiks. Täällä kun se tanssiminen tapahtuu lähinnä paljain jaloin tai varvastossut jalassa (joka on yllättävän vaikeeta)

Lähen metsästää tyttöjä ja pakotan jonkun aamupalalle ja kävelylle lähimpään leffateatteriin kattomaan että  mikä on päivän leffa jos menis illalla syömään poppareita ja torkkumaan ja kattomaan sivusilmällä jonkun leffan. En edelleenkään uskalla mennä altaalle tai meriveteen kun musta tuntu että pelkkä auringossa kävely riittää muuttamaan noi haavat ihan kirkkaanpunasiks. Toivoin salaa sadepäivää kun sovittiin poikien kanssa että mennään keilaa heti ku sellanen iskee. Oltiin porukalla keilaa sillon kun porukat oli viel täällä ja otin niin pahasti turpaan joka kierroksella että oon päättäny että alan harjottelee niin että oon ens kerralla ihan pro.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply xod maanantai, helmikuu 24, 2014 at 19:21

  ei toimi mekkojen linkit :((

  • Reply Meri maanantai, helmikuu 24, 2014 at 21:04

   kiitos kun sanoit, ei oo näköjään taas tehty liian helpoks tätä :) Toivottavasti löyty mitä etit !

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post