210214

ääh mun jalka on ihan paskana. Oon piileskelly koko päivän sisällä (aamupalaa ja lounasta lukuunottamatta) ja yrittäny rasvailla mun koipea. Täytyy varmaan huomenna lähtee käymään lekurissa jos ei oo yhtään parempi, haavan alta ei varmaan koko lihaksen kuitenkaa kuuluis olla kipee. (enkä uskalla googlettaa. meinasin laittaa kuvan tänne, mutta joku ei oo ehkä viel ehtiny syömään aamupalaa enkä haluu pilata kenenkäään ruokahalua… (mmmm ruisleipää, juustoa ja kurkkua…mmm) ja pelkään et koht on koko jalka kuoliossa. Että terkkuja vaan sille saatanan ääliölle joka meinas törmätä meihin pyörällään niin että piti väistää. No kai pitäis olla onnellinen että se oli jalka joka otti osumaa eikä esim pää. Ois voinu sattua tosi pahasti. Oon maannu sängyssä, kattonu piirrettyjä ja lukenu varmaan viidettä kertaa No More Tomorrowsia (suosittelen lämpimästi, tosi hyvä kirja). Tytöt on onneks viihdyttäny mua, ni oo yksin tarvinu kärvistellä.

Turha kai mainita että aurinko on paistanu koko päivän siniseltä taivaalta ja tänään ois ollu enemmän kun täydellinen rantapäivä. Aion parantaa noi haavat kuitenki ennätysvauhtia että oon viimeistään ens viikolla taas beachilla. Haluun jonnekki ulos kutalta, joko Uluwatuun taas tai sit johonki lähisaarista. Haluisin käydä Nusa Lembonganilla ku en oo koskaan ollu. Pitää kattoo vähän millanen ilma on. Osa tytöistä lähtee huomen Gileille, mutta mä skippasin. Mielummin nökötän huoneessa ja katon muumeja kun kuolen tylsyyteen sielä.

Ääh multa katos sähköt. Tai vaihtoehtosesti palo sulake. Sytyn varmaan palamaan kohta ku ilmastointi ei toimi ja ulkona on varmaan 35 lämmintä. (ei saa valittaa) Porukka on lähössä kai kattoo lätkämatsia johonkin, joten mä saan hyvän syyn olla himassa tai sit lähtee poikien kanssa syömään johonkin (eli olla himassa, tilata mäkkisafkaa ja kattoa indonesialaisia saippuasarjoja) En edelleenkään keksi lajia josta pitäisin vähemmän kun lätkä. No onneks en oo Suomesss, suurinta osaa mun kavereista täällä ei vois vähempää kiinnostaa talviolympialaiset vaikk Pee olikin äärettömän haltioitunu hiihdosta ja oli tosi innoissaan kun kerroin että jokainen suomalainen on varmaan joskus koulussa isketty metsään sukset jalassa ja pakotettu hiihtämään. Lupasin että jos mennään talvella Suomeen niin vien sen hiihtämään (työnnän ladulle ja pysyn ite sisällä.)

Ehkä hylkään mun sairasvuoteen hetkeks ja nilkutan kysymään naapurilta että onko senkin koti pimeenä ja lähen sen jälkeen kattomaan vaikka auringonlaskua etten kokonaan homehdu.

images

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Satu V perjantai, helmikuu 21, 2014 at 21:51

  Ootko miettiny, että voisit jäädä sinne pysyvämmin niin, että hankkisit töitä jostain raflasta tms? Balilla varmaan asuu ja työskentelee länkkäreitä aika paljon? :)

  • Reply Meri lauantai, helmikuu 22, 2014 at 10:28

   Tääl on tosi vaikeeta / kallista saada työlupaa. Asuu paljon länkkäreitä ja duunissakin joo jonkin verran, mutta ne melkein sit omistaa ravintoloita tms. Eli siis joku tarjoilijaduuni ei näillä palkoilla kannattais, jäis luultavasti vaan tappiolle… Ja tää ei oo se maa missä uskaltaisin tehä laittomasti duunia :D

 • Reply Tiina lauantai, helmikuu 22, 2014 at 11:11

  Mulle tuli sut heti mieleen kun luin tän!

  http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/art-1288657011547.html

  Onko jompikumpi näistä se sun entisen lähikaupan mies? :D

  • Reply Meri lauantai, helmikuu 22, 2014 at 11:28

   hahaha ei :D Oiskin ollu!

 • Reply Zen lauantai, helmikuu 22, 2014 at 13:00

  Voi mä en voi ymmärtää kuinka et tykkää gileistä. Mä rakastuin siihen paikkaan just reissussa. Ihana vaan makailla sillä rauhallisella rannalla ja nauttia pienen saaren tunnelmasta. (:

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 23, 2014 at 03:42

   Musta sielä on vaan ihan tappotylsää eikä mitään tekemistä / nähtävää :D ymmärrän kyl miks ihmiset tykkää siitä, mutta mua vaan ahdostaa se paikka ja kaikki ne pilvipäät….

 • Reply kia lauantai, helmikuu 22, 2014 at 13:53

  Haluaisitko kommentoida tota sun miehestä syntynyttä kohua?

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 23, 2014 at 04:16

   Hahaha vai että kohu. Avasin yhen keskustelun jonka lukija linkkas mutta se on näköjään poistettu, mutta kai niitä on sit lisää?

   Mutta onnea vaan ihmisille jos random tyypistä saadaan ”kohu” aikaseks.

 • Reply mo lauantai, helmikuu 22, 2014 at 22:17

  siis mitä vittua noi instagram kuvat?

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 23, 2014 at 03:40

   Mulla on ehkä kymmenen samankaltasta kommenttia mutta jos nyt vastaan yhteen. Ihmiset tarvii elämän jos on aikaa analysoida niitä kuvia :D

   koirakuva oli kuva jostain indoesitteestä/mainoksesta tms ei kenenkään tutun ottama ja poikien mielestä se näytti niiden kaverilta. mun perseestä sielä ei oo todellakaan yhtään kuvaa ollu ikinä eikä myöskään tuu olemaan. Kuten aiemmin sanoin noi urpoilut ei kuulu mulle, siinähän pitää yllä omaa ”julkisuus”kuvaansa. Ihmiset ei oo googlettanu tarpeeks kun ei tiedä kuka se on ;) siinä teille päivän missio.

   Se englanti on ihan kamalaa ja sillon kun tavattiin googlettelin koko ajan mitä mikäkin sana tarkottaa, mutta eipähän tarvii ite huolehtia jos jonkun sanan kirjottaa väärin tekstariin.

   Muille huolestuneille tiedoksi, kilpikonnat olivat pois akvaariosta sen puhdistuksen ajan, niille ei juotettu alkoholijuomia ja kaikki voivat äärettömän hyvin ainakin eilen kun viimeks ne näin. Ne on hankittu koska omistajaa säälitti ne paikallisilla markkinoilla joissa olivat kaikki säilötty muovipussiin joten herra osti ne, metsästi puol balia löytääkseen tarpeeks ison akvaarion ja vietti pari iltaa lukien netistä kilppareiden hoidosta.

   Ja pee on mua nuorempi, ei käytä huumeita, päinvastoin valittaa mulle jos otan buranan päänsärkyyn.

   • Reply ennis sunnuntai, helmikuu 23, 2014 at 10:06

    Fiksu vastaus, typeriin ennakkoluuloihin. :) Helppo se on jauhaa p* ihmisestä jota ei tunne vieläpä maapallon toiselta puolelta. Sitäpaitsi oon sitä mieltä, että sä vastaat omista tekemisistäs ja omista kuvistasi, et miesystäväsi. Blogisi on mukavan erilainen, lisää haluaisin vielä nähdä kuvia Balilta, itsekin siellä vietin viime maaliskuun. Koska aiot palata Suomeen/aiotko?

    • Reply Meri maanantai, helmikuu 24, 2014 at 05:06

     Joo helppo tuomita ihminen jota ei oo koskaan tavannut. Kuvia on varmasti tulossa lisää kunhan pääsen taas pois tästä kutan hulinasta, tuntuu että täällä ei ihan kauheesti kuvattavaa enää oo :)

     Ei oo suunnitelmia vielä paluusta, riippuu vähän miten asiat täällä sujuu ja miten kauan tätä elämää jaksaa :)

 • Reply anna maanantai, helmikuu 24, 2014 at 19:52

  ja sun mielestä noi kuvat on ihan ok? ei herranjumala,oot löytänyt kaltaistast seuraa sieltä ainakin :-)

  • Reply Meri maanantai, helmikuu 24, 2014 at 20:55

   Oon luultavasti syynänny joka helvetin kuvan tarkemmin läpi kun kukaan muu. Esittäny kasan lisäkysymyksiä jne ja oon edelleen täällä ja ko ihmisen kanssa. En mä niitä kaikkia tajua todellakaan, mutta tunnen ihmisen tiedän taustat jne. se riittää mulle. Eli ehkä sitte niin, oon löytäny kaltaistani seuraa. Good for me ay?

 • Reply ilkee tiistai, helmikuu 25, 2014 at 11:35

  nyt ei ilkee tiedä yhtään mistä täällä vauhkotaan, mutta kommentoin silti. Itse ihmisen nähtyäni ja häneen tutustuneena en oo yhtään huolissani suhteesta ja Pee itse on oikein mukava ja asiallinen kaveri.

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 25, 2014 at 11:38

   Niinpä :)

 • Reply kapu tiistai, helmikuu 25, 2014 at 16:23

  On aika hauskaa miten mainitset esittelyssäsi vitsillä Prinssi Harryn mutta silti seurustelet, no, tuollaisen miehen kanssa :D hhyi hele

  • Reply Meri tiistai, maaliskuu 4, 2014 at 03:37

   Mä rakastuin Hartsaan siinä vaiheessa kun se keikaroi alasti vegasissa ;)

  Leave a Reply