mopoilua.

Hei en oo ehkä kertonu tästä.

Tää postaus on omistettu erityisesti niille jotka tulee poikaystävien kanssa Balille. Hirveen hyvä päivähoitopaikka poikaystäville ja mullakin on oli loppujen lopuks ihan superhauskaa (ainakin näin reilu pari viikkoa myöhemmin ajateltuna, kun pahimmat traumat on ehtiny unohtua)

20140127_151653

20140127_173730

Carlos on pienen ikuisuuden yrittäny houkutella mua ajelemaan crossipyörillä. Mä ajan hädintuskin skootteria, joten en ollu ihan kauheen kiinnostunu aiheesta. Pee:lle (no siis sille mun miehelle, poikaystävälle, mikälie) se sai idean kuitenki myytyä ja yks ilta toi sit ilmotti että huomenna aamulla on muuten kasilta aamulla lähtö. Yritin kiemurella irti tästä velvollisuudesta, mutta mulle oli kuulema kans varattu paikka, tosin Peen pyörän kyydistä. (tässä vaiheessa toki loukkaannuin koska oisin hyvinki saattanu itekki haluta ajaa, miten se voi tietää sen!) Erityisen mukavaks asiasta teki sen, että kello oli lähemmäs puolta yötä ja olin just juonu mun kaverin Jozien kanssa viis teksushottia kilpaa ja yritin olla oksentamatta kenenkään päälle.

20140127_173737

Oltiin himassa ehkä kolmelta ja Pee päätti siinä vaiheessa että nyt on hyvä keskustella jokainen meijän koskaan käyty riita läpi. Voin kertoa että niitä on tähän puolentoista vuoden vuoristorataan mahtunu yks jos toinenkin joten niistä puhuttiin sit hetki. joskus kuuden aikaan makaan sikiöasennossa lattialla kääriytyneenä peittoon ja Pee tökkii mua kylkeen.

P: ”are u sleeping?”
M: ”YES”
P: ”what about now?”
M ”YES”
P ”still sleeping?”

Vähän ennen kaheksaa soi herätyskello (olin nukkunu ehkä tunnin) ja reilu parin tunnin automatka kohti pohjoseen alko. Kukaan pojista ei ollu nukkunu yhtään ja näki parhaaks huudattaa musiikkia niin lujaa koko matkan ettei vaan alkais väsyttää.

20140127_173826

Nelisen tuntia ajeltiin oppaiden perässä ympäriämpäri kukkuloita ja välillä niin pystysuoria mäkiä että olin varma etten selvii hengistä. Pojat oli innoissaan ku pikkupojat ja vertaili sitä että miten lujaa kukakin oli uskaltanu mihinkin kurviin mennä. (seuraavana päivänä ne vertaili että kenen tyttöystävä oli puristanu kylkiin isoimmat mustelmat kun pelotti niin perkeleesti) Jossain vaiheessa loppu bensa keskellä metsää ja yks paikallinen poika teki jotain MacGyver juttuja ja siirs bensaa tankista toiseen niin ettei tarvinu jäädä sinne istumaan koko loppupäiväks.

20140127_173616 20140127_173703
Maisemat oli ihan mielettömät ja muutenkin kokemuksena jotain sellasta mitä ei ihan joka päivä pääse tekemään. Mua melkein harmitti etten uskaltanu ite kokeilla ajamista, mutta ehkä harjottelen viel vähän ennenku lähen tonne murtamaan luita tai ajamaan alas kielekkeeltä.

20140127_173941

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply wendy torstai, helmikuu 13, 2014 at 16:48

  Siis nyt kerrot! Sullahan on ollut ihan tappavan kauheita darroja, eikö? Miten selviit niistä siellä Balilla? Oot aina menossa biletysillan jälkeenkin ja muistelen, et silloin kun olit Suomessa, jo pari viinilasia pilas sun seuraavan päivän kokonaan… eikö? :DD Mitä taikatemppuja harrastat nykyisin??

  • Reply Meri perjantai, helmikuu 14, 2014 at 05:01

   Haha ei mulla tuu täällä koskaan darraa :D juon varmaan niin paljon enempi vettä tms.. ainut selitys jonka keksin

 • Reply Bannaani sunnuntai, helmikuu 16, 2014 at 15:15

  Mää näin sut yks ilta! Näytit känniseltä ja onnelliselta. Suunnittelin, et tulisin säikäyttää sut, mut sitte jänistin.

  • Reply Meri torstai, helmikuu 20, 2014 at 02:33

   hah kuulostaa mun viime viikolta :)

 • Reply Mona keskiviikko, helmikuu 19, 2014 at 12:10

  Noi moottoroidut kapistukset toimii! Tänä aamuna just kotiuduin Singaporen reissulta, jolla tehtiin myös 5 päivän pikavisiitti Balille (huikeeta!). Vuokrattiin koko ajaksi endurot 50 000 rp./päivä. Kyllä oli mies mielissään kun päristeltiin menemään ympäri saarta. :D Muutenki halpa tapa nähä paikkoja jos vaan uskaltaa lähtee sinne liikenteen sekaan.

  • Reply Meri torstai, helmikuu 20, 2014 at 02:33

   Mä oon tosi arka ajaa täällä jos on yhtään enempää ku kolme mopoa samalla tiellä. Mut kai se pitäis vaan uskaltaa…

 • Reply Aradhel keskiviikko, maaliskuu 5, 2014 at 06:01

  Heippa saanko udella että mitä kautta löysitte ton retken ja paljonko sillä oli hintaa? Googlesta löysin kyllä vaikka kuinka monta erilaista, mutta olis kiva tietää että kuinka suuri ero on hinnoissa paikan päällä ja mikä nyt on ainakin hyväksi koettu.:)

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 7, 2014 at 09:44

   toi on kaverin järkkää, luulen että hinta on jotain miljoonan luokkaa, sisältäen kuljetuksen, safkat, varusteet jne. Kannattaa kysellä toki hintoja, mutta toi nyt ainaki oli ihan superhyvä. Nimi oli JASON & K MOTORCROSS ADVENTURE, ja voin antaa yhteistietoja jos on tarvis :)

 • Reply Meri tiistai, syyskuu 30, 2014 at 13:13

  Hei vau toi motocrosstouhu! Pystyisitkö antamaan yhteystietoja tai linkkaamaan jotenkin järjestäjään? Tää pitää ehdottomasti kokeilla joulureissulla :) Googlaamalla ei löytynyt mitään superselkeää…

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post