höpöhöpö

Viimonen päivä täällä, huomenna ois taas tarkotus palata Balille (kotimatkaa kauhulla odotellessa, kattelin jo lentojakin varmuuden vuoks jos vaikka aamulla ilmotetaan että aallot on liika isot, eikä nopeet laivat kulje)

20140131_162904

Mun mies (poikaystävä? juttu? säätö? mikälienee? se poika jonka hammasharja on mun hammasmukitelineessä ja joka kysy että saako ostaa hammasharjan itelleen mun luo) pääsee huomenna duunista. Sen veli sai vauvan muutama viikko sitten ja se oli ihan vähän epävarma että antaako äiti lupaa tulla Balille (mun mielestä aika hellyyttävää, ettei uskalla suututtaa äitiä, tosin en tiedä onko mun suututtaminen yhtään sen turvallisempaa) mutta ainakin on taas jossain muualla kun keskellä merta niin että voi ees puhua puhelimessa tai tekstailla. Lueskelin tossa kauhulla just viestejä /kuvia joita oon lähettäny sille pikkutunneilla pienessä sievässä.. Varmaan kiva lukea niitä. Onko hirveen paha jos murran sen facebookin salasanan ja poistan kaikki viestit jotka oon lähettäny? (ja samalla poistan sen facebook kavereista kaikki liian nätit tytöt?)

Team Mattylle tiedoks että se lähetti itestään kuvan missä on rakentanu vajan. Kuulema sen surffilaudoille, mutta mäkin saan kuulema asua sielä jos tuon oman patjan mukana. Tää koskee varmaan kaikkia suomalaisia tyttöjä, että jos joku kaipaa majotusta Gold Coastilla, niin sinne vaan surffilautojen keskelle.

20140131_151043

Mun ilkee äitipuoli ja iskä on täällä vielä viikon loppuun ja ihan tyhmää kun ne lähtee. Oon ylpee miten hyvin ne on sopeutunu tänne. Toisaalta sit ei mee ku muutama viikko ja Henna tulee Indoihin. Sit pitää varmaan taas päästä pois kotoota, mutta jos nyt riittäis joku lähempi saari tai pelkkä padang padang.

20140131_151105-001

Nyt syömään jotain ja sit nukkumaan.

Höpöhöpö on ainut asia mitä poika osaa sanoa suomeks. Sen mielestä se kirjotetaan heppaheppa. Ihmettelin vähän kun siltä tuli joskus viesti heppaheppa ♥

Tällanen tärkeä tieto jota ilman kukaan ei voinu elää.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply marjoo keskiviikko, helmikuu 12, 2014 at 10:36

  Hei! Oon lukenut sun blogia ja oon ihastunut Baliin sen verran että aloin miettiä, et lähtisin vaihtoon sinne. :D Tiedätkö yhtään, onko siellä kallis opiskella tai onko siellä yleensäkäään Design kouluja? Kaikki info otetaan kyl vastaan :) Ilmeisesti siellä on lämmin tähän aikaa vuodesta:P nimim. kyllästynyt Suomen talveen tai mitää?!

  http://forever-day.blogspot.fi/
  Marjo

  • Reply Meri torstai, helmikuu 20, 2014 at 02:39

   Kyllä täällä on lämmin ympäri vuoden, sateen määrä vaan vaihtelee :) Koulu ei kai oo mitenkään erityisen kallis, design kouluista ei oo mitään hajua jotenki epäilen, mutta varma en kyl oo… kandee googlailla..

 • Reply Eve keskiviikko, helmikuu 12, 2014 at 11:13

  Heipsan! Oon netistä yrittänyt etsiä tietoa ja löytänytkin ihan ookoosti, kysyn silti vielä sulta! Osaatko yhtään sanoo kuinka paljon käyttörahaa tarvis kahden viikon matkalle sinne Balille? Jos asumista ei lasketa mukaan :) ja mitkä on balin mustsee kohteet ja parhaat rannat??:) kiitos!

  -Eve

  • Reply Meri torstai, helmikuu 20, 2014 at 02:38

   riippuu ihan siitä paljon haluu reissata, nähdä ja tehdä. Syömiseen menee ehkä 15e pvä (jos syö kolme kertaa) Kandee käydä kattoo kaikki etelän rannat ja nusa dua idässä on ihan huikee :)

 • Reply paulahelena keskiviikko, helmikuu 12, 2014 at 12:48

  heppaheppa NO AAAWWW<3

  • Reply Meri torstai, helmikuu 20, 2014 at 02:36

   :))

 • Reply hennaay keskiviikko, helmikuu 12, 2014 at 22:05

  moro:) mulla on varmaan joko mennyt ohi tai et oo kertonu mutta millonka aijoit palata Suomeen ? vai onko se vielä päätetty :)? aiivan mahtava blogi ! :)

  • Reply Meri torstai, helmikuu 20, 2014 at 02:35

   ei oo viel mitään suunnitelmaa :)

 • Reply saraaa torstai, helmikuu 13, 2014 at 16:36

  Mun matkakuume on jossain ihan uusissa sfääreissä näiden sun postauksien ansiosta vaik alle kuukaus sitte tulin just reissusta:D ja hahha ihan liian hyvin tiiän noi keskellä yötä ”nyt meijän pitää puhuu kaikki riidat auki”-keskustelut ja näissä tapauksissa se on aina ollu mies, jolta tää lause tulee:D Olis ihan mahtavaa jos jaksaisit tehä Balin aakkoset, vaik Pee kuulostaaki siltä et se on jäädäkseen:)

  • Reply Meri torstai, helmikuu 20, 2014 at 02:35

   Joo toivottavasti se ei lähe mihinkään ihan hetkeen :)

 • Reply tyty keskiviikko, helmikuu 19, 2014 at 21:11

  ”Höpöhöpö on ainut asia mitä poika osaa sanoa suomeks. Sen mielestä se kirjotetaan heppaheppa. Ihmettelin vähän kun siltä tuli joskus viesti heppaheppa ♥”

  Haha oi miten söpöö !! :) lueskelen sun blogia liiiian harvoin mut pitää yrittää petrata. Hirvee kaipuu jonnekki matkalle ois. Bali on kuulemma upea paikka.

  • Reply Meri torstai, helmikuu 20, 2014 at 02:32

   Tää on kyllä ihana :) Niin paljon nättejä paikkoja pienellä saarella ettei oo tosikaan!

  Leave a Reply