Lombok vol 2

uaaah mikä päivä. Pakotettiin ittemme yheksän jälkeen sängystä ylös, käytiin aamupalalla ja lähettiin vuokraa skootterit (50k / pvä, oltais saatu varmaan halvemmallekin mutta kun otetettiin pyörät vaan kaheks päiväks niin oltais tapeltu ehkä eurosta) ja lähettiin pörrää. Ajeltiin ympäriämpäri yli 6 tuntia, välillä oltiin jossain pikkukylissä jossa ei asukkaiden reaktioista päätellen oltu nähty yhtään länkkäriä pariin hetkeen ja välillä pysähdyttiin rannalle uimaan ja ottaa turistikuvia.

20140130_150040 20140130_150146-001

Mä onnistuin mm. ajamaan itteni yli skootterilla niin että toisesta jalasta on varpaat vähän hellänä, eikä koskaan löydetty yhtä rantaa jota alunperin lähettiin ettimään vaan keskityttiin eksymään. Hyvä suuntavaisto. Mutta maisemat oli mielettömiä ja ois pitäny olla GoPro otsassa että ois saanu ees ikuistettua enemmän. Nyt kello on kuus ja oon aivan veto pois makaamassa sängyllä ja oottaa taas sitä et kello tulis niin paljon että vois hyvällä omatunnolla mennä nukkumaan. Paitsi et sitä ennen pitäis ehkä käydä syömässä taas yks kanavarras pähkinäkastikkeella jonka syön ehkä 10 kertaa viikossa.
20140130_164545 20140130_201700
20140130_150101

Pee jätti mulle (lähes vapaaehtoisesti, enkä joutunu painostaa / uhkailee paljon yhtään vihjailin vaan ettei sen tarvi varmaan ottaa duunissa yhtään kuvia) Samsungin Galaxy kameran (mikä se on) johon oon ihan rakastunu. En ottanu järkkäriä ollenkaan mukaan tänne, eikä oo harmittanu yhtään, kun tolla saa niin hyviä kuvia. Toi on ihan hyvin superhyvä 21x zoomi ja niiiiin kätevää kun mun kaltanen someaddikti saa kaiken suoraan instagramiin/facebookkiin.

20140130_150206 20140130_151913 20140130_152357

Huomenna vuorossa varmaan aika samanlainen setti kun tänään ja sunnuntaina pitää lähteä kotiin. Mutta tänne tuun ihan varmasti takas ja oikein pian. En ymmärrä miks kukaan tuhlaa aikaa Gileillä, kun tää on niin paljon nätimpi, kiinnostavampi ja chillimpi ja halvempi paikka.

20140130_152727_2

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply mjs perjantai, tammikuu 31, 2014 at 15:39

  Aivan ihanat maisemat <3 wow

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 09:55

   Tää on kyl ihan mieletön paikka :)

 • Reply Duppis lauantai, helmikuu 1, 2014 at 02:26

  Toi. vika. kuva.

  Aivan mieletön, rispekt :D

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 09:54

   hc duckface!

 • Reply Noora tiistai, helmikuu 11, 2014 at 13:03

  Lombok vei munkin sydämen kirjaimellisesti viime talvena kun tapasin mun poikaystävän siellä :) Mieletön paikka ja en jaksa odottaa että siitä tulee joku kaunis päivä mun koti!! Nyt on kyllä poikaystävä tulossa tokaa kertaa Suomeen ja tällä kertaa pidemmän aikaa, mielessä ois rahansäästökuurit ja Lombokiin seteleitä taskut pullollaan hahah. Varmaa helppo toteuttaa ku tyyppi ei varmaa ekaa kahtee vuoteen saa ees duunia ku lattioita moppaamaanki tarttee nykyään varmaa korkeakoulutason tutkinnot ja täydellisen suomen kielen

  Oltiin muuten Balilla käymässä viime vuonna ja itseasiassa meillä oli sellainen semi awkward kohtaaminen sun ja Annan kaa siellä sushi-paikassa kun mun poikaystävä bongas heti et ootte suomalaisia ja sen on pakko aina alkaa lörpötteleen :D ring a bell?

  ja by the way Sumbawa on myös ihana paikka, tosin jos mahdollista vielä Lombokia hiljaisempi….. mutta aivan ihana paikka ja tosi koskematon myös:) lombok uhkaa räjähtää käsiin tulevina vuosina, tiesitkö että ne urpot suunnittelee sinne disneylandia, f1-rataa ja satamaa joka pilais vedet heti? Ja vie yhdelle mun lempirannalle perkeke.

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 13:46

   Mun kaveri jolla on indopoikkis (nykyään aviomies itseasiassa..) valitti että oli ihan kauheeta säätöä aina saada poikkikselle viisumi suomeen ylipäätänsä? Varmaan hankalaa tollanen…

   Haha joo itseasiassa muistan ton sushitapaamisen! :D Mulla on pari kaveripoikaa jotka ramppaa Sumbawalla koko ajan, ajattelin iskee sinne mukaan ens kerralla kun ne on menossa! toivottavasti ei mee disneylandit yms läpi, tarpeeks hälinää jo muutenki.

   • Reply Noora tiistai, helmikuu 11, 2014 at 23:12

    Ekalla kerralla ei ollu vaikeeta, mut kyllä ne pimitti sitä viisumin päätöksen tietoa ihan viimeiseen asti.. Edellisviikolla siitä ku poikkis tuli ni ne sano et joojoo sun passi on jo balil, ku se oli soitellu sinne lähetystöön jo muutaman kerran ja kyselly kuumissaan että tuleeko sitä lupaa vai ei. Kuulemma tokan kerran pitäis olla helpompi ainaki turistiviisumi saada, noi pidemmät ajat onki sitä niitä hermoja raastavia prosesseja. Onneks alotin joogan just, voi tulla tarpeeseen mielenrauhan ja sisäisen tyyneyden etsiminen :D

    Jooo ehdottomasti kantsii lähtee Sumbawaa valloittamaan! Miinuksena oli vähän se, että se on Lombokia pikkasen konservatiivisempi, joten kuljin välillä suosiolla olkapäät ja polvet peitossa.

    • Reply Meri keskiviikko, helmikuu 12, 2014 at 03:56

     Mulla on täällä jo sellanenolo et joku saronki ois voinu olla ihan kiva ku tuol ajelee ympäriämpäri pikkukyliä… Ei siihen ehkä kuole siis :)

     Joo jooga voi tulla tarpeeseen :D

  Leave a Reply