100114

Yks pieni raputyttö täällä taas hei.

En vaan opi että toi Indonesian aurinko polttaa niin hiton nopeesti. No tän päivän puna on huomisen bruna. Tehtiin päiväretki Nusa Duaan, oli ihana päästä rannalle jossa oli meijän lisäks yks ihminen (mies stringeissä. Puhuttiin just et kelaa ku lähtis pojan kaa ekaa kertaa yhteiselle lomalle ja se ilmestyis rannalle tangoissa. Ois aika karua.) ja pääs uimaan. Pientä miinust merikäärmeestä joka uiskenteli rantavesissä ja aiheutti pakonomaista pälyilyä pohjahiekkaan koko loppupäivän. Mä sukelsin ekaa kertaa sen jälkeen ku sain korvatulehduksen ja nyt tunnustelen korvaa ihan hysteerisenä et tuntuuko et se ois enemmän lukossa ku eilen. Parantuis kunnolla niin vois lähtee vaik Gileille snorklaa. Ja mikä parasta saan mun suolavesisurffipörrön takas jos voin tehä tätä myös jatkossa. Tosin Kutalla on tällä hetkellä niin paskasta ettei kauheena tarvi veteen mennä.

_DSC0015-001

_DSC0020

Viikonlopusta on tulossa kiva. Mennään tänään jollekki ihme keikalle ja sunnuntaina mun suomityttö-viinikirjakerholainen Nina tulee. Ihan parasta ♥ Muuten tavotteisiin kuuluu lähinnä päästä bintang-marketille asti hakemaan juustoa ja viiniä (taas. kyllä.) ja yrittää selvittää Alleycatsin uuden ravintolapäällikön nimi. Alleycats on siis baari jossa käytännössä asun. Käyn siel syömässä / limulla vaik ei ulos lähtiskään melkein joka päivä. Entinen ravintolapäällikkö oli mun yks parhaista kavereista täällä ja se toi mukanaan tiettyjä etuisuuksia ja nyt kun Sol lopetti niin oon ihan tyhjän päällä :D Kauheen rankkaa. Mutta meil on tyttöjen kanssa projekti tehä tästä uudesta pojasta myös meijän bff. Alotetaan siitä että opetellaan se nimi. Juotettiin poika parka jo aiemmin viikolla humalaan, eli kyllä tää tästä. Pikkuhiljaa.

_DSC0027

PS: Voitteko analysoida mun kanssa mitä tarkottaa jos mies ostaa lahjaks MUOVAILUVAHAA? (kirkkaan pinkkiä) Toiset yllättää joka kerta.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Salla perjantai, tammikuu 10, 2014 at 12:38

  Haluaa kertoa että on sulaa vahaa sun käsissä? :D Aika yllättävä kyllä!

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 10:08

   musta vähän random :D

 • Reply Anne perjantai, tammikuu 10, 2014 at 15:08

  Sain vaan kaksmielisiä ajatuksia aikaiseksi tuosta pinkistä muovailuvahasta… :D On vähän samaa sarjaa, kun mies kysyy kaupassa, että tykkäätkö enemmän pienistä vai isoista kurkuista :D Pitää pohtia mitä sen kysymyksen takana oikeasti on…. tai lahjan ;)

  Pakko päästä takaisin Balille <3

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 10:07

   :D

 • Reply Heidi perjantai, tammikuu 10, 2014 at 18:02

  Easy! :)
  http://youtu.be/IyOwmNA0HCk

 • Reply Eppu perjantai, tammikuu 10, 2014 at 18:58

  Se haluaa tehdä muotin vehkeestään et voit ihailla sitä sillonkin kun ukko on poissa?
  Ja ihan totta: tää tuli ekana mieleen!! :D

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 10:07

   hahahhah :D

 • Reply dumdumdum lauantai, tammikuu 11, 2014 at 00:37

  Se toivoo, että sä askartelet siitä sydämen. Aaltojen lyödessä pehmeästi rantaan, kuun taikoessa kaiken hopeiseksi ja kaskaiden sirittäessä sinä sitten painat sydämen hellästi miehen kämmenelle, suljet sormet sen ympärille ja kuiskaat: ”Jos voisin, antaisin sydämen rinnastani, mutta koska haluan elää kanssasi, saat tämän. Sinulla on nyt sydämeni, pidä siitä hyvää huolta”.

  (Sitä ei varmaan mitenkään huomaa, että olen lukenut ja kirjoittanut aika paljon kaikkea romanttista hömppää viime aikoina? :D)

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 10:06

   Hahhaha mietin jo että nyt on neiti lukenu yhen rakkausromaanin liikaa, mutta totesit sen itekkin onneks tossa viimosessa lauseessa <3

 • Reply S lauantai, tammikuu 11, 2014 at 14:42

  Haha sä oot ihana! :D sun blogista tulee aina ihan super hyvä fiilis ja nää kuvat varsinki piristää päivää, ku täällä stadissa on edelleen masentavan harmaata ja sataa kokoajan.. Ihanaa reissua sinne!! :)

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 10:06

   kiitos kiitos :)

 • Reply raura maanantai, tammikuu 13, 2014 at 00:05

  En tiiä mut mulle tulee vaan mieleen se yks leffa, How do you know, ja tää muovailuvahan lahjotuskohtaus: http://www.youtube.com/watch?v=59l0BTUDPq8

  :D et jos se on esim saanu ideansa tosta?

 • Reply elel maanantai, tammikuu 13, 2014 at 14:55

  Moikka Meri! Ei liity mitenkän aiheeseen, mutta oot jotenkin niin tuttu ja turvallinen että on pakko kysyä vähän apua :D Oon ollut nyt Balilla reilun viikon, ja välillä vaivaa aivan jäätävä koti-ikävä. Ei voi olla hyvä merkki aatellen, että lähden täältä vasta toukokuussa.. Kämppikset on oikein kivoja suomalaistyttöjä eikä muutenkaan pitäisi olla mikään ’hätänä’, mutta välillä tää tunne on vaan melkein ylitsepääsemätön. Onko sulla antaa mitään vinkkiä, joka helpottais oloa? :)

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 19, 2014 at 10:20

   Mulla yleensä auttaa suomityttöseura ja pysyminen poissa sosiaalisesta mediasta jossa ne rakkaat suomi-ihmiset pörrää. Tärkeintä on kai se, ettei jää himaan itkemään sitä ikävää vaan yrittää saada perseensä liikkeelle niin vaikeeta kun se onkin…

 • Reply Ellaa perjantai, tammikuu 17, 2014 at 06:53

  Näitkö jo tän: http://www.hs.fi/videot/Elokuvaa+mainostava+hirvi%C3%B6vauva+her%C3%A4tti+pelkoa+New+Yorkissa/v1305773276210 Mites sun hirviövauva voi? :D

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 19, 2014 at 10:18

   hahaha :D

 • Reply Krista torstai, tammikuu 23, 2014 at 14:10

  Hmm toi muovailuvaha on mielenkiintoinen…do what you want, what you want with my body? http://www.youtube.com/watch?v=A3jzMyYgPQs

  =P

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post