rannal eka, rannal vika

Hellurrrrei.

Mä niin kuvittelin tehneeni teille jotain kännykkäpäivityksiä, mutta näköjään ne ei vaa tuu läpi. Pitäis varmaan tutustuu vähän paremmin tohon wordpressin mobiiliversioon.

Eenivei. Tulin just takas kotiin, olin muutaman päivän Mattyn luona kidnapattuna hoidossa. Mun oli tarkotus olla siel vaan päivä, mut sit jotenki jumahdin. Oli tosi kivaa, oltiin Keramasissa missä ei oikeesti tapahtu yhtään mitäään muuta kun joka aamunen keskustelu naapurin kanssa et mites aallot tänään. Ja sit mentiin rannalle ja sit syötiin ja sit takas rannalle ja sit syömään ja nukkumaan. M:n vanha kämppis oli siel kans, ja oli ihan huippua nähä myös sitä.

wpid-20140106_114913.jpg

Meijän aamupalanäkymä. Kauheen kätevää ku ku voi arvioida aaltoja jo täältä käsin.

Tuli jotenkin vanhat hyvät ajat mieleen ku heti ekoina tunteina perillä kun Matty meni surffaa ja oli kauheen loukkaantunu ku en ollu nähny jotain sen superaaltoja koska mulla oli kiire kontata maailman söpöimmän koiranpennun perässä rannalla. Myöhemmin ku se oli taas surffaa venasin sitä kiltisti rannalla ja se unohti mut sinne. En ollu huomannu ku se lähti (olin varmaan tekstaillu frendeille ja lähetelly kuvia surffareista) ja se oletti etten jää venaa sitä ku aurinko oli jo melkein laskenu ja sato. Siel mä sit istuin sateessa itku kurkussa et mitä vittua mä teen kun miestä ei näy mailla eikä halmeilla, et laitanko suurhälytyksen päälle et se on hukkunu tai ajautunu johonkin avomerelle. Tiiättekö ku leffoissa lapsi unohtuu vesisateeseen koululle ja se seisoo siel pimeessä jalkapallo kainalossa. Se olin just mä. Onneks Matty osas laskee kuitenki 1+1 ku en ollukkaan himassa.

wpid-20140106_143230.jpg

Tänä aamuna ku lähin takas kotikotiin kello oli 12, M ei ollu käyny surffaa ja istu aurinkotuolissa ja veti röökiä. Sain selkeesti hienoa kehitystä siinä aikaan. Päivä pidempään ja se ois tullu mun kans Kutalle ja lähteny baariin!

Pahoittelut jos ootte sotkussa noiden nimien kanssa. Meni taas vähän pata jumiin tossa joskus viime viikolla kun kun mun brittikaveri kysy ihan randomina että Meri hei, onko sulla blogi. Vastasin semi-hämmentyneenä et joo kyl on (tää ei siis tosiaan oo asia mistä huutelen tuolla kauheesti koska en vaan jaksa selittää koko asiaa joka kerta) ja se sano et oli tavannu jonkun suomalaisen tytön joka oli sanonu että olin kirjottanu sen yhestä toisesta brittikaverista Matista mut blogiin. Raksutti hetken ennenkun oivalsin että on varmaan menny Mattyn kanssa sekasin. Mutta voi sitä brittipoika Mat-parkaa jos se ajattelee että oon hekumoinu siitä kauheesti täällä. Ilmankos se hädintuskin moikkas mua ku nähtiin. Mutta joo, siinä syy miks käytän ennemmin etukirjaimia niin sotkusta kun se onkin, kun en jaksa sitä että ihmiset käsittää väärin ja aiheuttaa ihan turhaa draamaa sit sillä.

wpid-20140106_184659.jpg

EEENIVEI. Oli ihana päästä hetkeks pois ja tuntuu siltä että oisin ollu monta viikkoa poissa. Tuli jo ikävä Oonaa ja Emmaa.

Nyt Carrefourista hakemaan hedelmiä ja viiniä ja juustoa. ♥

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply mallu tiistai, tammikuu 7, 2014 at 17:50

  No kerro nyt ihmeessä, että miten sä sen Mattyn kidnappaamaks päädyit ja mitä se yks torvelo siihen tuumas ja mites se exclusive-suhde :D

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 10:11

   Me ollaan Mattyn kanssa vaan kavereita niin ihan hyvin se meni :)

 • Reply rosaire tiistai, tammikuu 7, 2014 at 21:12

  kai te meette nyt sit naimisiin?

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 10:08

   ei me ehkä ihan vielä :D

 • Reply sirpale keskiviikko, tammikuu 8, 2014 at 19:12

  Meinasin jo melkein huolestuu että mitä Merille nyt on oikeen käyny ku uutta postausta ei vaan kuulu eikä näy… Sun kirjotukset on aina päivän piriste !! Keep up the good work !

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 10:08

   mä vaan aina välillä unohan tietokoneen olemassaolon :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post