Mä tuun kylmästä lämpimään. Aion tulla viereesi kömpimään.

Hellureiiii. Toivottavasti oli kiva joulu! Mulla nukku eräs läheinen pois jouluaattona, niin se varjosti aika kovasti mun joulun viettoa, mutta yritin silti jaksaa mennä mukana. Käytiin aattona Seminyakissa Rumoursissa syömässä (mun top 3 lempirafloissa Balilla) ja joulupäivänä Alleycatsissa oli joulupöytä joten syötiin sielä. Sainpas kinkkua, ees vähän.

wpid-IMG-20131226-WA0012.jpg

Aurinko on taas muistanu, että vaikka sadekausi onkin, niin sen kuuluis silti näyttäytyä aina sillon tällön, joten oon kirmannu yleensä viimeistään puol kymmenen aikaan poolille. Tänään oli pakko parannella sisällä rintakehää jonka kärtsäsin eilen vahingossa kun oltiin Ku De Ta:ssa koko päivä. Mä viel lisäilin rasvaa kiltisti koko päivän, mut ei näköjään riittäny. Mulla on niin jäätävä ikävä rantaa, mutta kun ens uskalla mennä mereen vielä tän korvan kanssa, kun mulla vihdoin puhkastiin se tärykalvo silon viikko sitten. Nyt oon semipaniikissa ku oon taas vaihteeks flunssassa, et toivottavasti tääkin ei nyt mee korvaan. Kivoi noi antibiootit kun vastustuskyky on ihan täys nolla jaa tuun kipeeks kun joku kattookin mua. En suostu enää uuteen korvatulehdukseen. Haluun surffaamaan ja rannalle ja uimaan ja snorklaa.

Mulla on edelleen lentokielto päällä, kiva jos oisin tullu tänne viikon tai kahen lomalle ja oisin jumissa korvatulehduksen takia viidettä viikkoa täällä. En myöskään saa mennä minnekkään vuoristoon kiipeilemään, tai minnekkään missä ilmanpaine heittelis. Oon niin intohimonen trekkailija, et tää on tietty ihan kauhee isku mulle, mutta parempi siis pysyä turvallisesti Kutalla ja poistua enintään Seminyakkiin aina sillon tällön.

20131226_112334

Brendan lopetti sen mykkäkoulun ja pommittaa mua viesteillä koko ajan. Se on varmaan laskeskeskellu, et en voi olla enää kipee mätäkorva joten mua vois taas nähä. Oon vältelly herraa parhaani mukaan ja pelkään koko ajan että koska se on tossa oven takana koputtelee. Tai sit kun tuun himaan niin sen hammasharja ja puol vaatekaappia on taas vaan ilmestyny tänne ja se on teettäny itelleen vara-avaimen. Tuliskohan Carlos mulle henkivartijaks? Se oli eilen jo niin tehokkaana baarissa, kun juttelin jonkun random pojan kanssa, niin se tuli noin kolmessa sekunnissa ilmottamaan et Merillä on muuten poikaystävä, back off. Yritä siinä sit selitellä et en oo tässä nyt iskemässä ketään. Sen jälkeen istuin kiltisti penkillä Carloksen ja sen kavereiden välissä ettei kukaan vaan vahingossakaan uskaltanu tulla kahta metriä lähemmäs.

Jatkan aftersunin levittämistä ja sen jälkeen voisin tehä ihan pienen visiitin Victoria’s Secretille jos jaksan kävellä sinne asti.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Nomi lauantai, joulukuu 28, 2013 at 08:13

  Hei apua mun on pakko kysyy että ootko koskaan nähny Balilla käärmeitä :D Ollaan tulossa sinne elokuussa ja sain suunnilleen jonkun kohtauksen kun luin uutisista että python on tappanu Balilla jonku miehen HOTELLIALUEELLA :o Sen jälkeen täytyi tietenkin googlettaa ”bali snakes” ja löytyi että vesikäärmeitä on kuulemma aika paljon.

  T. Hysteerinen käärmekammoinen

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 10:17

   kai tääl jotain on, mutta en oo koskaan nähny yhtään… se Python oli kai karannu jostain? Ehkä :D

 • Reply Riikka lauantai, joulukuu 28, 2013 at 10:06

  Olenkohan ihan tyhmä,mutta en löydä sun tissipostauksia.Rintojen pienennysleikkaus olisi itselläni ajankohtainen joskus juhannuksen tienoilla ja nyt imen kaiken tiedon ja vertaistuen mitä vaan voin saada.Joku mulle vinkkasi tästä sun blogista enkä löydä niitä sun tissipostauksia vaikka yritin…

 • Reply Tinya lauantai, joulukuu 28, 2013 at 21:21

  KUKA tämä KOMISTUS tonttulakki päässään on? Mahtaa silmät levätä siellä suunnilla ihan huolella!

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 10:16

   Carlos :D Se on mun kaveri! Voin laittaa pakettiin tulemaan :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post