Lauantai

Huh, teen jotain historiallista ja oon a. aamupalalla (normaalisti syön ekan kerran ehkä kuppinuudelit joskus neljän aikaan) ja b. oon koneen kanssa raflasssa kun mitä tähän asti tää mun työskentely on tapahtunu lähinnä sängynpohjalta. (pyjamasta en kuitenkaan oo luopunu, etenen pikkuhiljaa.)

Meijän Suomityttö tiimi sekä pieneni yhellä mutta samaan aikaan saatiin kaks tyttöä lisää kun Anna ja Emilia lens illalla piristämään meijän joulua.  Tonttuhattu päässä kolmenkymmen asteen helteessä ei kuitenkaan hirveesti tuo joulua ja mulla onkin joulufiilistä ihan puhdas nolla ja tää on ihan pimeetä. Alleycatsis on 25. pvä jotain häppeninkiä, täytyy muistaa tehä pöytävaraus sinne. Englantilainen joulupöytä on parempi kun ei mitään vaikka äidin joulukinkkua ja porkkanalaatikkoa kaiholla kaipaankin. Ehkä äiti suostuu paistaa mulle kinkun sit joskus tulevaisuudessa kun päätän että oon ollu täällä liian kauan ja et on hyvä hetki palata todellisuuteen. Mulla on suuret suunnitelmat kesän varalle, mutta saa nähä mitä nyt oikeesti saan aikaseks. Suomi ei kuitenkaan nappaa _yhtään_ Ja toivon ettei mun tarvi ko maassa asua ihan hetkeen.

Tääl on satanu koko helvetin aamun ja päivän. Ei kivaa! Täytyis käydä ostamassa joku sadetakki, koska on se on ihan satavarmaa et siinä vaiheessa kun mulla se rotsi on, ei tuu enää pisaaraakaan vettä. Käänteispsykologiaa.

Mulla on huomenna se typerä lääkäri ja jos ne meinaa yrittää sopii mun kanssa viel yhenki uuden tapaamisen sunnuntai-aamupäivälle ni keksin kyl jonkun syyn siirtää sen. Edes siihen maanantaihin. Ihan varmasti sopii mulle noita sunnuntai-aikoja koska ne on oletettavasti kalliimpia kun normi arkiajat ja vakuutusyhtiö kiittää taas. (niinkin paljon ettei oo viittiny maksaa mulle viel ensimmäistäkään sairaalakäyntiä takas)

onko hyväksyttävää ottaa uus tatuointi koska sataa?

images

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Helmi lauantai, joulukuu 21, 2013 at 20:14

  ON! Mitäpä muutakaan sitä sateella tekis ;)

 • Reply f lauantai, joulukuu 21, 2013 at 20:31

  ehkä ei kannata valittaa siitä sateesta,hyvin tiedät varmasti että siellä se sadekausi on niin mitä muutakaan voi olettaa….

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 10:18

   jos oisin suomessa ni valittaisin talvella kylmyydest ja lumesta? :D Miten se eroaa tästä.

 • Reply iituliina sunnuntai, joulukuu 22, 2013 at 15:01

  Oli pakko tulla kertomaan, riitelin yksi yö äxän kanssa, joka sitten jotenkin pääty vaan toteemaan, että ilman sitä olisin Balilla etsimässä _kunnollista_nuorta_miestä_. Jepjep, onks näkyny sellasii, pitäisköhän tulla takas? :D

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 11, 2014 at 10:17

   .. huoh. :D pitäis!

  Leave a Reply