keskiviikko

Ulkona sataa enemmän kun mun suihkusta tulee vettä, mikä tarkottaa sitä että on taas hyvä syy piileskellä sisällä. Vaihoin huonetta kun meni hermo elämiseen ilman jääkaappia, oikein kiva muuttaa sateessa kun kolmessa sekunnissa on alusvaatteita myöten ihan litimärkä. Tein jonkun maailmanennätyksen siinä, miten nopeesti laitoin vanhan huoneen pakettiin. Jos joku suunnittelee esim jättävänsä miehensä jotenkin ennätysvauhdilla niin soittaa vaan mulle. Pakkaan asunnon ku asunnon vartissa. Heitin kaikki vaatteet lakanan sisään ja tyhjensin yöpöydän sisällön yhellä pyyhkäsyllä urheilukassiin. Siihen kun kävin kamppeita läpi tääl uudessa paikassa niin meniki sit hetki. Mut oikein virkistävää. Täytyy pyytää joku kylään ihan vaan siks että on niin siistiä.

Oltiin eilen tyttöjen kans leffas. Koska kaikki halus nähä Nälkäpelin ja se meni vaan premium-salissa niin ajateltiin et voidaan laittaa elämä risaseks ja maksaa 100 000 leffalipusta (6-7e) normaalin 50 000 sijaan. Siihen hintaan sai viltin ja nojatuolin josta saa jalat ylös. Oli niin luksusta olla peiton sisällä sikiöasennossa ja tuijottaa leffaa ja mussuttaa poppareita. Aion käydä kattoo kaikki siinä salissa pyörivät leffat. (siel pyörii yleensä kaks leffaa kerralla…)

65797e06619c11e3a52b12ea8db8b0b3_8

Jessus noita mun kinttuja. Täs vois tehä kilpailun, arvaa monta mustelmaa mulla on ympäri kroppaa. Paintball ♥

Tänää kävin aamulla mani- ja pedikyyrissä ennen tätä muuttorupeamaa. Kauheen aikaansaavaa. (ihan oikeesti koen olleeni tosi ahkera) Pitäis jaksaa käydä suutarissa korjauttaa mun Filippa K:n laukku joka kesti meikäläisen Balielämää yhden päivän verran, ennenku hihna katkes. Mun Ripcurlin muutaman kympin pikkulaukku on kestäny kai kolme tai neljä mun balireissua ja viis kertaa kalliimpi Filippa ei kestä ees yhtä iltaa. Säälittävää. No sen saa onneks helposti korjattua, mutta en taida hyväksyä sitä enää baarilaukuks.

936563_10152034154766999_716190520_n

Muutto viel vähän vaiheessa.

Voisin tyhjentää sängyn, ottaa päiväunet ja lähtee syömään jotain. Sit voiku hyvällä omalla tunnolla mennä nukkumaan kun on ollu niiiiiiin ahkera.

PS: Brendan pitää mulle mykkäkoulua koska lähin viikonloppuna baariin enkä kertonu sille et oon menossa ulos. En tienny et oon sille tilivelvollinen enkä ollu sattunu puhumaan sen kanssa sinä iltana. Se tuli samaan baariin eikä ees moikannu. Ja mä kun luulin et olin löytäny jonkun muun kun keskenkasvusen saatanan ääliön)

(HUOMENNA! Pahoittelen jo valmiiks mahdollisia viinipäissään kirjotettuja avautumispanikointeja)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

27 Comments

 • Reply Jemppa keskiviikko, joulukuu 11, 2013 at 13:07

  Onko Balilla paljon niitä irti olevia koiria/kissoja? Kun kovasti varoitellaan suuresta riskistä saada rabies tartunta juurikin siellä. Oletko mahdollisesti ottanut rokotteen ennen sinne lähtöä?

  • Reply Meri torstai, joulukuu 12, 2013 at 11:06

   en tienny et on olemassa etukäteenotettavaa rabies-rokotetta? Kyl niitä on tääl tosi paljon, mut eipä ne oo koskaan mitään tehny.

   • Reply kiada perjantai, joulukuu 13, 2013 at 15:51

    On olemassa rabies rokote, mutta sitä joutuu kuitenkin ottamaan 2 rokotusta pureman jälkeen (jos purijalla siis mahdollisesti rabies).
    Jos ei ole ottanut rokotusta etukäteen pitää ottaa 5 piikkiä.
    Eli rokouksia pitää anyway ottaa vaikka eläin, jolla on rabies purisi.
    Ja kaikilla koirilla/kissoilla/eläimillä ei siis todellakaan ole rabiesta. Mutta jos siis epäilee että purijalla mahdollisesti olisi rabies niin mars ottamaan rokotuksia. Muuten kuolee 10pv:n päästä. Fakta. Kamala asia lapsille jotka leikkivät koirien ja kissojen kanssa eivätkä tiedä olla varovaisia..

    Tämmönen pieni tietoisku nyt vain tähän väliin :)

    • Reply Meri torstai, joulukuu 19, 2013 at 03:31

     aa okei. :) Luulen et täällä noi mahollisuudet on niin isot että mä en ainakaan jäis arpoo et onko vaiko eikö vaan lähtisin kyl suoraan ottaa niit piikkejä…

 • Reply omppu keskiviikko, joulukuu 11, 2013 at 13:09

  Heips!

  Näyttää siistiltä hotellilta, mä kun jotenkin kuvittelin kaikkien ”pitkäaikasten lomailijoiden”
  asustavan sellasis 90 luvun vivahteisissa hawai tyyppisis huoneissa xD
  Minkä niminen hotelli toi on?:)

  • Reply Meri torstai, joulukuu 12, 2013 at 11:05

   yleensä oonki asunu ”huonommasssa” huoneessa, tää oli joululahja itelle :) Hotelli on Suka Beach Inn

 • Reply Vaaka keskiviikko, joulukuu 11, 2013 at 13:34

  Etkohan sakin pitaisi mykkakoulua (ainakin aikaisempien juttujesi perusteella), jos han olisi mennyt baariin ilman sinun tietamattasi :D

  • Reply Meri torstai, joulukuu 12, 2013 at 11:05

   niinhän se menikin eikä mulla ollu mitään ongelmaa asiaa kanssa…

 • Reply jode keskiviikko, joulukuu 11, 2013 at 14:11

  hahah näitä reissujuttuja on ihana lueskella :D kertoko B sulle sitten että se on menossa ulos? Mä en ymmärrä miehiä.. Tai ku mun logiikalla sen ois pitäny olla silleen ”Ai säki oot täällä, kiva!” :D

  • Reply Meri torstai, joulukuu 12, 2013 at 11:04

   noku se oli mun eka reaktio, sit ku se ei ees moikkaa takas ni tuli vähä et wtf :D

 • Reply Heli keskiviikko, joulukuu 11, 2013 at 15:32

  No mut jos se tuli samaan baariin niin oliko se kertonu sit sulle menevänsä baariin? :D eikö sullaki ois syy olla sit samasta asiasta vihanen :D

  • Reply Meri torstai, joulukuu 12, 2013 at 11:04

   Ei ollu, mut sen mielestä se saa silti olla mulle vihanen :D

 • Reply suviie keskiviikko, joulukuu 11, 2013 at 19:08

  bali-aakkoset, joohan?
  menee sekasin kaikki peet ja muut :D

  ja sit hei jos joskus tylsänä sadepäivänä jaksat niin kuvaile/listaa tms. mitä kaikkee sulla on messissä! olis huippua, kun suunnitteilla itelläki mahdollisesti kuukausien reissua sinne suunnille!

  • Reply Meri torstai, joulukuu 12, 2013 at 11:03

   Pee kai on ainut aakkonen josta on puhuttu, muut on vaan ketä ne nyt on :D Joo mä yritän tehä listaa!

 • Reply Liina keskiviikko, joulukuu 11, 2013 at 22:11

  En tiiä noista mustelmista, mutta jäin kyllä tuijottaa että jestas sulla on kyllä kilometrisääret! :)

  • Reply Meri torstai, joulukuu 12, 2013 at 11:03

   itseasiassa mulla on aika lyhyet koivet :D toi kuva hämää

 • Reply sandr-A-licious torstai, joulukuu 12, 2013 at 01:18

  Brendan ooonpi pihkassaaaa :D

  vaadimme kuvamateriaalia herrasta. (ota vaik salaa, ettei se luule ittestään liikoja)

  • Reply Meri torstai, joulukuu 12, 2013 at 11:03

   haha, täytyy kattoo jos joskus vielä puhutaan :D

 • Reply Eve lauantai, joulukuu 14, 2013 at 10:57

  Kiitoos Yves Rocherin alekoodista!:) päädyin tilaamaan semmosen detox paketin mihin kuuluu kans kuoriva ja joku toinen rasva. Oli jo valmiiks -50% alessa ja siihen vielä päälle tuo sun alekoodi ni ei pitäny miettiä :-D ootan ihan intopiukeena et pääsen joulun jälkeen sen alottamaan! Kiitti vielä :)

  • Reply Meri torstai, joulukuu 19, 2013 at 03:30

   toivottavasti oot tyytyväinen siihen! :)

 • Reply anna lauantai, joulukuu 14, 2013 at 20:18

  Mäki haluun noin kiinteet jalat! Mut oon laiska :'( :D

  • Reply Meri torstai, joulukuu 19, 2013 at 03:30

   haha en tiiä tosta kiinteestä :D Kaikki lihakset vaa on kadonnu niistä

 • Reply Antsa maanantai, joulukuu 16, 2013 at 17:23

  Ollaan tulossa varmaanki uudens vuodels Kutalle juhlimaan. Mikäköhän ois the place to be? Mietin myös et saia ehkä joku ilta sillon uuveen jälkeenki liittäytyä kokeneemman balinatkaajan seuraan… :) Ilmottele! :)

  • Reply Meri torstai, joulukuu 19, 2013 at 03:29

   Mä en tiiä yhtään! Tai jos me ollaan Kutalla niin mennään varmaan Alleycatsiin alkuillaks ja sieltä sit rannalle ku vuos vaihtuu.. Tottakai saa liittyä :)

 • Reply Katja tiistai, joulukuu 17, 2013 at 17:08

  Moikka!

  Anteeks jo etukäteen, tiedän ettet oo mikään matkaopas/meteorologi/ennustaja jne, mut oisin halunnu vaan kysyä että miten pitkään oot reissaamassa tällä kertaa? ootko ollu indonesiassa tammi-helmikuussa koskaan? Onko sää tosiaan sitä että sataa kaatamalla päivästä toiseen, kun toiset taas sanoo että sadekausi meinaa vaan mukavia virkistäviä kuuroja ja että yleensä sataa vaan öisin? Ollaan itse tulossa sinnepäin maailmaa tammi-helmikuuksi, ja indonesia kiinnostaa kovasti.

  Pidä kivaa sielä ja kiitos jos jaksat vastailla! :)

  • Reply Meri torstai, joulukuu 19, 2013 at 03:28

   Se vaihtelee tosi paljon, nyt on ollu pari sellasta päivää et aurinko ei oo juurikaan näyttäytyny ja satanu kuuroissa, mutta jos ei oo tulossa tänne pelkästään grillaamaan itteään rannalle niin se ei varmaankaan haittaa. Helmikuun loppu on ollu aikasin mitä oon ollu ja sillon oli tosi hyvät säät. Mutta siis nytkin ulkona paistaa aurinko ihan siniseltä taivaalta, et ei se pelkkää sadetta ole :)

 • Reply Pepa lauantai, joulukuu 21, 2013 at 18:19

  Hahaha ei jeesus mä nauroin tolle sun muuttamisjutulle. Istun nimittäin tässä just lepposasti koneella tekemässä niinkin tärkeetä kun lukemassa blogeja ja huomenna pitäis olla muuttolaatikot pakattuna. Kai noi tavarat pakkautuu ittekseen ja kävelee samalla ulos? Vai paljonko velotat tommosesta 15min pikamuutosta? :DD

 • Leave a Reply