Buuuh.

Hello! Päivät taas suhannu ohi niin kauheeta vauhtia et ei mitään järkeä. Meillä oli eilen suomityttöjen kans pikkujoulut, käytiin Carrefourista, paikallisesta supermarketista hakee viiniä, juustoja ja tonttulakit ja kuunneltiin (ja ikävä kyllä myös laulettiin) joululauluja. Tänään vähän puhalluttaa. Olin aamulla altaalla hengailee ja siinä vaiheessa ku alko sataa ni pääs sellanen pieni ”jes” kun pysty hyvällä omatunnolla tulee huoneeseen piileksii.

Oon edelleen ihan täysin helisemässä mun korvan kanssa. Vasen korva on käytännössä kuuro ja lisäks se hiton tulehdus on levinny myös korvakäytävään. Kävin eilen lekurissa ja vaadin että saan jonkun korvaspesialistin. Ne sit soitti jonkun lääkärin paikalle toisesta sairaalasta joka tuijotteli mun korvia hetken ja tökki sinne jollain kipulla (muutama tuskan kyynel) ja kirjotti mulle jonkun ihan tappoantibioottikuurin joka pistää kropan kuulema ihan sekasin moneks viikoks. Ja siihen päälle viel kauheen määrän muita lääkkeitä ja tippoja. Jos noi nyt auttais. Mun pitää sunnuntaina mennä tarkistukseen, et onko lähteny parantuu. Jos ei oo, ni en haluu tietää mitä sit tapahtuu. En oo ihan varma et miten muistan että sunnuntaina on sunnuntai, saati sit et mun pitäis muistaa mennä sinne lääkärinvastaanotolle klo 11. Tulee olemaan tän loman suurin aivotyöskentely so far.

Oltiin sunnuntain pelaa Paintballia, ihan superhauskaa! Mä viel arvoin aamul et jaksanko lähtee mut onneks sit sain perseeni liikkeelle. Täytyy alkaa kasaamaan uutta porukkaa et pääsee taas pelaamaan! Suosittelen ihan ehdottomasti kaikille joilla on isompi porukka tääl tai jotka sellasen saa haalittua kasaan. Koko juttu oli tosi hyvin järkätty ja muutenkin kaikki toimi erinomaisesti. Paikan sivut löytyy täältä. Nyt oon täynnä mustelmia ja lisäks sain kaulaan hitin niin, että se näyttää siltä et mul ois fritsu. Hurmaavaa.

SAM_0448 Aina yhtä seksikäs noissa kamoissa.

Sara lähtee takas Suomeen, joten meen antaa viimoset halit neidille ja yritän sen jälkeen keksii elämän tarkotuksen. Carlos ehdottelee päiväkännejä, mutta luulen vähän että mulla on nyt tiukkaa tipatonta muutama päivä.

(Pee tulee torstaina ja saan kevyitä hyperventilaatiokohtauksia noin minuutin välein)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Ann tiistai, joulukuu 10, 2013 at 10:44

  Idonesian Aakkoset, pliis? Oon niin ulalla näistä.

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 10, 2013 at 17:57

   haha, täytyy alkaa ehkä selventää

 • Reply K tiistai, joulukuu 10, 2013 at 10:59

  Hei Meri ja voimia korvan kanssa! Mulla on nyt ”vähän” temppuileva netti, joten en alkanut lukea aiemmasta postauksesta, että onko joku vinkannut jo näistä korvatulpista:
  http://www.yliopistonapteekki.fi/fi/apteekkipalvelut/tuotteet/pages/product.aspx?pagetype=1&catalog=yasalescatalog&productid=771758(yabasecatalog)

  Joo, en tiedä, miten noita on sieltä saatavissa, mutta siis tollasia silikonisia suosittelisin, kun ne on nimenomaan tarkoitettu sitä varten, että suojaavat korvaa vedeltä. Toki siis vastaavia voi olla(ja varmaan onkin) muustakin materiaalista, mutta nuo nyt ovat itselleni tutut.

  Toivon todella, etä korva lähtisi paranemaan!!

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 10, 2013 at 17:57

   Löysin ihan vastaavia paikallisesta apteekista! Mulla ne tosin falskaa vähän, mutta luultavasti vaan siks että en osaa käyttää niitä viel :D

  • Reply dip keskiviikko, joulukuu 11, 2013 at 07:20

   Apua. Tostahan voi halvantua naama, jos se tulehdus pääsee levimään korvasta :-D

   • Reply Meri torstai, joulukuu 12, 2013 at 11:06

    sitä ootellessa

 • Reply M- tiistai, joulukuu 10, 2013 at 12:42

  Sä tarviit antibioottiin dipatun ns. tamponin sinne korvaan!!! Sitä pidetään 2-3 päivää ja käytävä aukee. Jos ei, niin uus tamponi taas muutamaks päiväks. It´s the only way!

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 10, 2013 at 17:57

   mä oon yrittäny tehä ite tampooneita ja työntäny korvan täyteen vanua aina tippojen laittamisen jälkeen et ne pysyis siel ees hetken…

 • Reply MM tiistai, joulukuu 10, 2013 at 15:07

  Hih. Carrefour – paikallinen supermarket. Ootko myös juonut paikallista Coca Colaa ja syönyt paikallisessa mäkkärissä? :)

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 10, 2013 at 17:56

   luonnollisesti! :D

 • Reply Erika keskiviikko, joulukuu 11, 2013 at 00:24

  Voi sua ja tota korvaa!! :/
  Mä tiedän että siellä ei varmaan malta olla paikoillaan ja lepäillä, mitta suosittelisin lämpimästi nyt sellasta 48 tunnin breikkiä kaikesta että saisit ittes terveeks ennenku pahenee vaivat entisestään! Eli pari vuorokautta ilman alkoholia, aktiviteettejä, aurinkoa, allasta ja alastomia miehiä ;) Linnoittaudut yksin huoneeseen hyvän sapuskan ja läppärin kaa ja parantelet korvan kuntoon ennenku ryntäät seuraaviin reintoihin! Voi tietty tuntua ärsyttävältä ja turhalta sillä hetkellä, mutta trust me – aika ei mee taatusti hukkaan, asia palkitsee itse itsensä kun tervehdyt nopeammin etkä varmasti oikeesti missaa mitään tähdellistä! :) Sulla on onneks piiiitkä reissu vielä edessä, enemmän tuut katumaan sitä jos oot puolet ajasta sairaana! :(

  Tsemppiä ihana Meri! <3

  • Reply Meri torstai, joulukuu 12, 2013 at 11:07

   Joo yritin ottaa iisimmin, ihan vaan kotona ei vaan malta olee ku tulee hulluks :D Täytyy toivoo et tää nyt tästä…

  Leave a Reply