Style Secrets

Unohdin tossa unenpöpperössä aamulla postatessani kertoa, että Yves Rocherilla on käynnissä Style Secrets-kamppanja johon on bloggaajien lisäks tunnettuja suomalaisia kertonu omia kauneussalaisuuksiaan tai tunnustustuksiaan. Löytyypä sieltä myös allekirjoittaneen keino saada huulet pulleamman näköiseksi :) Käykää kurkkimassa jos kiinnostaa! Oli tosi mielenkiintosia vinkkejä ja positiivisen paljon ihan uusiakin juttuja !

meripee

Sivuilla voi myös jakaa myös oman tyylisalaisuutensa ja voittaa matkan Pariisiin!

Mun lukijoille Yves Rocherilta saatu koodi FASTFORLOVE25 (huomaa muuttunut kirjoitusasu :D) koodilla 25% alennus voimassa 16.12 asti! Toimitus on ilmasta koko joulukuun! Hyvä hetki tilata joululahjoja :)

Yves Rocher – Mainosyhteistyö
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ann perjantai, joulukuu 6, 2013 at 17:06

  Vähä kämäsen olonen tuo kampanjasivu. Tällä hetkellä ei ainakaan worki yhtään

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 19:21

   mulla toimi kans huonosti mut luulin et johtuu vaa mun netistä laitan viestin eteenpäin ! kiitos tästä :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post