kuka niitä päiviä enää laskee?

Edelleen aika puolikuntosena. Alkaa loppuu huumori tän hiton kipeilyn kanssa. Kävin eilen hakee uusia troppeja lääkäriltä joka oli sitä mieltä ettei täs oikein mitään voi tehä ja sain käskyn takas jos ei parin päivän sisään ala helpottaa. Ens kerral pitää järjestää meteli et haluun jonkun oikeen korvalääkärin enkä mitään 14-vuotiaan näköstä pikkutyttöä kattelemaan mun korvia. Ylireagoin tähän ehkä vähän, mutta tää vaan on niin vittumainen vaiva josta haluu päästä mahd pian eroon eikä kärsivällisyys oo koskaan ollu mun parhaita ominaisuuksia. Sain eilen ruokaa alas ekaa kertaa pariin päivään ja rauhottelin mahaa sen jälkeen viel parilla jekkupommilla, kun törmättiin raflassa pariin vanhaan tuttuun jotka halus ehdottomasti ostaa tervetuliasdrinkit. Tosi terveellistä. Yritin käydä tyttöjen kanssa baarissa, mut istuin vaan hiljaa koko illan ku vitutti ku en kuullu toisella korvalla yhtään mitään ja muutenki kunto vähän huono. Hiippailin aika vähin äänin kotiin ennen puolta yötä ja nukuin taas kiltisti yli kymmenen tuntia.

Mut oli ihan tervettä ehkä nähä muitakin ihmisiä kun Saraa ja Brendania (ei sillä että teissä ois mitään vikaa :D ) Solilla oli kauhee tarve esitellä mut puolelle baarille ja annoin varmaan hyvän kuvan itestäni ku olin niin vaitonainen.

Ois kiva voida oikeesti tehä jotain, eikä vaan nököttää ja tuijottaa eteenpäin tai maata kyljellään ja oottaa et korvatipat imeytyis. Ei huvita mennä rannalle tai altaallekkaan, ku en saa mennä kuitenkaa uimaan ja tuol on niin törkeen kuuma ettei paikallaankaan oikein pysty olee. Tää ei oo hyvä koska oon ihan vitivalkonen joka sit taas sotii kaikkia mun kauneusihanteita vastaan. Rankkaa!!

Sain VIHDOIN vastattua kaikkiin kommentteihin, sori että kesti niin ikuisuus. Yritän tsempata niiden kanssa.

Mun koko vasen puoli hiuksista on ihan korvamädässä ja rastoilla, niin voisin mennä suihkuun ennenku Brendan iskee tänne taas yllätysvisiitille. Tosin se on nähny suurinpiirtein kaiken, mutta kai silläkin miehellä täytyy joku raja olla että koska menee yli.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply surku perjantai, joulukuu 6, 2013 at 10:34

  Nämä korvatulehduspostaukset ovat niin sääliä herättäviä. :'( Mulle iski elokuussa järkyttävä flunssa ja olinkin _kaksi viikkoa_ kipeänä sopivasti just silloin, kun ois pitänyt olla tahkoamassa reissurahoja ylityötunneilla ja nauttia Suomen loppukesästä. Silloin kans sain tuta ensimmäistä kertaa sitten lapsuuden noita korvaoireita ja se kipu on kyllä ihan toisesta maailmasta. Luulin kärsiväni tulehduksesta pidempäänkin, mutta viimeisellä lääkärireissulla selvisi, että flunssailun vuoksi oli vain paineet pään sisällä niin vituillaan, että korvan ja puolen naaman hulluksitekevä järjetön kipu johtuivat siitä. Ei kyllä tartte kokeilla uudestaan, ehdin kehitellä jo vaiks mitä kauhuskenaarioita sen kivun kovuuden perusteella.

  Mutta toivottavasti toi nyt lähtisi taittumaan! Koita ajatella sitä ”kivempi itkeä jaguarissa kuin ladassa sanontaa” eli ehkä toi on tavallaan kivempi kärsiä Balilla kuin suomalaisen joulukuun räntäpimeydessä. :D Toisaalta Suomessa sais kyllä varmemmin hyvää lääkärihoitoa.

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 13:00

   Joo siis mä oon analysoiny itelleni kaiken mahollisen aivokalvontulehduksesta lähtien, koska ei pelkkä korva voi tuottaa tällasta tuskaa ja vaivaa :D

   Joo, siis Suomessa kaipaa kyllä lääkäriä joka puhuu samaa kieltä, muuten en valita sairastaa täällä :D

 • Reply Jenina perjantai, joulukuu 6, 2013 at 16:57

  Jos antibiooteista ei tunnu olevan apua niin silloin kannattaa hakeutua sellaiseen paikkaan/maahan missä ne tekee bakteeriviljelyn sun korvaeritenäytteestä. On hyvin mahdollista että syöt aivan väärää antibioottia ja silloin tapat vaan normaaliflooraa josta sulle olisi oikeasti hyötyä ja tulehduksen aiheuttaja kiittää. Ja missään nimessä niitä kuureja ei kannata jättää kesken vaikka tuntuiskin että ne alkaa tehoamaan.

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 19:24

   joo ens kerralla vaadin sen. Oon lukenu liikaa nettijuttuja missä tätä koko juttua on vähätelty, ni en tiiä miten hysteerinen voin olla olematta hullu :D

   • Reply Jenina perjantai, joulukuu 6, 2013 at 20:49

    Veikkaan että et ole vielä ylittänyt sitä hysterian rajaa et olisit hullu :D Sitten kun et suostu poistumaan lääkärin luota, raja on lähellä :P

    • Reply Meri lauantai, joulukuu 7, 2013 at 11:44

     ens kerralla en suostu ennenku joku on tyhjentäny mun korvan :D

 • Reply mira perjantai, joulukuu 6, 2013 at 17:25

  Moi Meri! Olin kans Balilla tana vuonna samaisen valikorvan tulehduksen kanssa. Menin BIMC:n jossa kavin 2-4 paivan valein ja kun molemmat korvat 2 viikon jalkee oli edelleen tulehtuneet, ne kutsu Mataramist mulle spessun korvalaakarin. Se puhdisti mun korvat ja anto tykit laakkeet ja toinen korva aukes viel samana iltana. Laakarin tilaus tietty maksaa hunajaa, ite sain SOS Finlandin kautta maksusitoomuksen eli en maksanu penniikaa. Ehka sakin voisit saada tommosen sopimuksen ja korvat/paan kuntoo. Voimia hirmusesti, kipu oli mullaki kamala, en haluu samaa enaa ikina! Sun blogi on hauska ja ihana, mun lemppari :)

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 19:15

   Joo ens kerral pysyn tiukkana et nyt oikee korvalääkäri tänne, makso mitä makso. Et ottaa viljelyt jne. Kiitos tästä, osaan pysyy tiukkana! :)

 • Reply M lauantai, joulukuu 7, 2013 at 12:32

  Kuullostaa siltä että pari päivää antibioottiliuokseen kastettu ns. tamponi korvassa tekis terää!
  Todellakin tarvitset ihan oikean korvalääkärin ja mahd. pian!

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 8, 2013 at 05:37

   mä pohdin itseasiassa tossa joku päivä että työnnän koht tamponin korvaan ku se vuotaa edelleen jotain limaa..

 • Reply Henriikka lauantai, joulukuu 7, 2013 at 19:11

  Tsemppiä! Miulla oli kerran aivan kammottava korvatulehdus luokkaa kohtasahaanpäänirti, johon ei ensimmäiset eikä oikein toisetkaan antibiootit tehonnu. Sitten menin oikealle korvalääkärille, joka huuhteli korvan pirtulla (ihan kuin olisin syntyny uudestaan, taisin tanssia kotiin!) ja anto jonku bakteerilääkkeen, koska antibiooteista ei siis ois ollukaan hyötyä. Suosittelen joo siis hommaamaan jonku spesialistin, yleislääkärit vaan kai heittää lonkalta jotain troppeja…

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 8, 2013 at 05:36

   Joo pakko vaatia. Mul putsattiin korva viimeks alkoholilla, mut haluun jonkun superpuhdistuksen ja kaiken ton liman pois korvasta.

 • Reply rebekkaeleonoora sunnuntai, joulukuu 8, 2013 at 01:20

  apuva!oon lukenu sun blogia josksu aikasemmin ja nauttinu niin paljon sun kirjoitelmista, ihan mielettömiä! ja nyt tulin vuoden tauon jälkeen tiirailemaan ja näin SOL-nimen. ONKO TÄÄ ALLEYCATS SOL?sano terkkuja rebekalta suomesta haha!mieletön tyyppi!

  ihanaa joulun odotusta balille!

  • Reply Meri sunnuntai, joulukuu 8, 2013 at 05:35

   Joo alley Sol :) Yks mun suosikki-ihmisistä täällä :)

  Leave a Reply