Sleepless in Kuta

Mun aamu alko ihan huipusti. Heräsin suht aikasin, pakkasin kamat ja lähin rannalle kävelee ku törmäsin pariin kaveripoikaan jotka oli kans menos beachille. Pohdin siinä kun pojat kisko aamukaljaa ja mä kiltisti lipittelin vettä, että mulla vois olla huonompikin tapa alottaa maanantai kun istua auringossa viiden ihan kivannöksen pojan kanssa.

Mut sit ku tulin rannalta kotiin ni oli sellanen ol et korva on lukossa, et varmaan menny vaa vettä korvaan. Oon kokeillu kaikki maholliset poppakonstit, mut lukko ei vaan aukea lisäks särkee ihan saatanaasti.  Uaah oon upgraidannu mun kurkkutulehduksen korvaan. Mulla on jokus ollu aikuisena korvatulehdus ja vähän särki oli hutera olo ku tasapainoelimet kai vittuili. Nyt tää särky on jotain ihan järkyttävää, ajattelin päivällä viel et annan olla ja kävin apteekista vaan hakemasssa jotain antibioottitippoja joiden pitäis viedä kipu pois ja samalla myös tulehdus. No ei oo kauheesti auttanu. Jos nyt selviäisin yön yli ja käyn aamulla vaatii jonkun puhdistuksen mun korvaan ja tarkistaa et sinne ei muninu yön aikana esim hämähäkki tai pikkukala menny uidessa ja mitä näitä kauhutarinoita nyt on. Tää on vittumaisin kiputila hetkeen,

Ai ja multa lähti ääni eilen ja kuulostan ihan sammakolta. Käytiin Solin kanssa dinnerillä ja se loppulopuks vaan hymyili ja nyökkäili ku ei jaksanu varmaan enää kysyä et misstä hitosta puhun ku raakuin siihen malliin. Kävelin Alleycatsin ovelle, totesin että se on tyhjä ja tulin kotiin kattoo leffaa.

Villi villipäivä!

Ja hei,

Päivän menneet rahat :

Asuminen : 120 000
Vitamiinivesi (aka-aamupala): 8000
Lounas : Nachot ja Light Cola 38 000
Pyykit : 30 000
Korvatipat : 105 000
Dinner: Vuohenjuustosalaatti ja vesi: 59 000
Vesi ja Panadolia kaupasta: 9500

= 369 500 rp on nykykurssilla n. 24 euroa. (en muista et kurssi ois koskaan ollu näin hyvä! Nostin 3 miljoonaa ja tililtä oli lähteny 202 euroa.)

Ruokarahat ois helposti saanu johonkin 40 000 yhteensä koko päivältä jos ei alemmaski. Vesipullon voi saada varmaan 2000, mutta kermaperseilen ja ostan vettä joka maksaa tossa lähimmässä kaupassa 4500. Korvatipat oli aika iso osuus

PS: SANNA LÖYDÄ MUT!!!!! :D Meidän on LÄHDETTÄVÄ ulos huomenna! (olettaen ettei multa puutu korvaa)

PSS: Ihanaa et jaksatte kommentoida! Luen kommentit kyl pari kertaa päivässä puhelimella, mut sil vastaaminen on superraskasta! Otan Padin mukaaan huomen aamupalalle, niin sil on helpompi vastailla :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply ansku maanantai, joulukuu 2, 2013 at 17:07

  ääh mun täytyy varmaan kohta lopettaa tän sun blogin lukeminen.. :s hirveetä lukee näitä sun juttuja taas sieltä ku ite vaan haaveilee täällä kylmässä ja pimeessä suomessa! Eniten ehkä ottaa päähän ku itelläki ois aikaa ja rahaaki lähtee sinne mut mun kaveripiiriin ei oo siunaantunu yhtäkään menevää tyyppiä ja ajatus yksin matkustamisesta vieraaseen paikkaan vähän hirvittää… ohmy… ehkä mä sit vaan jatkan näiden sun kuulumisien lukemista! :)

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:10

   Joo en mä tiiä uskaltaisinko mäkään enää lähtee mihinkään vieraaseen mestaan :P

 • Reply Nomi maanantai, joulukuu 2, 2013 at 17:09

  Jee kiva tietää vähän Balin hintatasosta, just tsekkailin tänään lentoja ja hotelleja! Täytyy heti joulun jälkeen ostaa jo lennot :) Aateltiin hotelli ottaa Legianilta, joka ilmeisesti on ihan 10 minuutin päästä Kutalta?

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:09

   Riippuu vähän mistä kohtaa Legiania, mut jos löytää esim läheltä double six – rantaa tai padmaa ni on aika lähellä kutaa jo :)

 • Reply Heli maanantai, joulukuu 2, 2013 at 17:16

  mulle iski ihan jäätävä silmätulehus kesällä briteissä ollessa ja sielähän menee se että pitää rekisteröityä eka ja sit pitää käyä joku haastattelu sitä rekisteriä varten ja sit siitä ehkä muutaman päivän päästä vasta saa lääkäriajan. en menny. käytin jotain bootsin tms antibiootti silmätippoja. kyllähän se ohi meni mut näköki huononi :DD ei se paljoo huonontunu. aikasemmin -0,25 ja nyt -0.5 ei paha. ei tarvinnu käyä lääkärisä:D ei ees kaduta! :D ja norjassa kaks vuotta sit poksahti korva lennolla ja se turpos ja tulehtu ihan totaalisesti niin oottelin kaks päivää ennen ku raahauduin tulkin kanssa lääkärille joka kielsi lentämästä kuukauteen ja anto tippoja jotka tukki korvan niin että se alko tinnittään joka aiheutti unettomuutta joka sit sai mut aivan raivon partaalle. lopulta lopetin niitten helvetin tippojen käytön ja lensin kahen viikon päästä suomeen lomalle ja kävin hakeen syötävät antibiootit :D eli mikä tässä on opetus. ei sitä turhaa kannata mennä lääkäriin :D ei niistä oo hyötyä:D

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:08

   hahah voi ei. :D

 • Reply Rosa maanantai, joulukuu 2, 2013 at 17:41

  Moikka! Tiedätkö yhtään miten helppoa/vaikeaa Balille olisi päästä töihin? Esim. kauppaan tai vaikka tarjoilijaksi :) vaikuttaa mukavalta paikalta viettää esim. välivuotta mutta rahat pitäisi jostain saada :D
  Plus kiitos ihan mahtavasta blogista, piristät mun päivän joka kerta! :)

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:07

   jos haluu ihan laillisesti olla töissä niin luultavasti joutuu työluvasta maksamaan enemmän kun mitä tienais rahaa täällä ollessa :P

 • Reply Kukkuu maanantai, joulukuu 2, 2013 at 18:16

  Moikka! Pakko heittää nyt kommentti tähän väliin!
  Mä alotin seuraa sun blogia joskus aikoja aikoja sitten ja luin ahkerasti aina kun se blogloviniin päivittyi. Nyt en sit oo johonki 6kk lukenu ollenkaa sun blogia ja meinasin jo että poistan niitä blogeja tuolta bloglovinista mitä en oikein enää oo seuraillu. Nyt sit kuitenkin noin viikon sisällä oon taas alkanu lukee näitä sun postauksia ja mä nauran aina täällä ku joku hevonen ja saat aina hymyn mun huulille kaikilla sun kommelluksilla ja heitoillas :DD Sun kirjoitukset on aina niin hauskoja ja mielenkiintosia et nyt kolautan itteeni päähän (ja kovaa) et miks helvetissä en oo tätä lukenu aikoihin?!?!?!?! Ihan mahtavaa ku oot noin rohkea ja toteutat itsees ja unelmias just esim noin et uskallat lähteä maapallon toiselle puolelle (ite en koskaan uskaltais, ja vaikka mahdollisuus ois amerikkaan päässä opiskelemaan ja asumaan ni ei, ei oo rohkeutta). Joten mä nostan hattua sulle ja toivon kaikkea hyvää sulle siellä reissussa ja jatkossakin! Ja ehdottomasti jatkan nyt seuraamista yhtä ahkerasti kuin silloin joskus, (ja kolautan taas itteäni päähän et mul on varmaan niin monet naurut jääny nauramatta kun en oo sun blogia lukenu). Jatka samaan malliin noita hulvattomia kommelluksia ja niistä hauskasti kertomista!

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:07

   kiitos, ihana kommentti joka sai hymyn huulille <3

 • Reply Sanna maanantai, joulukuu 2, 2013 at 18:47

  Aww koitin ettii sua alley catsist enkä löytäny ni tulin himaan nukkuu. 5A! Huomen ulos!! Tuu koputtaa mun ovelle :D i hope that im right sanna hahaha…babyyyyy!

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:06

   puspus! tänää lähtee!

 • Reply joinnnn maanantai, joulukuu 2, 2013 at 19:03

  Kysymyspostaus kadonnu… nykyään sun postauksia vaan häviää/ei näy/mobiiliversio on niin syvältä sieltä ittestään..

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:06

   mä mokasin ite sen kansssa… :( Joo nyt tehtiin jotain päivityksiä niiin kaikki ei vissii iha toiminu niiku piti…

 • Reply maiju maanantai, joulukuu 2, 2013 at 21:18

  Voin vaan kelaa sitä tunnetta ku nostaa automaatilta kolme _miljoonaa_ … who cares et se on eri valuuttaa ja massia ei sit käytännössä iha nii paljoo ookkaa :DD
  Pidä hauskaa siellä hyvännäkösten jätkies kanssa;)

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:05

   aina! :)

 • Reply Jenina maanantai, joulukuu 2, 2013 at 22:03

  Ihan asiasta toiseen mutta kai olet huomannut jo tämän työilmoituksen: http://aussiehair.tumblr.com/job
  Niin tehty sulle!

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:05

   oi vähänkö ois unelmaduuni :D

 • Reply niina maanantai, joulukuu 2, 2013 at 22:16

  Hei ihan superia et oot jaksanu päivitellä näin useesti! Toivottavasti paranet pian ja juot just sen verran viiniä et kirjotat överihauskoja postauksia! ;)

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:04

   Haha toivottavasti en! :D

 • Reply Katja maanantai, joulukuu 2, 2013 at 23:13

  Toi korvakipu on kamalaa! Mä olin kipee joskus olikohan tän vuoden alkupuolella, ja sitten yhtenä päivänä iski toiseen korvaan ihan JÄRKYTTÄVÄ korvakipu. Itkin kotona ja mietin että lähenkö ensiapuun vai mitä hittoa teen. Googlasin kaikki mahdolliset korvakivun lievitysjutut ja kun mikään ei auttanu nii vedin pienen overdosen särkylääkettä. Taisin vetästä ainakin 2 tai todennäkösemmin 3 800mg buranaa ja sillä kyllä vintti pimeni ja nukuin muutaman tunnin ja kun heräsin nii korvakipu oli poissa! Mutta se oli kyllä ihan järkyttävä parituntinen mitä siitä korvakivusta kärsin, en sit tiedä oliko se tulehdus kun en ikinä menny lääkäriin sen takia kun se kerta meni ohi…

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:04

   mul ei mikään särkylääkemäärä auttanu ni aattelin parempi lähtee lekuriin… onneks lähin!

 • Reply Anni tiistai, joulukuu 3, 2013 at 01:01

  http://www.iltasanomat.fi/matkat/art-1288627637920.html

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:03

   :(

 • Reply laauur tiistai, joulukuu 3, 2013 at 06:48

  ahahahahaa kiitos aamun piristyksestä! aamukahvit lens näytölle heti ton ”nostin kolme miljoonaa”-kommentin jälkeen. :D

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 04:59

   :)

 • Reply Emmi L. tiistai, joulukuu 3, 2013 at 12:37

  Repesin tolle, että kuulostan ihan sammakolta :D Toivottavasti korvat ja muutkin ruumiinosat lähtee paranemaan!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 04:56

   kiitos! :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post