kaksi päivää.

Se, että mun lähipostissa muistetaan mun sotun loppuosa ulkoa, ei oo ihan puhdas sattuma. Mä myös asioin sielä varsin usein. Tänään viimeks, kun kävin hakemassa mun Sheinsiden paketin, jota odotin saapuvaks noin kolme viikkoa sitten. Hämmentävä kauppa, välillä tuotteet tulee viikossa, välillä saa odottaa kuukauden. Sain just sähköpostia viime viikolla, jos oisin halunnu valita taas kaupasta jotain itselleni, mutta kieltäydyin kunniasta, koska en en jaksa uskoa, että ne ois ehtiny perille ajoissa.

Koska näille mun kahdelle suomessaolopäivälle en periaatteessa tarvitse uusia vaatteita, lähti vaatteet samointein kiertoon. Pikkusisko varas ton ristipaidan ja äiti molemmat neuleet. Äiti varsinkin on ymmärtänyt vasta nyt, miten kätevää on kun tytär bloggaa. Oon ollu muutamassa blogitapahtumassa sinä aikana ku oon kotona asunu ja äiti on ensimmäisenä mun goodiebagien kimpussa kun tuun kotiin. Oon varustanu shampoilla ja rasvoilla koko perheen seuraavaks kolmeks vuodeks.

2013-11-19

neule 1 | ristipaita | neule 2

Eilen sain metrin korkusen muotokuvan itestäni. Oon pohtinu sen sijotuspaikkaa ja pohdin mm. seuraavaa. Se laitetaan meijän ruokapöydän nurkkaan, mun paikalle. Mun perhe ei ees tajua että oon Indonesiassa. Kerran kuukaudessa sitä voidaan lainata iskälle ja se voi pitää taulua sohvan nurkassa muutaman tunnin. Puhun niin vähän ettei kukaan huomaa eroa. Kerran parissa kuukaudessa se lähetetään Vaasaan Hennan luo, vaatimuksena että taulu otetaan mukaan Fontanaan ja viedään ysäripuolen tanssilattialle. Tätä voidaan jatkaa siihen asti että oon taas valmis tulemaan Suomeen jollon voin piilottaa vara-Merin johonkin kaappiin siihen asti, että muistan taas ne kaikki syyt miks en oo onnellinen Suomessa. Kätevää eikö?

Mulla on huomenna viimonen työpäivä. Vikoissa työpäivissä on aina sellanen kevyt hysteria päällä ja vuoro menee sekunnissa. Sit enää perjantai. Ja sit lähtö. Kertailin Jonnalle tänään mun aikataulua ja kerroin olevani sunnuntaina perillä. Jonnan kommentti asiaan oli ”ja maanantaina oot rakastunu

Fingers crossed.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Annie keskiviikko, marraskuu 20, 2013 at 17:42

  Mitä lääkkeitä sä yleensä käyt hakemassa lääkäriltä ennen reissua?:)
  Tai paremminkin kai et mitä reseptejä.. Myöntääkö lääkäri helpoSti ”varoiks” näitä lääkkeitä?!:o

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 20, 2013 at 19:00

   en oo koskaan kysyny. Varmaan jotkut ripuli tms lääkkeet saa helposti, mutta en oikein muita keksi mitä vois tarvita :D

 • Reply Sofia keskiviikko, marraskuu 20, 2013 at 18:20

  ”Pyhässä rakennuksessa seksiä harrastanut pariskunta aiheutti skandaalin Balilla.” Onneks et oo vielä siellä, muuten olisin huolestunut tästä uutisesta :D

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 20, 2013 at 18:59

   hahaha :D

 • Reply Elina keskiviikko, marraskuu 20, 2013 at 22:27

  Määpä tilasin just ekaa kertaa SheInsideltä, odotin pakettia kolme (!) kuukautta, tuli vain perille vaikka usko loppu moneen otteeseen :D

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:23

   aah voi raivo :D

 • Reply Marita torstai, marraskuu 21, 2013 at 10:33

  Moikka hei nauti olostasi Balilla ja muista tulla tänne päivittelee välillä kuvia :)) Note to Meri: ikinä ei voi olla kuvii vaaleasta hiekasta ja surffilaudoista liikaa ;))
  Mä lähen ite työharjoitteluun Barcelonaan 3vko päästä ja 5kk ajaks tilasin ihan vaan MUUTAMAN pullon tota detoxia..jos se ei toimi tuun tekee reklamaation sulle ;) :D
  Turvallista lentoa :)

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:22

   Pidän mielessä! :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post