3 päivää ja 21 tuntia lähtöön.

Mä muistan miettineeni viime yönä että tästä on pakko kirjottaa blogiin, mutta en oo varma että koskiko se jotain mitä mulle tapahtu unessa vai jotain tosielämän tapahtumia. Veikkaan unta, koska muuten ei oo tapahtunu yhtään mitään ja mä oon kuitenkin ihminen joka saa tehtyä kärpäsestä härkäsen helposti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ah, tää tai liittyä siihen että muistin nähneeni yhen mun aussikaverin Nickin istumassa steissin portailla joidenkin tyttöjen kanssa ja mietin et pitää kysyä blogissa et kenellä on ausseja kylässä. Tästä siis uneksin, eli sekin ehkä kertoo kuinka jännittävää elämä onkaan.

Sain eilen pakattua. Olin pakannu jo kerran, kunnes tajusin että mulla ei oo mun rantapyyhettä mukana. Jouduin purkamaan laukun, tein karsintaa vaatteista (otin pois kaks toppia) ja lisäsin sen pyyhkeen. Ja yhen paidan ja yhet shortsit ja hiuslakan ja hammastahnaa. Sain matkalaukun vetoketjun kiinni istumalla sen päällä. Paino 19,6 kg. Nyt keksin ainaki pari kosmetiikkajuttua jotka haluisin viel mukaan,. Toki mulla on viel 400g painovaraa ennenku ylittyy se sallittu 20kg ja koska periaatteessa lentoyhtiöt on aika joustavia niin kauan ku se on alle 21kg niin mulla on vähän yli kilo pakkausvaraa vielä. Ja kosmetiikkaa on hyvä ottaa mukaan koska se katoilee pikkuhiljaa. Ihan siltä varalta että tulee shoppailtua jotain. Viimeks mun matkalaukku paino mennessä jotain 15kg luokkaa ja silti oli liikaa vaatteita mukana. Tosin nyt oon esim tuplannu alusvaatteiden määrän ja sellaset pienet pitsiriekaleet tunnetusti painaa ihan helvetisti. Ei oo helppoa ja vois kuvitella että sitä pikkuhiljaa jo oppis balipakkaamisen jalon taidon. Loppupeleissä mulla on yhet tai kahet shortsit ja parit topit joita käytän jatkuvasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ajattelin että jos muistan ni voisin tehä listaa siitä et mitä oon mukana jahka pääsen perille. En mä tiedä kiinnostaako ketään, mutta silti Jos siitä näkee että mitä on ainkaki jättäny pois jos on saman ongelman äärellä ku ite pakkaa. Niinkun kaikki hiuslaitteet. Viimeks raahasin föönin mukaan ja föönasin hiukset kolmen kuukauden aikana ehkä kerran tai kaks. Jätin pois. Kihartimet, suortistusraudat jne pois. Kenkiä mulla on kahet släbärit, musta ballerinat (jos sataa ni släbärit on liukkaat, muuten en koskaan pidä baltsuja) ja varrettomat converset jotka jalassa lennän. Ei muuta. Bikineitä mulla on ehkä kahetkymmenet, mutta viimeks ku oli puolet vähemmän niin kärsin koko ajan akuutista biksupulasta ku olin viikon jälkeen kyllästyny kaikkiin.  Niitä on ihan liikaa. Lisäks oon pakannu jokaikisen hiuspinnin joita oon tästä talosta löytyny koska ruskeita hiuspinnejä ei oo keksitty viel Indoissa. Kaikki on mustia ja nekin on ihan superkalliita. rRuskeita ja kultasia pinnejä pitää käydä siis hakemassa ehkä paketit viel hennesiltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun pitäis tehä ennen duunia nopee reissu Ikeaan. Mun kaverilla oli oma tyyny mukana viimeks ja olin niin uskomattoman kateellinen siitä että en kestä. Jos kävisin ostamassa Ikeasta tyynyn, niin saisin sen tyhjiöpakattuna mukaan, eli se ois helppo työntää laukkuun, eikä vies niin paljoa tilaa ku normaalisti. Toisaalta oma tyyny lentokoneessa ois aika luksus, mutta en oo varma että kehtaanko kulkee tyyny kainalossa pitkin kenttiä.

Ei oo helppoa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

31 Comments

 • Reply Ann tiistai, marraskuu 19, 2013 at 12:31

  Hei Meri! Tuskin sinuu kiinnostaa, mutta koska välttälen töiden tekoa viimiseen asti niin laitan sulle nyt listan pakkausvinkkejä.

  Tyhjiöpakkaa kaikki vaatteet. Säästää ihan rutosti tilaa muille asioille kuten kosmetiikalle ja kengille. Muista kuitenkin, että tilavuus ei vastaa painoa.

  Kerää vaatteet sängylle, pakkaa mukaan etupäässä vaatteita jotka sopivat toistensa kanssa, sekä myös kohteen mukaan. (sulla helppoa kun tiedät tasan mitä siellä pitää päällään). Tarviitko tosiaan niitä toppeja, jotka ei kuitenkaa oo ”niin kivoja”. Tuleeko niitä käytettyä kuitenkaan?

  Bikinit.. Karsi määrästä, ota niitä lemppareita. Yhistele eri ylä- ja alaosia niin et kyllästy heti.

  Pakkaa mukaan sellaista joka on kohteessa selkeästi kalliimpaa kuin Suomessa (shampoot, aurinkorasvat jne.)

  Oman kokemuksen mukaan kosmetiikkaa kannattaa ottaa tollaiseen mestaan hyvin kevyesti. Harvoin tulee kuitenkaan tehtyä mitää meikinpohjustusvoide-meikkivoide-peiteväri-puuteri-poskipuna-aurinkopuuteri-luomarit-higllighter-valokynä-rajaukset-ripsarit-comboa kun akikki sulaa 10 minuutissa. Omat suosikit tropiikisa, aurinkopuuteri (käy myös luomiväristä), 1-2 huulipunaa/huulikiiltoa, ripsari, peiteväri silmänalusille ja joku kevyt bb-voide tai esim lumenen niitä rusketukenkorostus ihmevärejä.

  Käy vielä kerran läpi asioita joita ostat aina sieltä, äläkä raahaa sellaisia mukaan (ainakaan monia).

  Okei, pakko tehä töitä. Kuten sanottua, olet varmasti tietoinen näistä kaikista, mutta rakkauteni pakkaamiseen on kuihtumaton. Hyvää reissua!

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 19, 2013 at 22:33

   Ihana :D

   Mä en oo jostain syystä ikinä oppinu niitä tyhjiöpakkauspusseja. Tai mulla oli niitä ausseissa mukana, mut en sit kokenu että ne olis säästäny sitä tilaa niiiiin paljoa.

   Joo toi yhdistely-juttu pitäis tehä vaatteissa varsinkin. Bikineissä mulla on pari yksinkertasta yläosaa johon on sit helppo yhdistää mikä tahansa ala-osa, mutta silti lähti käsistä toi määrä.

   Shampoot ja aurinkorasvat on pakattu ja ne painaa yhteensä varmaan 5kg :D Meikkejä en oo viel ees pohtinu, mutta aika pienellä määrällä oon yleensä menny. Tai ku en arkenakaan käytä juurikaan meikkiä, niin tuolla sit viel vähemmän..

   • Reply Ann keskiviikko, marraskuu 20, 2013 at 19:43

    Jostain todella oudosta syystä rakastan pakkaamista. Kokeilehan tyhjiöpakata näin: Ota pussi (o really). Kaikki topit,t-paidat yms vaatteet jotka on suht ohuita kannattaa rullata. Housut, jos on bleiseriä tai muuta niin taitella. Täytä pussi tasasesti koko matkalta. Sulje pää ja ala rullata suljestusta päästä lähtien. Rullaa niin kauan että pussi ei enää käänny ja sitten istu rullatun pussi päälle polviltaan. Oon kyl todennu että tuolleen ne vie vähemmän kun puolet siitä alkuperäsestä tilasta. Jos asuisin sun lähellä vaatisin tulla demonstroimaan.

    Mun pitäis varmaan harkita tyhjiöpakkauspussinmyyjän uraa.

 • Reply Heli tiistai, marraskuu 19, 2013 at 12:34

  Mulla on itellä aina junassaki omat viltit mukana niin eihän se tyyny niin paha ois ottaa mukaan lennolle. varsinki noin pitkälle lennolle :D

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 19, 2013 at 22:30

   Mullahan on siis myös oma viltti mukana, mutta ajattelin että pidän sen matkalaukussa ja otan perillä vasta käyttöön, ei tartte lainata niitä lentokoneiden vilttejä.

 • Reply Noora tiistai, marraskuu 19, 2013 at 12:40

  Joo tee ihmeessä sellainen lista sit! Oon maailman huonoin pakkaaja, voin helposti ottaa pelkälle viikonloppureissulle matkalaukullisen kamaa enkä oikeesti tarvii niistä kolmasosaakaan. Tarviis opetella vähä karsimaan sitä tavaraa, mutku sit harmittaa, jos joku ”tosi tärkee” juttu ei ookkaan mukana…

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 19, 2013 at 22:29

   Mäkään en oo erityisen hyvä pakkaaja ollu nyt, kun on tavaraa niin paljon mukana :D

 • Reply Heidi tiistai, marraskuu 19, 2013 at 13:25

  Eikös laukku saa nykyään painaa melkein millä tahansa lentoyhtiöllä vähintään 23kg? Kannattaa vielä tarkistaa! :)

  Mutta oh lord tota biksujen määrää! :D Mulla ei oo eläissäni ollu noin monia, siis yhteensä. :D :D

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 19, 2013 at 14:33

   Lipussa lukee et 20kg :( mä oletin et ois 23, mut ei näköjään…

 • Reply Sonkku tiistai, marraskuu 19, 2013 at 15:06

  Pakko kysyä, että mistä sä löydät ja ostat hyviä bikiniyläosia?! :D mulla on D-kuppi enkä nyt koe tätä mitenkään ihmeellisen isoks, kyllä rintsikoita löytyy, mutta biksut! D-kuppi tuntuu samalta kuin A-kuppia kokeilis eli ei hyvä.. Oon ymmärtäny että sullakin ois rintoja enemmän, niin pakko konsultoida :D tykkäisin kuitenkin kivan näkösistä biksuista mutta ei löydy helpolla :(

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 19, 2013 at 22:29

   Ostan aika paljon ihan vaan normiyläosia, tosin joudun ottaa niistä sen L tai XL koon, mutta esim Asoksella on aika paljon ihan kuppikoollisia biksuja ja aina johonki F kuppiin asti :)

 • Reply K tiistai, marraskuu 19, 2013 at 15:30

  Mullakin lipuissa on aina lukenut 20 kg, mutta lähes aina on mennyt yli! Ainoastaan kerran olen joutunut maksamaan ekstraa, kun laukku painoin 26.9 kg :D Mutta no joo, se oli ehkä ihan ymmärrettävää. Lisäksi mulla oli käsimatkatavaroita aina joku 2-4 kpl eikä ikinä tullut valitusta. Näin ainakin lennellessäni Lufhansalla, Finskillä, SASilla, ja Blue1illa :)

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 19, 2013 at 22:28

   Ääh, mulla on jo nyttekin liikaa tavaraa. Ajattelin et puran ja pakkaan laukun viel kerran jos saisin sitä pari kiloa kevyemmäks :)

 • Reply Hannap tiistai, marraskuu 19, 2013 at 17:43

  Kehtaat, niin mäkin roudaan tyynyä mukana. Pakkaan sen aina sellaiseen Paul frankin shopperiin, jossa on vetoketju. Tulee vähän niinku ylimääräisenä käsimatkatavarana, eikä koskaan ole huomautettu asiasta. Onhan se varsinkin pitkillä lennoilla ihan luksusta, oma tyyny. Kelaa hei :D

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 19, 2013 at 22:27

   No siis mäkin pohdin et se menis aika kätevästi kyl kangaskassissa vaan. Se ois sit kyl mun 3. käsimatkatavara, mut eipä niiden määrästä oo koskaan huomauteltu :D

 • Reply *Anna* tiistai, marraskuu 19, 2013 at 18:35

  Ihan aiheen vierestä, mutta kuka sen one piecen sai?
  Yritin etsiä vanhoista postauksista, mut ehkä oon sokee kun en löytäny.

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 19, 2013 at 22:27

   En tainnu koskaan julkasta sitä voittajaa, tai jos voittaja on ehtiny vastaa sähköpostiin, niin en oo sit erikseen blogissa enää huudellu.. :P

 • Reply Katri tiistai, marraskuu 19, 2013 at 19:25

  Oi joo, ehdottomasti detaljoitua listaa kiitos! Mun lähtöön 29 päivää, jaiks! Oon kyllä kasannu jo pari kuukautta listaa kalenterin taakse, mutta silti tuntuu että unohdan jotain ja jotakin taas on ihan liikaa :D

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 19, 2013 at 22:26

   Mä teen :)

 • Reply Anna tiistai, marraskuu 19, 2013 at 20:14

  Mä en enää löytäny sitä screen shottia minkä otit lentolipusta mutta ootko mahdollisesti menossa lauantaina kaheksalta aamulla lähtevällä koneella? :D mä oon ite menossa filipiineille sillon kaheksi viikoksi, mutta ostin just tänään sen jatkoks lennon balille 8. joulukuuta, olis mahtava nähdä siellä!

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 19, 2013 at 22:26

   Joo lauantaina 8.00 Lontooseen ja sieltä johonki aikaan honkkariin :) Filippiinit on varmaan aika unohtumaton paikka just nyt.. ja joo nähdään ihmeessä! Laita viestiä vaiks lähempänä tms :)

 • Reply L tiistai, marraskuu 19, 2013 at 21:17

  Mä kannattan tyyny kainaloon vaihtoehtoa!!! Se jos olla vaikka jonkun ohi kävelevän lentäjän mielestä söpö näky! ;)

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 19, 2013 at 22:24

   Oh… hyvä pointti!

 • Reply V keskiviikko, marraskuu 20, 2013 at 03:26

  Tuotko auringon mukanasi Balille myös? Täällä sataa :(

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 20, 2013 at 14:41

   Mä yritän napata sen jostain mukaann, mul on niin karmee rusketuskriisi että sen on nyt parempi näyttäytyä heti maanantaista lähtien!

 • Reply Sarppalove keskiviikko, marraskuu 20, 2013 at 07:54

  Mä kannoin mun Thaimaa-Bali reissulla (olin reissussa 2,5kk) mukana mun omaa tyynyä, jossa oli Muumi tyynyliina..joka paikassa mun tyynyä kehuttiin et ”onpas söpö” ja olihan se. Ja oli se tarpeeseenkin…lentokoneessa,bussissa jne. ihanaa nukkua omalla tyynyllä :)

  Kerran sitä eletään… jos ihminen haluaa nukkua omalla tyynyllä ja kantaa sitä mukanaan vaikka intokiinassa niin ei se ketään onneks vahingoita :)

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 20, 2013 at 14:40

   Se on kyllä totta :D Ehkä otan yhen ylimääräsen kassin siis vaan tyynylle..

 • Reply elel torstai, marraskuu 21, 2013 at 00:19

  Oo pakkauslista ois unelma! Muutenkin tää postaus tuli harvinaisen hyvään aikaan, meinasin jo kysyäkin että mitä kenkiä otat mukaan tonne :D Lähen siis tammikuussa neljäks kuukaudeks Balille ja oon vähän (lue: 90% hereilläoloajasta) hermoillu mm pakkaamisen ja tuhannen muun asian kanssa, aikasemmat ’ulkomaanamatkat’ kun on sijoittunu niinkin eksoottiseen kohteeseen kuin Haaparanta.. :)

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:23

   kummasti sekin jääny taas :D äääh. täytyy yrittää tehä jotain listaa!

 • Reply surku torstai, marraskuu 21, 2013 at 12:48

  ”Bikineitä mulla on ehkä kahetkymmenet, mutta viimeks ku oli puolet vähemmän niin kärsin koko ajan akuutista biksupulasta ku olin viikon jälkeen kyllästyny kaikkiin.” Hei mun on pakko tässä yhteydessä tunnustaa, että yksi syy, miksi aloin aikanaan lukea sun blogia oli just se, että sulla oli niin käsittämättömiä juttuja. :D Siis äh, silleen hyvällä tavalla! Meinasin siis sitä, että on mielenkiintoista lukea toisten juttuja, kun ne on niin erilaisia kuin omat jutut. Nimimerkillä mulla on 7kk reissulle yhdet bikinit, enkä oo vielä kertaakaan käyttänyt niitä, vaikka reissua on takana 2kk. :D

  Semmonen mun tuli mieleen, että eikö noita shampoita, aurinkorasvoja ja hammastahnoja voi ostaa paikan päältä voi onko siellä tosi kallista tai hinta-laatusuhteeltaan huonoa tavaraa? Itekin kyllä otin Suomesta mukaan pari Bodyshopin rasvaa, koska mulla on niin vammanen iho (sain syyskuussa ihottumaa bangkokilaisesta vesisateesta :D), että parempi käyttää niitä tuotteita, mitkä tietää varmasti olevan sille hyväksi.

  Mun omat Bali-suunnitelmat tarkentui sen verran, että meen sinne vapaaehtoiseksi yhteen merikilpikonnaprojektiin. Ehkä sitten tulee bikineillekin tarvetta, vaikka toivottavasti ne tulee korkattua jo ennen huhtikuuta. :D

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:22

   Oon miettiny et joku tollanen kilpparijuttu vois olla aika mieletön!! Shampoota saa jotain perus pantenea + muita markettituotteita ihan ok hintaan. Aurinkorasvat on aika hintavia, niitä otan mukaan kyl aina suomesta. Hammastahnan, harjat jne saa täältä, ihan samat merkit ku suomesakkin :) Tääl on body shop jos loppuu rasvat kesken :)

  Leave a Reply