Puhdistus

Klikkailin Yves Rocherilta tossa pari viikkoa sitten olleessa kamppiksessa itelleni koriin mm. Startti kiinteytymiseen -juoman ja kävin sen pari päivää sitten hakemassa ärrältä.

15674

Défiligne Startti Kiinteytymiseen on 10 päivän kuuri, joka tukee alkavaa kiinteytymisohjelmaasi. Tehokas kasviuutetiiviste sisältää kolme kasvia, joilla on kolme toisiaan täydentävää vaikutusta: se puhdistaa, aktivoi rasvojen hajoamista ja edistää nestekiertoa. Sikurijuuri tukee elimistön puhdistavia toimintoja ja kuona-aineiden poistumista. Vihreä tee vauhdittaa rasvojen hajoamista ja ehkäisee niiden varastoitumista. Voikukka tehostaa ylimääräisen nesteen poistumista kehosta. Vartalosi on kiinteämpi ja olosi keveä.

Mulla ei varsinaista kiinteytymisohjelmaa oo käytössä, mutta koska mulla on ollu niin äärettömän positiivisia kokemuksia Yves Rocherin Detox-kuurista niin halusin kokeilla myös tätä. Siinä missä Detox-juomaa kiskotaan litra päivässä, tätä juodaan iso lasillinen kaks kertaa päivässä. Oon juonu ekan lasin aamulla ja toisen joskus iltapäivällä ihan vaan siks ettei yöllä tarvi herätä vessaan tunnin välein.

Siinä missä Detox kuuri maistuu lähinnä jääteeltä, tää on selkeesti yrttisempi, vähän kitkerä ehkä. Suosittelen ehdottomasti jääpaloja tai jääkaappikylmää vettä, koska mua meinas alkaa itkettää kun join ekaa lasillista  jonka olin sekottanu sellaseen haaleeseen kraanaveteen. Kyllä sen alas sai, mutta olin onnellinen kun lasi oli tyhjä.

Parin ekan päivän jälkeen en näytä viel VS:n uimapukumallilta eikä kaikki pahkurat oo kadonnu mun perseestä, mutta maha on selkeesti litteämpi ja pillifarkuissa olo on mukavempaa kun viikonlopun isänpäiväkakkuövereiden jälkeen. Muutenkin kevyempi olo. Lupaavaa.

Palailen kokemuksiin viel uudestaan jahka tää 10 päivää on ohi. Onko joku lukija testannu jo?

Alennuskoodia on tarjolla, jos joku palaa halusta kokeilla tota (tai jotain muuta) koodi NOV10YRT antaa 10% alennuksen ja ilmasen toimituksen. Voimassa 21.11 asti.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

32 Comments

 • Reply Tiia perjantai, marraskuu 15, 2013 at 19:27

  Voihan vittu. Eilen just miehelle lupasin, etten hetkeen shoppaile netistä mitään kun on viime viikkoina tullut vähän osteltua kaikkea ”hyödyllistä”.. mut onneks onnistuin vakuuttamaan itelleni, että tarviin ton just nyt ja saihan siitä tietty alennusta! Ei tarvinnu pitkään miettiä. ”Tilauksesi on vastaanotettu!”

  http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7agr6Fek91qhiztqo1_500.gif

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 16, 2013 at 11:28

   hahaha toi gif <3

   tää on periaatteessa ruokaa, ja ruokaa saa ostaa? :D

 • Reply Apinapa perjantai, marraskuu 15, 2013 at 21:09

  Mulla alko just sama kuuri eilen. Olin lukenu vaan kaikkien kehuja detox kuurin jääteen makusesta nesteestä ja ku otin ekan lasin se haju oli jo tosi väärä, maku ei kyllä myöskää ollu hyvä :D nenää pitäen ykkösellä alas

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 16, 2013 at 11:28

   Joo siis se detox-onki tosi hyvää… Ton tarvii olla tosi kylmää et sen saa alas :D Silleen se on ihan juotavaa.

 • Reply Heli perjantai, marraskuu 15, 2013 at 21:54

  Pakko kait tuo detox kuuri on tilata ku tuntuu niin ois lihonu kymmenen kiloo jo ajatuksesta kaikesta ihanasta jouluruuasta ja herkuista:D ja kauhee stressi joululahjoista niin vetäny suklaata ja olutta ja chilipähkinöitä:D

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 16, 2013 at 11:27

   haha, no mutta toi tuo ainaki kevyen olon niin mahtuu sit lisää suklaata ja olutta. Chilipähkinät on mun mielestä verrattavissa normipähkinöihin jotka sit taas on terveellisiä. Laihdutusruokaa siis!

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 16, 2013 at 11:27

   haha, no mutta toi tuo ainaki kevyen olon niin mahtuu sit lisää suklaata ja olutta. Chilipähkinät on mun mielestä verrattavissa normipähkinöihin jotka sit taas on terveellisiä. Laihdutusruokaa siis!

 • Reply Noora perjantai, marraskuu 15, 2013 at 22:26

  Mulla oottelee tää sama kaapissa :) aattelin alottaa kuurin just ens viikolla, parin viikon päästä alkavaa rantalomaa silmällä pitäen ;)

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 16, 2013 at 11:26

   Joo mäkin toivon että ois vähän mukavempi olo bikineissä kun on ees maha litteämpi, muutenki rankkaa ku on niin kalpee :D

 • Reply Sanna perjantai, marraskuu 15, 2013 at 23:02

  Luin et olosi leveä :D Pitäis vissiin harkita nukkumista..

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 16, 2013 at 11:26

   on se sitäkin aina välillä :D

 • Reply Turhuutta lauantai, marraskuu 16, 2013 at 13:42

  Toi on niin huvittavaa, porukka syö kaikkee mahdollista paska ruokaa ja sit kun on joku etelänmatka tms tulos niin ajatellaan että otampa tähän tällaisen detox kuurin ja laihdun. No kuurin jälkeen heti ekana päivänä vedetään taas kaikkee paskaa napa täyteen ja sama pöhötys on päällä mitä ennen detoxia! Kannattaisko vaan oikeesti syödä terveellisesti ja puhdasta ruokaa niin tollasia ei tarvittais?!? Saattaisitte jopa ihan oikeasti laihtuakkin! Niin huvittavaa kun jengi vetää tollasia yrittääkseen laihtua…

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 18, 2013 at 09:17

   Sulla se on aina niin positiiviset mielipiteet kaikkeen ;D

   • Reply Hah maanantai, marraskuu 18, 2013 at 16:18

    Aina :DD jännä juttu kun toi oli eka kerta ikinä kun kommentoin blogiis

    • Reply Meri maanantai, marraskuu 18, 2013 at 16:35

     ip osoite kertoo muuta :) Mutta ihan miten vaan!

     • Hoh lauantai, marraskuu 23, 2013 at 17:13

      Niin ja tiedät varmaan senkin että on mahdollista että sama ip osoite on useammalla ihmisellä. Joten valitettavasti pitää todeta että mä en ole sun häirikkös :) oli pakko vaan alaa opiskelevana kommentoida että noi puhdistuskuurit on turhuutta :)

     • Shania keskiviikko, marraskuu 27, 2013 at 22:14

      Olen kyllä ihan samaa mieltä tuon Turhuutta -nimimerkin kanssa :D En oikein muutenkaan usko tuollaisiin detox-tuotteisiin. Näkisin enemmän, että niiden vaikutus (jos niillä sellaista yleensä on) perustuu todellisuudessa jonkin asteiseen tietoiseen tai tiedostamattomaan kuurin aloittamisen yhteydessä tapahtuvaan ruokailutapojen muutokseen. Kyllähän juomien ylimääräinen neste ainakin täyttää vatsaa, jolloin herkut eivät ehkä maistu niin hyvin.. Toisaalta jokaisen oma asiahan detox-tuotteiden nauttiminen on, eipä se minulta ole mitään pois, jos joku kokee niistä apua saavansa :) Oli vaan pakko kommentoida, kun kerrankin olin samaa mieltä tällaiseen detox-postaukseen jätetyn kommentin kanssa :D

     • Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:19

      Ihan varmasti on plaseboa tossa mukana :) Mä koen että noi auttaa ja niin kokee moni muukin joka on testannu, se kai on tärkeintä :

 • Reply lauantaipöhötys lauantai, marraskuu 16, 2013 at 14:30

  Kiitoksia Meri taas tästä kirjoituksesta! Lauantaipöhötykseen tilattu detoxia eli hyvällä omatunnolla tänäänki voi vielä maistella olutta.

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 18, 2013 at 09:16

   haha auttaa joka kerta:)

 • Reply Eve lauantai, marraskuu 16, 2013 at 20:03

  Mitä eroja tällä ja silla detox kuurilla on?:) kumpi on tehokkaampi ja kumpaa suosittelisit enemmän? Ja saako näitä vaan netistä? Ja vielä yksi; käykö kumpikin yhteen salitreenin kanssa? Kauhee kysely :D ihanaa jos jaksat vastata. En tiedä onko nää senmosia että osaatko edes vastata, mutta sen mukaan mitä tiedät! En oo itse käyttänyt ikinä tuommoisia, mut nykyään tuntuu koko ajan, että on kauheen turvonnut ja tommonen kiinteytys ois hyvinkin paikallaan..saliltakin kun tuntuu että tuon mukanani vaan lihasmassaa..

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 18, 2013 at 09:16

   Ei hirveesti mitään, se detox on paremman makusta ja tuntuu ainaki tällä käyttömäärällä tehokkaammalta, mutta tosiaan tätä on alle puolet menny, ni en osaa sanoa.. En oo kaupoissa ainakaan nähny kumpaakaan, ni oon aina tilannu netistä. Ja varmasti käy yhteen salitreenin kanssa, en tiedä miks ei kävis! :) Molemmat kyl vie sitä turvotusta tehokkaasti pois, kiinteytymisestä en sit muuten tiedä :)

 • Reply Sannnna sunnuntai, marraskuu 17, 2013 at 18:18

  Aikasemmin jo mietin sitä toista detox-kuuria kokeilla (oon jo kerran kokeillu yhtä toista) mutta oon ihan sikahuono litkimään (tai siis muistaan) esim. litraa jotain tiettyä nestettä päivässä. Jos tossa riittää 10 päivän ajan 2 lasia niin ehkä sen verran voi muistaa :)

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 18, 2013 at 09:05

   mä teen aina litran kannullisen sitä jääkaappiin aamusin, ni silleen sen yleensä muistaa. Mulla on huomattavasti suuremmat ongelmat muistaa tota kahta lasillista :D

 • Reply Mandariini sunnuntai, marraskuu 17, 2013 at 22:42

  Oon pitkään miettiny et tilaisin tota detox litkua. No nyt sit tilasin. Ja jos se toimii, pitää tilata sit joulun jälkeen lisää(tai ennen joulua et voi sit alottaa heti ku rupee ahistaa se jouluna syödyn ruuan määrä, eli tapanina viimeistään :D )

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 18, 2013 at 09:04

   Joo auttaa äärettömän hyvin ainakin siihen moraalipuoleen :D

 • Reply Nanna keskiviikko, marraskuu 20, 2013 at 10:44

  Saako sen detox-kuurin aikana syödä ihan normaalisti? Kun jotain netistä lueskelin et pitäs syödä kevyemmin ja että jotkut on jopa jättäny viljat pois. Olin jo ihan innoissani tilaamassa, mut en kyllä taida tilata jos se ei hyödytä sillon kun syö niinku ennenkin :(

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 20, 2013 at 14:39

   En mä oo kiinnittäny mitään kovin erikoista huomiota ruokavalioon, herkut vähentyny ihan vaan siks että ei oo tehny mieli ku juoma itessään on ollu niin makeeta, mutta kyllä mä oon sitä ruisleipää popsinu ihan entiseen tahtiin. Mäkkisafkat ja muun paskan jätän pois, mutta muuten syöny ihan normaalisti.

   • Reply Nanna keskiviikko, marraskuu 20, 2013 at 17:11

    Jee, sit mäkin taidan kokeilla! :D

    • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 20, 2013 at 19:00

     mä oon kyl tykänny :)

 • Reply Hoh lauantai, marraskuu 23, 2013 at 17:05

  Eiku joo oon saattanut joskus pari vuotta sitten osallistua johonkin kilpailuun. Mitään negatiivista en oo kyllä ikinä kirjoittanut. Ja varmaan tiedät että ip osoitteen vaihtaminen ei ole vaikeaa, esim mobiililaajakaistaa käytettäessä se vaihtuu joka kerta kun yhteyden katkaisee. Ei sekään siis ihan niin luotettava :)

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 6, 2013 at 05:20

   ja sähköposti kans? ;D Ihan sama hei.

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post