perjantai

Mua on hemmoteltu iltavuorolla, mikä tarkotti sitä, että jos osaisin nukkua niin nukkuisin pitkään. Sen sijaan nökötän peittohirviönä sohvalla ja mietin, että koska uskallan mennä hakee aamupalaa, etten herätä faijapuolta, joka on ollu yövuorossa. Voisin vaikka siivota mun viiden neliön kokosen koppini. Tai sit voisin vaan makoilla sängyssä ja lukea kirjaa, siihen asti, että tajuan että oon pian myöhässä töistä. Mä ihailen niitä ihmisiä jotka saa oikeesti jotain aikaseks niinä päivinä kun pitää mennä töihin vasta myöhemmin. Tai siis minä tahansa muuna päivänä olisin käyny kolme kertaa kaupassa, tehny kolme täytekakkua ja sytyttäny tulipalon, mutta kun töihin pitää lähteä, niin eihän tässä nyt ole aikaa. Pahimpia on jotkut 11-19 vuorot. Et aamulla ehi missään nimessä tekemään mitään ja kun pääsee töistä niin on käytännössä jo yö (ainakin kun kattoo valoastetta ulkona) ja meet kotiin kattomaan telkkaria ja pian nukkumaan. Toisaalta näin talviaikaan se lienee kaikille suomalaisille normaalia ja täysin hyväksyttävää käytöstä.

Juttelin Tiwin kanssa eilen pari tuntia skypessä ja suunniteltiin  (taas) Balin vallotusta. ”pitäiskö meijän mennä vaik jollekkin jooga-leirille” ”mmmm. ehkä” ”siin kyl pitäis venyä” ”no jos opetat mua vaan surffaamaan”  Suunniteltiin myös että vuokrataan iso villa jonka paria huonetta vuokrataan eronneille brittinaisille (ja miksei suomalaisillekkin)  jotka haluaa saada irtioton kaikkeen. 2000 punnalla saa matkan Balille ja äärettömän unohtumattoman loman Merin ja Tiwin kanssa jonka jälkeen ei ees muista, mitään lomasta että on joskus ollu parisuhteessa. Mä voin pitää kurssin aiheesta, että miten ihastutaan johonkin urpoon ja epäsopivaan yksilöön jota jokainen sun ystävä vihaa, niin että mistään muusta ei tuu yhtään mitään.

Joudun selviimään pari kuukautta ilman Tiwiä ja se vannotti etten saa alkaa seurustelemaan (hahah, asioita joista huomaa että ollaan tunnettu alle vuos) ja yritin varovasti kertoa sille, että ei todellakaan mitään hätää. En oo koskaan ollu erityisen hyvä parisuhteissa ja varsinkin näinkin sinkkuuntuneena ajatus siitä, että ei sais tehä ja mennä just niinkun itse tahtoo tuntuu ihan sietämättömältä.

Koska mulla ei oo mitään mielenkiintosia kuvia (koska mulla olis..) julkastavana niin jaan teille mun suurimman awww momentin eiliseltä

Baby-Animals-042kuva

Se että pääsen täältä korvesta keskustaan tarkottaa noin 45 minuutin istumista bussissa. 1,5 h bussi-istumista päivässä, että pääsen duuniin ja takas! Sairasta. Lisäks keräilen mun viereen ihmsiä jotka a. puhuu itsekseen b. haisee tuhkakupilta c. saa mut toivomaan että AXE-pulloihin laitettais jättikokosin kirjaimin ja selkeästi ohjeet siitä, miten paljon tuotetta kannattaa päälleen suihkuttaa, eli mulla on hedari suurinpiirtein joka toisen bussimatkan jälkeen. Oonkohan kehittymässä supersankariks kun mun hajuaisti on nykyään ihan yliherkkä enkä kestä yhtään mitään ylimäärästä. Muistan taas miten oon täysin suostuvainen maksamaan suuria summia rahaa siitä, että saan asua sadan sekakäyttäjän kanssa samalla kadulla noin kilometrin päässä Helsingin ydinkeskustasta. Ja siis niiin näihin 90 minuuttiin mahtuu siis runsaasti aikaa googletella ”cute baby animal” jne fiksuja kuvia joilla sit ilahdutan mun läheisiä lähettelemällä niitä whatsapissa.

Varsin asiapitonen oksennus tähän heti aamuun. Hienoa Meri.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply -R perjantai, marraskuu 8, 2013 at 14:13

  ähhih,mä oon kyllä kuullu että just esim hajuaistin käsittämätön terävöityminen on merkki jostain IHAN muusta kun supersankaruudesta…jos ymmärrät mitä tarkoitan ;;DD

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 12, 2013 at 09:41

   mikäli oon bilsan tunneilla yhtään kuunnellu (ja meil oli niin komee opettaja et kyl kuuntelin) niin sen ei pitäis olla mahollista :D

 • Reply elkku perjantai, marraskuu 8, 2013 at 16:36

  oot niin hurjan söpö ku jaksat höpötellä tänne kaikkea tuommosta ihan tavallista ja ns. ”turhaa” juttua :3 tulee aina tosi hyvä mieli ku lukee näitä sun postauksia. Semmonen olo, että ehkä näitä inhimillisiä ja aitoja bloggaajia on vielä vähän jäljellä! :) keep on going girl!

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 12, 2013 at 09:41

   kiva jos näitä jaksaa joku lukea vaikka ei oo mitään kovin kummosta asiaa :D

 • Reply Emmi L. perjantai, marraskuu 8, 2013 at 18:25

  Mulla on vielä semmonen kunnon luuserimagneetti, että ne ihanat ihmiset junassa/bussissa/metrossa alkaa aina juttelemaan mun kanssa!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 12, 2013 at 09:40

   joo sama :D

 • Reply Aliisa perjantai, marraskuu 8, 2013 at 23:25

  Hassu ja hyvin hyvin random kommentti tulossa ole hyvä! Minkä suojakertoimen aurinrasvoilla olet yleensä pärjännyt tuolla Indonesian suunnilla? Olisin vuodenvaihteessa suuntaamassa kanssa sinne ensimmäistä kertaa elämässäni ja kaikki varoittelevat että aurinko porottaa sitten vähän eri teholla kun jossain perus-etelänlomilla! Vihaan palamista yli kaiken ja haluaisin varautua kunnon rasvoilla reissuun :) Tänks big time jos jaksat vastata hölmölle! :)

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 12, 2013 at 09:39

   Naamaan käytän 30 oikeestaan aina samoin kropassa surffatessa, ekoina päivinä ehkä 20, ennenku aurinko tottuu ihoon, mutta aika nopeesti oon laskenu sen johonkin 10 kertoimeen, jalkoihin saatan käyttää vielläki matalampaa… samaa settiä siis ku siel etelänlomilla..

 • Reply Anniina lauantai, marraskuu 9, 2013 at 01:15

  Jos täs ei koht ala kohta mitää positiivista näkymää töidenkää osalta ni meikä varaa yhen huoneen, unohtamista riittää :D Vääriin yksilöihin ihastumisen taito löytyy kyl jo!

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 12, 2013 at 09:38

   tervetuloa! :D

 • Reply H lauantai, marraskuu 9, 2013 at 01:27

  Voi Meri, Meri! Bussimatkat tietysti nukutaan!! Mulla on aina toi about 40min bussilla duuniin (=keskustaan) ja jotenkin kummasti aina kun iskee tää pimeys niin oon ihan taju kankaalla etenkin kun tuun himaan illalla… :D Kerran vasta oon nukkunu pysäkkini ohi!

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 12, 2013 at 09:37

   mä en osaa nukkua! :( ja oisin varma et nukkuisin oman pysäkkini ohi joka kerta!

 • Reply thesayaa lauantai, marraskuu 9, 2013 at 10:14

  moii, voisitko suositella mulle jotain hyvää solarium paikkaa Helsingissä? :)

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 12, 2013 at 09:37

   mä oon käyny mannerheimintiellä, siinä ratikkahalleja vastapäätä olevassa paikassa.. Ilmeisesti se suht uus joka avas kurviin on kans hyvä.

 • Reply larde keskiviikko, marraskuu 13, 2013 at 13:36

  Haha tiedän niin ton tunteen ennen iltavuoroa! Nimimerkillä tässä sitä istutaan nenä kiinni koneessa ku pitäis tehä tuhat ja sata asiaa ennen töitä:D
  Miten pitkäks aikaa oot lähössä Balille? Itelläkin suunnitteilla sellane reilun parin viikon matka sinne kaverin kanssa helmi-maaliskuun vaihteessa! Olis kiva saada tietää vähän miten paljon rahaa siellä menee elämiseen ja muuhun illanviettoihin joltakin joka ollu siellä jo:)
  Tsemppiä bussimatkojen kanssa! Oon itekki yks niistä joka kerää kaikki maailman hullut viereensä metromatkoilla :D

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 13, 2013 at 14:04

   En tiiä yhtään et kauan oon reissussa.. Riippuu miten rahat ja innostus riittää! :) Mä yritän kattoa tota rahan käyttöä kun oon reissussa, voin pitää ihan kirjaa niin saa ehkä jotain osviittaa :) Toi on sellanen päivä jossa pärjää varmasti 20 euron päiväbudjetilla, mutta varmaan joku 40e pvä (sis kaiken, myös asumisen) elää jo aika herroiks.

 • Reply Mai maanantai, marraskuu 18, 2013 at 20:56

  Random kysymys, mutta mistä mihin päivämäärään oot siis Balilla? Poikaystävä lähtee kaveriporukalla joulukuun puolella sinne 5 viikoksi ja oon jo ihan hädässä.. Palkkaan sut vahdiksi, tosin en tiedä kuinka hyvä idea sekään on :D Hahaa!

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 18, 2013 at 21:08

   Oon perillä ens sunnuntaina ja johonki kevääseen sit, en tiedä tarkkaan viel. Mä oon hyvä poikaystävävahti ku en tykkää yhtään suomalaisista pojista, musta ei siis tarvi olla huolissaan. :D Voin viskoo kivillä kaikkia liian innokkaita tyttöjä.

   • Reply Mai tiistai, marraskuu 19, 2013 at 19:52

    Upeeta, tai kivität niitä suomea puhuvia poikia vaan, sekin on hyvä vaihtoehto! :D Hei mutta pidä ihan mahtava reissu ja löydä joku ei-niin-paska-aussi-poika ;)

    • Reply Meri tiistai, marraskuu 19, 2013 at 22:26

     haha sekin sopii! :D

  Leave a Reply