torstai.

Huhhuh. En oo voinu hakea konetta aiemmin koska urpo laitoin korolliset kengät jalkaan töihin enkä voinu kävellä pariin tuntiin sen jälkeen kun pääsin himaan. Tai sen verran että vedin pikkusiskon hai-saappaat jälkeen linkkasin autolle, hurautin postiin ja kävin hakemassa mun uuden iiphönen, jota yritän nyt epätoivosesti opetella käyttämään. Pakko antaa pisteet soneralle, tilasin puhelimen eilen ja tänään kävin hakemassa sen postista. Oispa kaikki nettikaupat yhtä nopeita. Yritin nousta kotimatkalla seisomaan postin pysäkillä, mutta se sattu jo niin paljon, että ajattelin että toimin vastoin mun periaatteita ja suosin yksityisautoilua postireissun verran.

_DSC0449

Koska mulla oli töiden jälke kiire kotiin vaihtamaan kenkiä, en voinu mennä kattomaan niitä kynsilakkoja, joten siirrän tämän vaativan tehtävän ens viikkoon.

Meillä on lauantaina pikkujoulut, mikä ois ihan huippukivaa muuten, mutta kun pitäis keksiä jotain pikkujoulumekkoa päälle. Muuten kiva, mutta mun kaikki juhlavaatteet on pakattuna pahvilaatikkoon ja mulla ei mitään tarkkaa havaintoa niiden lokaatiosta. Mitään uutta en jaksa yksien pippaloiden takia ostaa joten mun pitäis kyetä taikomaan jostain Balin trikoorievusta jotain fancya tai tehä isku pikkusiskon vaatekaappiin ja toivoa, että oon joskus lahjottanu sille jonkun mustan mekon. Mä lahjotan siskolle / äitille tosi paljon vaatteita, mikä on kätevää koska voin väittää vaan lainanneeni vaatteet niille ja ottaa takas käyttöön jos toteen että mulla on ko vaatekappaletta ollu ikävä. Tosin kyselin yhen mun neuleen perään ja äiti säilyttää sitä kuulema nykyään töissä. Wonder why.

_DSC0500

_DSC0524

Näitä kuvia ei ehkä oltu julkastu? Jos oli, ni katelkaa sit kahteen kertaan.

neule – BIKBOK
farkut – Dr. Denim
huivi – Acne
kengät – Minnetonka
lasit – Roxy

Koska mun farkuista irtos just nappi, lienee hyvä hetki käydä hakemassa vähän lisää riisisuklaata. Pakko käydä ostamassa uudet Plentyt ennen lähtöä, koska oon hajottanu parin viikon sisään kahet (irronnu nappi nyt on helppo tosin korjata) että sit joskus ku isken takas suomeen täysin persaukisena, mulla on ees housut valmiina.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

No Comments

Leave a Reply

Previous Post Next Post