muotibloggaroimisen sietämätön keveys

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

paita – GT  | hame – Sheinside (saatu) | Kengät – Damista, ei voi muistaa merkkiä

Ootteko yrittäny ottaa sateenvarjon kanssa asukuvia? Mulla oli visio sellasista kepeistä ilosista kuvista jossa hyppelen vesilätäköissä ja testaan samalla kenkien suojasuihkeen tehoa. Toi jäätävä tihku vei kuitenkin riemun pois kasvoilta ja karsi otetut otokset noin viiteen, ennenkun olin niin kylmissäni että halusin pikavauhtia takas sisälle.

Vietän kaivattua vapaapäivää, harkitsin että oisin tehny visiitin lekuriin, hakenu droppeja reissua varten, mutta enpä taida viitsiä. Balilta sais kaiken ilman reseptiä, mutta koska oon vähän hysteerinen ja pelkään että mulle syötetään jotain lääkeväärennöksiä, niin mielummin otan kaiken mahollisen täältä mukaan, mitä lääkäri nyt vaan suostuu kirjottaa.Ei oo viel mitään kiirettä ja koska keli on mitä on, ei varsinaisesti huvita lähtee sompailee mihinkään jos voi valita villasukat ja sohvan ja kasan telkkarisarjoja joita en oo kerinny kattomaan.

Vietin pari tuntia nettiä surffaillen (herään joka aamu 7:30-7:35, ihan sama kuinka myöhään valvon ja kuinka pitkään saisin nukkua) ja yritin kattoa jos jostain ois löytyny mulle kiva asunto Balilta, mutta lienee helpompaa ettiä joku sieltä. Vaikka hotellissa asuukin kuukauden vähän reilu 300 eurolla, niin ois oma kämppä silti aika luksus ja lisäks siinä säästäis taas jonkun satasen kuussa. Tosin sit ei ois enää poolia eikä tapais ihmisiä samalla lailla ku hotellissa. Kauheen vaikeeta. Toisaalta mulla on kavereita lappaamassa sellasta vauhtia käymään ja siel valmiina aika paljon frendejä, että en juurikaan ehi olemaan yksin. Luultavasti törmäilee myös muutamaan lukijaan, mikä on aina yhtä kivaa jiiäneeee. No näkee sen tarjonnan sitten siellä, mulla ei oo mitään hajua mimmosia ne kämpät siellä on. Oon aika mukavuudenhalunen ja mikään saavi jossa on kylmää vettä ei kelpaa mulle suihkuks, eikä reikä lattiassa vessaks. Hatun nosto niille jotka siitä selviää.

Mun skype soi niin vaativasti että voisin keskittyä siihen. Tästä ei seuraa mitään hyvää.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Virpi tiistai, marraskuu 5, 2013 at 15:29

  Sachasta taisit noi bootsit ostaa, jos oikein muistan :)

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 5, 2013 at 15:45

   voi olla :D

 • Reply A tiistai, marraskuu 5, 2013 at 17:40

  Dididii meikä lähtee lauantaina Balille kolmeks viikoks,eilen varasin matkan… :-D mitä ehdottomasti kannattaa tehdä siellä ja missä ehdottomasti täytyy käydä??:)

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 5, 2013 at 18:39

   ihailtavan nopeeta toimintaa! :) Surffata pitää tietysti, muuten riippuu ihan siitä mitä lomalta haluaa!! :)

 • Reply surku tiistai, marraskuu 5, 2013 at 18:02

  Ite ehdin just päästä Laosissa siihen moodiin, että kuka tässä nyt enää lämmintä suihkua ees kaipaisi, mutta kun tänään Vietnamin puolen ekassa hotlassa sellainen oli, niin ei kauheesti haitannut, että pääsi iltasateesta kuumiin höyryihin. :D Että joo, on sillä puolensa.

  Mun mielikuva sateenvarjoasukuvista on kans just sellainen ”ooh olen kepeä Maija Poppanen hyppelehtiessäni elegantisti näiden pikku lammikoiden ja syksyn lehtiloiston keskellä”. Totuus ois varmaan jotain sellaista kuin tärinän vuoksi irvistyksiksi vääristyneitä hymyjä epäluonnollisilla patsasasennoilla ja joka toisessa kuvassa sellainen kärsivä ”eikö taaskaan tullu hyvä kuva” -pettymysnaama. Ja kameran linssissä vettä.

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 5, 2013 at 18:40

   Joo kylmään suihkuun tottuu yllättävän nopeesti, mutta ah sitä luksusta kun pääsee kuumaan suihkuun sen jälkeen :D

 • Reply Jaana keskiviikko, marraskuu 6, 2013 at 02:44

  Sky gardenin nurkalta kun lähtee pientä kujaa tänne Jalan Mataramille niin löytyy pitkälle ajalle vuokrattavia huoneita kohtuuhinnalla. Omasta huoneesta ilmastoinnilla ja kylmällä suihkulla maksan 2,5milj rp/kk. Olen kuullut että samaan hintaan voi löytää myös pienellä altaalla varustettuna. Itse vain ihastuin tähän balilaistyyliseen homestay/mikälie rakennukseen niin että en kaipaa altaita.

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 6, 2013 at 10:10

   Mun kaveri asuu jossain samoilla hoodeilla ja maksaa 2 milj ilmastoinnista ja telkkarista (!!) myös legian cliniciä vastapäätä on kuulema jotain… Täytyy käydä kattelee noita. Siitä kiitää niin nopeesti skootterilla rantaan, että ei sillä poolilla niin väliä :)

 • Reply Iituliina keskiviikko, marraskuu 6, 2013 at 22:24

  Hirrrrrveen nätisti menee tää äxän luona asuminen.

  • Reply Meri torstai, marraskuu 7, 2013 at 08:40

   on viel kuitenkin äxä? :D

   • Reply iituliina torstai, marraskuu 7, 2013 at 10:19

    ”voin käydä kaupassa ja tehä aamupalaa sitku oon laittanu pyykit” ….jos palvelu pelaa näin hyvin, nii vois kai skipata koko Balin ja jäädä tähän.

    • Reply Meri torstai, marraskuu 7, 2013 at 10:26

     Ei!

     • iituliina torstai, marraskuu 7, 2013 at 11:10

      ”Kulta, aiotko suihkuun?” Alko just pelottamaan, ehkä juoksen sinne kentälle viimestää nyt oottaa..

     • Meri tiistai, marraskuu 12, 2013 at 09:45

      .. onneks oot jo varmaan turvallisesti koneessa!

 • Reply riikka torstai, marraskuu 7, 2013 at 18:56

  Näin prismassa semmoiset converse kuosiset ja malliset kumpparit ja tulit heti mieleeni!

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 12, 2013 at 09:42

   hah, sellaset ois aika päheet!

  Leave a Reply