So wake me up when it’s all over, when I’m wiser and I’m older

Oon taas kevyesti univammanen ja heräsin ennen kuutta. Eilen heräsin puol viis enkä saanu enää unta. Sammun onneks ku saunalyhty varsin aikasin. No hyvä et heräsin aikasessa, koska piti metsästää hetki että löysin tekstitykset uusimpaan SOA jaksoon. Mä en tiedä miks mulle tuottaa edelleen vaikeuksia ymmärtää sitä ilman tekstejä. Liikaa aksentteja ehkä, koska enkkuteksteillä pärjään erinomaisesti. Se tuotantokausi kun ne oli irkuissa, oli ihan painajainen koska en vaan tajua irkkuaksenttia yhtään. Hyvä muuten mutta oon ihan heikkona irkkuaksenttiin, vaikka en tajuakkaan siitä mitään. Mut on se silti seksikäs.

_DSC0123

Kyllästyin myös siihen, että en löytäny ensimmäistäkään kunnollista hoitoainetta, joten jouduin kiipeemään vintille ja tekemään iskun mun ”BALILLE MUKAAN!!” -ikea kassiin ja varastamaan sieltä yhen Aussien kolmen minuutin ihmeen. Saan siis ehkä vihdoin tän harakan pesän suoraks. Varasin kampaajan 22.11 eli mun pitää sinnitellä tän takkupesän kanssa viel kolme viikkoa, mut onpahan sit ainaki hyvät hiukset ku lähen ja lisäks saan lisäaikaa pohtia että mitä teen otsiksen suhteen. Se toisaalta tarkottais sitä että pitäis ottaa fööni mukaan,

_DSC0095

takki – River Island (tosta oli tullu lisää kokoja Nellylle, kun joku sitä joskus kiroili)
toppi – GT
hame – Vero Moda
sukkikset – Cubus

Alan itekki olla kyllästyny noihin sukkahousuihin, tai lähinnä niiden katteluihin kuvissa. Voisin yrittää vältellä.

Yves Rocherilla on hei menossa kamppis, että ekana ostoskoriin klikattu tuote tulee ilmaseks. Kannattaa siis iskeä se kallein tuote ensimmäisenä ostoskoriin! :)

Mä pohdin että pitäiskö mun tilata yks Detox reissuun mukaan (ihan ku painorajat ei paukkuis jo tarpeeks) mutta se vois tulla siel tarpeeseen, varsinkin kun mun ilkeeäitipuoli ja isi on tulossa moikkaamaan mua Balille joskus ens vuoden puolella, niin saan riisi ja kaljaturvotukset helposti huijattua pois :D

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Terhi torstai, lokakuu 31, 2013 at 11:19

  Leikkaa otsis Balin jälkeen? Kuumassa ja kosteassa ilmastossa on raivostuttavaa pitää lähmäistä otsatukkaa, saati olla joka välissä föönäilemässä sitä. Tiedän, mistä puhun, koska ulkomailla aina nappaan sen kuitenkin jollain pinnillä kiinni ylös :D

  • Reply Meri torstai, lokakuu 31, 2013 at 18:02

   jep :D Muistelen just et iskin aina otsan täyteen talkkia, ettei ois liiskaantunu tukka siihen kiinni :D Oon mä kuvista päätellen ainaki pari iltaa jaksanu sitä pitää..

 • Reply jjuuli torstai, lokakuu 31, 2013 at 13:10

  Mitä tapahtuu kun yhdistetään tylsä markkinoinnin tunti koulussa, ja Yvesin halloweentarjous? – Rahanmenoa :D haha, mut hyvä vaan, sainpa vihdoinkin tilattuu tota detox litkua ! :) Kaikki on kehunu sitä, joten paras vaan itekki koittaa! Onko sulle muuten tullu jotain ns. ’sivuvaikutuksia’ siitä? Yvesin sivuilla siel palautekohdassa joku oli maininnu et tulis finnejä, mut se on tietty aika henk. kohtaista et tuleeks niitä oikeesti :D

  • Reply Meri torstai, lokakuu 31, 2013 at 18:00

   Siis joo pari finniä ehkä, mut ei mitään jäätävää kukintaa ainakaan mulla… Hyödyt oon kokenu niin suuriks, että oon selviny niistä :)

   • Reply Essik sunnuntai, marraskuu 3, 2013 at 12:51

    Mäkin tilasin tota detox-litkua sun innoittamana, mutta se on niin pahaa etten voi juoda sitä. :( Se maistuu ihan persikkajääteeltä ja mä vihaan persikkajääteetä! Annoin sen sitten avolle, jonka mielestä se on niin hyvää, että voi juoda maun vuoksi. Hyi! :D

    • Reply Meri maanantai, marraskuu 4, 2013 at 09:52

     voi eii :D Joo se maistuu kyl ihan jääteeltä, musta ihan huippuhyvää! :D

 • Reply rosaa torstai, lokakuu 31, 2013 at 14:17

  Heei minkä kokonen toi sun takki on? Pohdin vaan että pitäiskö tilata S vai M!? :)

  • Reply Meri torstai, lokakuu 31, 2013 at 15:23

   s :)

 • Reply karla perjantai, marraskuu 1, 2013 at 12:18

  sulle sopii tosi hyvin tommonen nuttura! :) mä oon ennemmin sen kannalla että ei otsista ;)

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 4, 2013 at 09:54

   mulla vaihtuu vielläkin mielipide joka toinen hetki :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post